![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde yaralı_gönül Şiirleri konusu , aglayan gözlerin benim gözlerimdi sanki her damlayan göz yaşın deler geçer yüregimin en uç köşesini seviyorum derken hiç ciddi degil gözlerin bes belli yalan söylüyorlar bilirmisin ey yalancı sevmek degil ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#41 | ||
![]()
|
aglayan gözlerin benim gözlerimdi sanki her damlayan göz yaşın deler geçer yüregimin en uç köşesini seviyorum derken hiç ciddi degil gözlerin bes belli yalan söylüyorlar bilirmisin ey yalancı sevmek degil gerçek olan sevilipte sevilmemek yaşanan onca şeyden sonra unutulmakdır en acısı seversin bunu söylemek istersin çok yakındır sana tutsan tutabilecek kadar elini uzatsan tutacak kadar ama bir o kadarda uzaktır sana elinden kayıp gidince anlarsın onun degerini aslında onu hiç unutmamışsındır hala onu sever yüregin büyük bir aşkla her onu kaybettigin gün geldiginde yüregin anlatılmaz acılarla dolar istesende paylaşamazsın acını kimseyle sen aslında hala ona aitsin şimdi düşünmek için sakın bekleme git ona söyle onu ne kadar çok sevdigini ve sadece onun aşkıyla doldugunu seni seviyorum diye haykır ona o zaman aşkın gerçek anlamını bulur...
|
|
|
|
#42 | ||
![]()
|
anadolum
hayrandır insanlar anadoluma ![]() diyar diyar gezsekte memleket hasreti tütmezmi burnumuzda biz bilemedik kıymetini eller gibi gurbet hasreti çekemedik içindeydik ama göremedik güzelligini ne güzeldir anadolum daglarda açmazmı en güzel çiçekler en güzide mekanlar anadolumda degilmi tokatımın şelalesi şanlı urfamın balıklı gölü antalyamın marmarisimin o güzel denizi kahramanmaraşımın dondurması sivasımın gök menderesesi ve diviriği kalesi tuncelimin keban baraj gölü vanımın tuz gölü hatayımın antakya şehri erzincanın altıntepesindeki tapınagını erzurumumun tortum kalesini bursamın uludagı afyonun kaymagı aydının zeytini kırıkkalemin koçu baba türbesi ankaramın keçisi çorumumun leblebisi istanbulumun 7 güzel tepesi anadolumun eşşsiz köşeleri degilmi sölemek isteyipte söleyemedigim diger güzel illler gezdikmi anadolumu günlerce aylarca belkide yıllarca köşe bucak asıl cennetten bir mekandır anadolum kirleten biz olmadıkmı heryerini sevemedik bir türlü anadolumu kabullenemedik asıl cennetin burası oldugunu hep aramadıkmı yer altında cenneti anadolum burası işte saymakla bitmez güzelligi benim cennetten bir mekan anadolum
|
|
|
|
#43 | ||
![]()
|
askerim anam gidiyorum
ugurlama beni otogardan sayılı gün gelir geçer askerim anam gidiyorum zamanı geldi mataramdan içecegim artık suyumu belki senin kucagın kadar sıcak olmayacak ranzalar ana kucagı degil diye belki bagıracak komutanlar yılmayacagım anam gün gelir belki akar vatan için kanlar naşım şehit diye gelirse vatana aglama anam askerim ben sayılı gün çabuk geçer vatan borcu bu elbet biter sizleri korumak için savaşır yigitler aglama anam askerim ben ASKER ..........
|
|
|
|
#44 | ||
![]()
|
yüzüm gülüyo yine
seni gördüm aynı sahilde yine elinde kagıt helvan oturuyodun salacaktaki sahilde yıllar götürememiş o güzel tebessümünü yüzünden hala o koku var üstünde bıraraktıgım yerde buldum seni eskisi gibi ben kokuyosun hala elimi tutarken titriyor elin hele ürkek bedenin hala aynı çekingen bakışlarını atamamışsın üstünden yıllar götürmemiş güzelligini hala bana aitmiş kalbin saatlerce konuştuk saatlerce ayırmadım gözümü gözündenneden elveda diyemedim diye sormuştun ya sen gelecegini biliyorum bildigim için bekledim yıllarca bu sahilde hala elimde kağıt helvam var ısırmamıştım o günde bir parça bile geçmemişti bogazlarımdan seni bekledim yıllarca seni .........
|
|
|
|
#45 | ||
![]()
|
Dokunmayın sakın bana çünkü!
