![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde yaralı_gönül Şiirleri konusu , bir sevdaydın unutamadıgım bir sendin haykırıpta kavuşamadıgım bir göz yaşıydın günlerce belki aylarca agladıgım ardından bir sendin deniz gözlüm bir sen bir veda havası çınlamıştı gök yüzünde yalan sözler sölenmişti ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
bir sevdaydın unutamadıgım
bir sendin haykırıpta kavuşamadıgım bir göz yaşıydın günlerce belki aylarca agladıgım ardından bir sendin deniz gözlüm bir sen bir veda havası çınlamıştı gök yüzünde yalan sözler sölenmişti yarin dilinde agır kelimeler duymuştu sagır kulagım bir sendin delip geçen yüregimi deniz gözlüm bir sen unuturum dedim unutamadım geceler geçti hep seni aradım ama olmadı bir deniz gözlüm vardı birde onun sesi çınlayan kulakalrımda seviyorum ama o bilmesin istiyorum bir sen kaldın geride deniz gözlüm bir sen
|
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
SUS YÜREĞİM SUS!
gözyaslarım süzülüp dökülmesin üzerine... gökyüzü benimle aglarken ismini yüregine kazısanda sevdigini anlatacak gücün varmı?.. dudaklarım ismini söylesede kollarım hayalini sarsada icimi acıtmaktan baska yaptıgın varmı?.. umutlardır insanın sarılacagı gözlerin bakıslarıdır sevdigini anlatan... sözlerdir aciz kalıp sevgiyi anlatamayan.. yanlıs anlama yüregim aglamak istemiyorum.. icimi acıtmaktan gözlerimi aglatmaktan baska yaptıgın varmı?.. her sarkıda hüzünlenip kahrolmaktan bizim sarkımızda kahırlar dolusu aglamaktan... hayalleri kanayan yaralarına sarmaktan baska yaptıgın varmı?.. yıldızlara benzetip ellerimi uzatıp tutamamaktan gökkusagını saclarına tac yapamamaktan rüzgarların kanatlarına sevdamı yazmaktan dudaklarımdaki buseleri kırılıp yerlere dökmekten baska yaptıgın varmı ? sus be yüregim sus!! köz yapma yaralarımı yaralarıma saracak sevdammı var.. gözyaslarıma dokunacak ellermi var.. yoksa sana sunulacak bir dilim ask mı var.. ne olur sus yüregim !!! deli rüzgar olup esme esipte canımı acıtma.. gözlerime kanları doldurma kefen yapma bedenime herseyi... sus ne olur... sus ne olur!.. acıtma canımı bu kadar dayanacak gücüm yok biliyorsun... senide cıkarıp canlı canlı gömerim yüregim ...ne olur sussss!!!
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
suskun yine dillerim
titriyor dokundugunda narin bedenim gözlerim dolu dolu oluyor her bakışında bir sevdaydın benim için dönülmesi zor bir yoldun oysa her köşe başında bekleyen sanki bendim saatlerce bir bakış kaçamak öpüş sevgiyi gizli gizli yaşamaktı heycanım bir sendin beni benden alan birde senden yadigar kalan bir seni sevdi gözlerim birde geride kalan herşeyi bir masum çocuklukldu senin eserin küçücük busede saklıydı aslında hayatın anlamı gizli kaçamak ve sevgiyi tatmaktı senin diger adın gözlerindi önce beni benden alan sonra bir veda havası gibi esen nazlı bahar yeli bir lodos gibiydin esip geçtiğin yerde hiçbirşy bırakmıyordun eskiye dair bir girdaptın hayatımda yutuyordun sanki herşeyi herşey sende saklıydı aslında bir küçük busede saklı kaçamak bakışlarında ve gökyüzümdün sen yıldızların bügüsüydü bugulu penceremdin sen demlikteki kaynayan tavşan kanı çayımdın bir dilim ekmektin zeytinle beraber soframı süsleyen sen herşeydin aslında düşününce hayatımı kaplayan tek ve özel olandın ..........
