![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde Yazamıyorum konusu , Cansın hepside bambaşka sürgün yüreğin dert görmesin...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Cansın hepside bambaşka sürgün
yüreğin dert görmesin
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#12 | ||
|
Moderatör
|
duy sesimi yar ıssızım bugün
çağlasam ses etmez çığlıklar sonu yok yar her anım sürgün yangınım satırlarmda bir giz dönmese içimde deli dalgalar geriye geriye gelmese her gün farzet ki iklimler bende yadigar içime doğan güneş giz gözümden akan yağmur giz seni sevmek bana senden emanet savrulsa bedenim korurum onu ben bende değilim sendeyim hergün nefesim bi giz yüreğim bi giz bendeki seni sorma sakın o zaten bende başka bi giz
|
|
cerpyl İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#13 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
ben bende değilim sendeyim hergün
nefesim bi giz yüreğim bi giz bendeki seni sorma sakın o zaten bende başka bi giz Teşekkürler bu kısım çok hoştu.
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#14 | ||
![]()
|
Emeğine sağlık...
Bazen Susmak Gerekiyormuş Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına;Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş... Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren... Ama Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş
UNUTULMA Pahasına... | ||
|
|
|
|
Mella İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
υηιтßα¢к (09-21-2008),
cerpyl (09-21-2008),
KARABEY (09-21-2008),
S€ssiz P€ri (09-25-2008),
YORGUN YÜREK (09-22-2008)
|
|
|
#15 | ||
![]()
|
maşallah..hepside ayrı güzel olmuş...yazmışsın yani..
..emeğine ve yüreğine sağlık....
Olması Gerekenler Yanımda .Olması Gerekipte Yanımda Olmayanlar Kimin Umrunda _Siчαнßєчαz_ .♥ уєѕıℓ gσzℓυм ♥ ςλяکı . ![]() Kainattaki Her Şey Ya Bizzat Güzeldir Ya Da Neticeleri İtibariyle Güzeldir | ||
|
|
|
|
υηιтßα¢к İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
cerpyl (09-21-2008),
KARABEY (09-21-2008),
Mella (09-21-2008),
|
|
|
#16 | ||
|
Moderatör
|
zemheri sabahlara uyandım..
üzerimde ayyaş akşamların kasvetiyle grimsiydi gözümün perdesi biraz nazlıydı gece zamana meydan okurcasına ilerlemekteydii sabahlara koynumda mavi düşlerle uyandım dipsiz kör kuyuydu haykırışım aşktan ibaret bir gecenin; salıncağına kurulmuştu umutlarım mavi umut yarınlarımhırsızıydım yeni yeni sevdaların ayyaş gecelerde kurduğum mavi düşler kelepçelerim keşke keşke o ben olsaydım dediğim jullietler aşk moleküldü sıkıştırılmış kendi çeperinde; duvarlara çarpa çarpa ilerleyen aşk çalınması en muhtemel bir hayal ![]() bazen kabusu ayrılık pençesinde hırsızıydım yeni sevdaların.. ayyaş gecelerin sabahına uyanırdım kasvetimden ödün vermezdim çünkü ben yalnızdım..
UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa C A N S I N ![]() ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Konu cerpyl tarafından (09-21-2008 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
cerpyl İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
υηιтßα¢к (09-21-2008),
KARABEY (09-21-2008),
Mella (09-21-2008),
|
|
|
#17 | ||
|
Moderatör
|
nedensiz sebebsiz gelişine inat şimdi ben gidiyorum
ağla ağla yosun gözlüm ağla duman bakışlım o kadar sevmişki yüreğim seni su gibi nefes gibi o kadar ısınmş ki yüreğim kor gibi damarlarıma dolaşan senden akan kan gibi ne nefesimin kesilmesi ne yüreğimin soğuması temennim işte buyüzden gitmeliyim seni severek seni özleyerek seni hissederek içim yanarak gitmeliyim ağla ağla yosun gözlüm ağla duman bakışlım.. gelişine inat gitmeliyim ölümüne inat ölmeliyim gitsemde milyonlarca yıl milyonlarca km uzağına herşeye inat bir tek seni sevmeliyim.. ağla yosun gözlüm son kez ağla ilk kez sevişimize inat
|
|
cerpyl İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
Mella (09-22-2008),
|
|
|
#18 | ||
|
Moderatör
|
yoksun!
farkındamısın ayazı bıraktığının karanlıkları çıkarttığının gözyaşlarımı akıttığının yokluğuna care olsun diye nelere sarıldığımın akşamlara dek sarkılar dinliyorum.. güftesini dinliyorum yalnız ![]() bestelerde hep sen varsın bir demlik çayı bitiriyorum paket paket sigara tüketiyorum dumanında sen varsın... yoksun! farkındamısın güneşi erken batırdığının kışları erken getirdiğinin yağmurları erken başlattığının.. gözyaşımı kuruttuğunun.. ağacı çiçeği küstürdüğünün bir canlıyı yüzlerce kez öldürdüğünün farkındamısın sevildiğinin sevilirken beni tükettiğinin tükenirken aşkına yenildiğimin ve yüzlerce kez daha ölüme razı geldiğimin yoksun ! farkındamısın sen yokkende bendeki seni öldüremediğinin
|
|
YORGUN YÜREK (09-25-2008)
|
|
|
#19 | ||
|
Moderatör
|
lanetimin üstüne gelme
acı sözlerimin üstüne gelme nefretimin üstüne gelme sebep olup gittin işte yüzsüzce geri dönme kızgınlığım kendime kırgınlığım kendime seni sevdiğim için ama sen beni gülmez ettin dostlarımı benden beni benden ettin sen hayatımın içine ettin kapılar kapalı gelme arsızca geri dönme
|
|
YORGUN YÜREK (09-25-2008)
|
|
|
#20 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Hepsi birbirinden güzel yüreğin dert görmesin
aşk moleküldü sıkıştırılmış kendi çeperinde; duvarlara çarpa çarpa ilerleyen burası bana göre fazla patlama var bnde
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (09-25-2008)
|