![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Ne olur akşamları gelsen otursan yanı başıma
Dinlesen hiç bitmeyen maceramı Ağladığımı yalnız sen görsen gözyaşlarıma sen Dokunsan dudaklarınla üzülme desen Her şey gecer desen sonra sevgiyle Bakıp yüzüme yorgunsun hadi gityat desen ne olursun Biraz unutsan kendini biraz sevsen beni Konu ORYoDa tarafından (06-25-2007 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
|
yüreyine saglık harbiden güzel olmuş
Her şey gecer desen sonra sevgiyle Bakıp yüzüme yorgunsun hadi gityat desen ne olursun Biraz unutsan kendini biraz sevsen beni
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
yüreğine saglık
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||||
|
VİP ÜYE
|
ne olmadızki
akşamları oturunca senin o teninin sindigi dizlerine yaslansam, dinlesem, senin o kadife sesinden bizim aşkımızın hikayesini belki bir bulut gibi belkide bir yagmur gibi kaplasam gökyüzünü bir mavi olsam önce sonra güneşle beraber sarı,turuncu geceye saklansam ve parlasam sema'na bir kelebek olsan avcumun içinde bıraksam ve özgürce sen uçsan ne olmazdıki gül yüzlüm ne olmazdı...! sen bana bir kere seni seviyorum deseydin ya..! neler olmazdı neler...!
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
Bazen dalarım boş sokaklara
Uzaktan gelecek birini bekler gibi Halbuki gelecek kimsem yoktur. Bazen bakarım kapalı camlara, Biri bana bakıp gülecek gibi. Halbuki gülecek kimsem yoktur. Ve o zaman anlarım ki. Ben yalnızlığa mahkum biriyim. Ümit:bekleyiştir. Hasret:Aramak Sevmek :Bulanık bir denize dalmak Kader :Tüm hayatın olaylar zinciri En büyük gercekse :Olup,olmamak | ||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
yüreğine o guzel duygularına saglık cok guzel olmus
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gelsen , olur |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|