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
bilirimki kolay degil çekip gitmek arkasına bakmadan
geride bırakmak herşeyini bilirimki acı verir her defasında gördügün zman sesini duydugun zman bilirm acı doludur yeniden sevmek öyle kolaymı arkana bkamadan gitmek zordur gitmek savaşamak gerek kalmak için sıkıca tutunmak gerek tutamıyorsun şuan ellerimi yakar belki deler geçer yüreginin en kuytu köşesini gidecegim belki buralardan dur de ne olur dur de gitmeyeyim bu diyardan biliyorum acı verir gitmeler bilirim ki ![]() her defasında yüregim sızlar bilirmki her seven adsız bir kahramandır. ..... adsız bir kahraman
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
gözlerinde hüzünü gördüm
gecelerce aglamadık ama sevdik sorgusuz suhalsiz sen demedinmi abim yürekli degilse sevdigin acı çekersin gitme diyorsun kaçma nereye gidicegimi bilmiyorum ki daha abimm gel korkmadan yürüyelim sırtımızı dayamadan acıya hüznü ve kederi gömelim buram buram hasret kokan daglara gidelim burdan abim bacı ve kardeş gidelim acılardan uzak olan bir şehir bulmaya ........
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
sesini duydugumda ağlamaklı oldum sanki
![]() düşündüm bian oda acaba çok sevdimi beni beni düşünmedigi bir anı bile varmı? yada başka kızlarıda seviyormu benim gibi? düşünmeden yapamıyorum alıkoyamıyorum kendimi içimde bilmedigim bir duygu var kemirip duruyor sanki beynimi diyorki: o çok... uzakta bilebilirmisin neler yaptıgını? ya seni kandırıyosa* sonra boş ver diyorum o şuan seninlemi yoksa degilmi?
|
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
bir gün gelecek ve
sen benim olacaksın senin için döktügüm göz yaşlarımın hesabını ödeyeceksin yaşamak zormuş anladım isyan ede ede hayata varlıgım seni huzursuz ediyorsa etsin ama sen varken aslında ben benim bunu sana hiç sölemedim şimdi sölüyorumişte seni almadan gitmem ben öteki tarafa ...........................
|
|
|
|
#8 | ||
![]()
|
hey...
eski sevgili aradınmı her kolda benim tenimi gözlerin baktımı başka gözlere buldunmu benimki kadar etkilisini hey.. eski sevgili bittimi içindeki ateş sönmes dedigin kor ateş közmü oldu hani bitmezdi aşkının ateşi hani sevgin bir ömür boyuydu hey.. eski sevgili gidiceksen şimdi git. gelme bir daha bu diyara yıkık ve viran daglara hey.. eski sevgili git ve gelme birdaha bu diyara gelme ..................
|
|
|
|
#9 | ||
![]()
|
küçük bir kalbim var
büyük bir dünyaya gözünü açmış bir bebek gibi narin ve hassas bazen gözleri kara da görse herşeyi kalbim her zaman pamuk ipliği. oysa üstünden acımadan gecen insanlar birer birer kopariyolar ipliğin tellerini yaşamayı secenek sunmayan duygular isyanı bastırmak için haykıran sesler göz yaşlarını tutmak için cırpınan eller sensiz yaşayamıyor çaresiz hiç sevmedim demeye gücü yetmiyor sonunda kopu veriyor seni deliler gibi seven bir yürek senin için güçü hiç tükenmeyen bir ateş kan dolaşımı olmayan beden !!! yıkılıyor büyük bir gürültüyle yere...
|
|
|
|
#10 | ||
![]()
|
Tüm gücümü topladım ....
Unutmak için.... gidiyorum buralardan artık.... Artık sormaktan korkan ![]() Caresiz gözlerle. ayakta durmaya calışan ![]() Carmağa gerilesi bedenin... ŞİMDİ.. Söyleyecek laf bulamayacak kadar caresizGöz yaşlarını toplayamayacak kadar uzak... Sevgini hakatemiyecek kadar yetersiz... Kalmış bedenim... ya herşeyi bırakacak Etrafındakileri umursamayacak Uzaklara gitmekten kaçmaktan korkmuyacak Her aklına geldiğinde isyan etmeden yaşayacak Derinlerde bir güç bulabilecek mi ellerim
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yaralıgönül , şiirleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|