![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde yaralı_gönül Şiirleri konusu , yine yagmurlu bir gün dışarısı soguk ve ayaz etrafta aşıkların izleri bende ise sensizlikten gelen bir yanlızlık içimi yakıyo adeta çürütüyor bedenimi bir sensizlik gelmişti. yine odama ve bir daha ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#51 | ||
![]()
|
yine yagmurlu bir gün
dışarısı soguk ve ayaz etrafta aşıkların izleri bende ise sensizlikten gelen bir yanlızlık içimi yakıyoadeta çürütüyor bedenimi bir sensizlik gelmişti. yine odama ve bir daha gitmemişti oysa sanaydı gönlümün kayması oysa sana adanmıştı bu can kayboldum göremiyorum seni tam dokunacakken kayıp gitti...ellerimden ürkek bedenin ...........
|
|
|
|
#52 | ||
![]()
|
paylaşınca artarmış sevgi
çogalırmış sıgmazmış yüreklere çılgınlar gibi haykırırmış sevdigini herkeze paylaştıkça artarmış sevgi biliyormusun eyy zalim seni sevmekmiydi benim tek hatam seviyorum diyemezmiydim sana veya bir başkasına seviyorum diyebilmek güzel degilmiydi? oysa paylaştıkça artarmış sevgi çogalırmış tükenmezmiş bir başka bakarmışsın hayata daha güzel olurmuş heryer sana biliyormusunuz paylaşıyorum ve sizinle büyüyor sevgim sizinle büyüyor sevgim ...........
|
|
|
|
#53 | ||
![]()
|
lanetleme sevgiyi
unutma sevgisiz bir hiçim nasıl muhtaçsam bir damla suya yada havaya nasıl muhtaçsa beden öle muhtacım sevgiye lanet olmasın sevgilere yürekte yeşermezmi sevgiler tanıdıkça büyümezmi gittikçe kor olmazmı yüregim tutulmazmı dilin onu görünce evet şimdi haykırarak sölüyorum ben onu çokkk seviyorummmmmmmmm
|
|
|
|
#54 | ||
![]()
|
sevmeler yetmez seni anlatmaya
ne gülüşler ne hüzünler anlatamaz sana olan aşkımı haykırsam dagların en uç köşesinde seni seviyorum diye yinede anlatamam sana olan sevgimi sevmeler yetmez seni anlatmaya ne kaşını ne gözününede o sıcak gülüşünü seni anlatmakla bitmez ömrüm seni seviyor bu serseri gönlüm seni senii seni seviyorummmmmmmm be gül kokulu yarim
|
|
|
|
#55 | ||
![]()
|
ağladım yine bu akşam
gece güneşe küstü ben se sana ağlamak acizlik derdi annem inanmıyorum sölenen hiçbir lafa sevince bir başka olurmuş insan bi okadarda yürekli ağlıyorum yine bu akşam gökyüzü ve yıldızlar şahit ağlayışıma yanaklarımdan süzülür belki iki damla göz yaşım belki bugulu bugulu bakar sana dogru gözlerim ellerim titrer ellerini tuttugunda dillerim yalan söylerse sevmiyorum diye beynim yüregime ihanet ederseağlayarak seni sevmiyorum dersem arkana bakmadan çekip gidersen gitme diye bagıramazsam dilim tutulurda seni seviyorum diyemezsem ....................... ![]()
|
|
|
|
#57 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
agla tutma göz pınarlarındaki
hüznü akıcağı varsa aksın içinde büyümesin yüregini daglamasın her aklına geldiginde agla aglaki açılsın yüregindeki hüzün pıçak gibi delmesin yüregini agla sevgi'ye aşk'a ve sayamadıgımız herşeye agla....
|
|
|
|
#58 | ||
![]()
|
bir gün beni anladıgında
her şey için çok geç olmuş olacak haykıracaksın içinden birşeyler eksilmiş olacak senin için artık çok geç diyecegim sevmeyecegim eskisi gibi seni acıyan gözlerle bakma demiştin ya bakmıyorum ki insan sevdigine kıyamaz derler ya ben seni artık sevmiyorum ki.. geri dönmek istedigini söledigin gün sana iki kelime sölememişmiydim vakit geçti çoktan geçti senin seferin sonra sonra.. bir.. haykırış daha gitme... gitme.. beni sensizlige gömme beni affet ......
|
|
|
|
#59 | ||
![]()
|
aglamak çok başka bir duygu
degilmidir sence bence aglamak gülmek kadar kola degil sence ölemi ------------------------ bugün yine agladım senden sonra takvimden yaprakları yırttım büyük bir hırsla sevdiklerimin canını acıttım belki ama.. olsun .. aglıyorum yine şu fani dünyada sevgiyi küçümsemedim hiç bir zaman demedim ki sensiz yine varım ben aglatmaya ne hakkın nede gücün yeter derdim hep ya oda yalan çıktı tek sözün ağır geldi agır gelirmişte bilmezmişim sevgi yine aglıyorum akşama dogru yine sensizlige haykırııyorum feryadımı bagırıyorum daglara dogru sevdamı......
|
|
|
|
#60 | ||
![]()
|
yine sensiz gece
yine sensiz sabahlar ![]() gün dogmadı yine bugun eskisi gibi açmıyor zambaklar dışarda koşmuyor çocuklar gidişini anlatıyor sanki sokaklar ![]() yalvaran ellerle bakıyorlar camdan gitmesin kalsın bu gece diye sölemedi gidişini bize gitmesin kalsın bu gece yalvarıyo kimsesiz kalan bakışlar aldatmasın kimseyi o masum bakan gözler eskisi gibi degil aldatıyor yine bizi içinde çocuksu masumlugu kalmadı
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yaralıgönül , şiirleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|