![]() |
|
|
#21 | ||
|
Süper Moderatör
|
Sen; suskun bakışlarının ardında gizlerken kimliğini
Ben; ihanetini hazmetmeye çalışıyordum kendimce Sen; En ücra cehennem köşelerinde aldatırken beni Ben; aşkımı doğuruyordum gülistan bahçelerinde sessizce. Oysa sevmek istemiştim seni sadece! Suçlu susuşunun ardından münasebetsiz tutanaklar geldi ellerime Birde senin yalanların Takvim yapraklarına ve gözlerine bakarak söylüyorum Benim yerim değilmiş senin yanın. Sen miydin sevecek olduğum erkek? Soyunmaya hazırlanırken masum sevgine Sahibi olamadığım yüreğinle mi aldattın beni yoksa bedeninle mi Söyle! Şimdi acılarımı doğuruyorum en dip cehennem köşelerinde Feryat figan cehennem çığlıkları atarken Tutuşuyor ellerimde bitirdiklerin. Her tarafım kan revan Yüzüm gözüm görünmüyor acıdan Yokluk içinde her yanım Bedel ödüyorum..
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
|
|
#22 | ||
|
ZAMANSIZ...
|
Suçlu susuşunun ardından münasebetsiz tutanaklar geldi ellerime
Birde senin yalanların Takvim yapraklarına ve gözlerine bakarak söylüyorum Benim yerim değilmiş senin yanın. ya çok güzel bi şiir teşekkür ederim.....
|
|
|
|
#30 | ||
|
Süper Moderatör
|
SEN YÜREGİMİ PARÇA PARÇA DEREN SEN HAYATIMA VARLIGIYLA ANLAM VEREN SEN BİR MUTLULUK HEYCANSIN İÇİMDE YALANLA DEGİLDE YÜREKTEN GELEN SEN GÖRDÜGÜM EN TATLI RÜYA SEN GİTTİGİM EN GÜZEL YOLSUN UNUTMAKİ SENDEN BAŞKASIYLA OLMAZ... UNUTMAKİ SEN BENİM SONUMSUNNN..... GÖNÜL ÇELEN
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() Konu Mr_JoKeR tarafından (09-06-2007 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| düşünüyorum , seni , yine |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|