![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde " HaZaN V£ HüZüN " konusu , Tek kelime ile harika hazançiçeği yüreğin dert görmesin...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Tek kelime ile harika hazançiçeği yüreğin dert görmesin
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (09-10-2008),
HaZaNCiCeGi (08-24-2008)
|
|
|
#12 | ||
![]()
|
![]() Sen yokken gittim Korkularımın üstüne Hiç ardıma bakmadım Gümüş şiirler yazdım sen yokken Çok yangın çıktı yüreğimde Küllerini bile savurmadım Irak denizlerin fırtınasıydım Uzak iklimlerin sert rüzgarları Kulaçlarken denizinde gurbeti Kanlı savaşlarım Belalı sevdalarım olmadı hiç Ama hep sustum Hep ağladım hep yandım sen yokken. Bekliyorum dönüşünü yeniden Bir gelsen Hayatın önünden alsan beni Bir gelsen Sellerin önünden alsan beni Bir gelsen Ölümlü düşlerimden alsan beni.
|
HaZaNCiCeGi İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
dolunayca35 (09-10-2008)
|
|
|
#13 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Insallah devami gelecek
|
HaZaNCiCeGi İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
dolunayca35 (09-10-2008)
|
|
|
#14 | ||
![]()
|
Ölümlü düşlerimden alsan beni
gerçekten çok güzeller yüreğine sağlık ![]()
|
wankoo İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
HaZaNCiCeGi (09-10-2008)
|
|
|
#15 | ||
![]()
|
![]() Penceremde hüzün var ![]() Penceremde yalnızlık Bir adam var gecemde Kağıtta uyduran şairin satırları gibi.. Yürüyüşü bulanık dünyası gibi Yalan söylemek yolda yürüyen serhoş adamın adımları gibi.. Uydurma gecelere sığındım gündüzü dışarda bırakıp Dünyamdan kopmuşum pencereme tutunup Rüzgarda üşüyen çingenelerin çadırları gibi. _alıntıdır_
|
|
HaZaNCiCeGi İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (09-10-2008),
S€ssiz P€ri (09-10-2008)
|
|
|
#16 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
![]()
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
dolunayca35 (09-10-2008)
|
|
|
#17 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Hüzünlerin Efendisi
Her ayrılık bir iz bırakmaz mı Derinden bir çizik atmaz mı yüreğimize Bir şeyler alıp götürmez mi bizden Sen sen hüzünlerin efendisi Sen de derinden yaralamadın mı beni Yaşlar içinde bırakmadın mı gözlerimi Bir başıma boynu bükük bırakmadın mı beni Tıpkı Tıpkı Öksüz bir çocuk gibi ![]()
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
dolunayca35 (09-10-2008)
|
|
|
#18 | ||
|
Moderatör
|
yürekleriniz dert görmesin cok guzel tesekkurler...
Bilsen uzaklarda kimler agliyor Gelemem sevdigim felek koyuyor Gurbet eller bana Bir mesken oldu Gelemem bir tanem kader bagliyor Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
|
|
#19 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
![]() Ben renklerin en siyahını hak ettim mi O kadar beyaz severken seni.. Daha az seviyordum seni giderek daha az Unutur gibi seviyordum azala azala Aramızdaki uzaklığın karanlığında Geceler kısalıp gündüzler uzuyordu Öyle olunca daha az seviyordum seni Kendini iyileştiren bir yara gibiydi Daha az ve zamanla... Sen geceyi tutuyordun ben nöbeti Uzak dağ kışlalarında Görmüyorduk birbirimizi Ben Cansu diye ararken seni Siyah Göl sanki canıma kast suyumu kesti Usul usul sis iniyordu kopmuş yollara Işığı hafif.. uykusu ağır gecelerde Üzerini örtüyordum senin.. Bir çığ gibi büyüyordun rüyalarımda sevgilim Yıldızları daha büyüktü bazı gecelerin Nöbet kadar yalnızken öğrenecektin bunu da Yeniden ödetiyordum sanki kendime Onca aşkın öğretemediğini yıllarca Kolay değildi... Kaç acı birden imtihan etmişti beni Her şey karanlıktan daha çok siyahtı Bir tek gece vardı insanın hayatında Ömür boyu sürecek gibiydi nöbeti İyi ol... Sağ ol... Uzak ol... Ama bir daha görme beni diyordu bir ses... Kulaklarımı tıkamaya çalıştım bir daha işitmiyim diye Ağzımı var gücümle kapattım belki de ben söylüyorum diye Çok korktum sevgilim belki de bir daha hiç uyanamam diye... Ben renklerin en siyahını hak ettim mi O kadar beyaz severken seni... ![]()
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hazan , hazan v£ hüzün , hüzün |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|