Benim yarim şimdi ASKER Kanar içim yana yana çünkü! Benim yarim şimdi ASKER Önce saçı sıfıra kesildi Sonra üstüne üniforma giydirildi Birde sırtına tüfek verildi Dokunmayın sakın bana çünkü! Benim yarim şimdi ASKER Geçermi günler saya saya 456 gün koyarmı ona Vatan borcu bu gelmez alaya Dokunmayın sakın bana çünkü! Benim yarim şimdi ASKER
|
|
|
|
#46 | ||
![]()
|
Bu haykırışım
senin içindi ELA GÖZLÜM Durdurak bilmiyordu sıgmıyordu içime Senin o eşsiz sevgin Bazen bir volkan olup patlıyordu Dag bayır demiyordu ELA GÖZLÜM Seni arıyordu şu zavallı gönlüm Belki gelirsin diye bir umut ediyordu Her yere senin adını yazıyor ve Ben onu seviyorum diyordum Bir gece bir çığlıkla bazen ELA GÖZLÜM'ü Seviyorum diye çınlıyordu her taraf Ben ELA GÖZLÜMÜ SEVİYORUM BEN ELA GÖZLÜMÜ SEVİYORUM .....
|
|
|
|
#47 | ||
![]()
|
Seninle güneşin batışını
Seyretmek gibi gecenin sessizligiYagmurun yağması gibi özel Senin içimdeki yerin. Baharda açılan çiçekler gibi Sana aşık ve sana sadık kalmak Bazen sen oluyor bazen ise ben bulutlarHani yıldızlardan birine benim Diğerine ise senin adını koymuştuk Yıldızlardan biri kayarsa oBu hayata elveda diyecekti ve işte o yıldız kayıyor Ama kayan o yıldız sadece Seni götürmüyor yanında! Benim ruhumuda söküp götürüyor taa derinden İşte yine sensiz kaldım yine bomboş ellerimSensizligi tatmak bu kadar acı vericekmiydi sonunda bana
|
|
|
|
#48 | ||
![]()
|
gecelere isyan edebilirmisin
inadına yaşarmısın benimle bu hayatta sevmezken beni seviyorum diyebilirmisin yalansız inkar edebilirmisin ya ben geceyim dersem inanırmısın bana o zaman dogarmısın benimle birlikte sabahlara bıkmadan yoksa çeker gidermisin sessizce benim hayatımdan
|
|
|
|
#49 | ||
![]()
|
aglayan gözlerin benim gözlerimdi sanki
her damlayan göz yaşın deler geçer yüregimin en uç köşesiniseviyorum derken hiç ciddi degil gözlerin bes belli yalan söylüyorlarbilirmisin ey yalancı sevmek degil gerçek olan sevilipte sevilmemek yaşanan onca şeyden sonra unutulmakdır en acısı seversin bunu söylemek istersin çok yakındır sana tutsan tutabilecek kadar elini uzatsan tutacak kadar ama bir o kadarda uzaktır sana elinden kayıp gidince anlarsın onun degerini aslında onu hiç unutmamışsındır hala onu sever yüreginbüyük bir aşkla her onu kaybettigin gün geldiginde yüregin anlatılmaz acılarla dolar istesende paylaşamazsınacını kimsyle sen aslında hala ona aitsin şimdi düşünmek için sakın bekleme git ona söyle onu ne kadar çok sevdiginive sadece onun aşkıyla doldugunu seni seviyorum diye haykır ona o zaman aşkın gerçek anlamınıbulur...
|
|
|
|
#50 | ||
![]()
|
gelmiyordum senin şehrine gelemiyordum
seviyordum deli gibi seni yalansızdı sevdim su katılmamıştı bir yalan girmişti aramıza şimdi ben burdayım yalanmı? aglıyor bugün istanbulda benimle yanklarımdan süzülüyor belki iki damla yaş ama sana olan sevgimden di bu seni kaybetmemk içindi gelemiyorum kokusuna yabamcı oldugum bu şehre gelemiyorum çünkü anılarım engel oluyor diye sen varsın burda sen ve senin kokun her yerde gelemiyorum sevgilim yalancı aşklarda bulamadım hiç seni gelemiyorum ne olur sen anla beni ..............
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yaralıgönül , şiirleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|