![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde yaralı_gönül Şiirleri konusu , aslında herşey sende saklıydı.... hatırlarmısın aylardan temmuzdu günlerden ise salı bir akşam üzeriydi tanışmamız senle dışarda yaz yağmurları yağıyordu ikimizde sırıl sıklam olmuştuk biraz marur birazda ürkek bakışlar içinddeydik ikimizde ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#31 | ||
![]()
|
aslında herşey sende saklıydı....
hatırlarmısın aylardan temmuzdu günlerden ise salı bir akşam üzeriydi tanışmamız senle dışarda yaz yağmurları yağıyordu ikimizde sırıl sıklam olmuştuk biraz marur birazda ürkek bakışlar içinddeydik ikimizde sıgındıgımız o eski barakayı hatırlıyorumda şimdi salacakta o güzel sahilin eşşiz ay ışıgını yansıttıgı yerde günlerden salıyıdı aylardansa temmuz du gözlerin çakmak çakmak bakıyordu kömür karası gözlerin zifiri karası saçların vardı rüzgarla dans ediyordu ahenkle sanki seninle ilk bakışmamız o gündü ilk elimin eline degişi marur ve ürkek bir bedenin vardı titriyerek benden uzaklaşmıştın önceleri aslında herşey sende saklıydı o incecik bedeninde marur ve asil duruşunda bide. seni seviyorum diyişindeydi mutluluk gözlerinde başka bir alem vardı sanki her baktıgımda dalıyordum engin denizlerine sanki herşey senin gülüşünde saklıydı sanki bir bakış bir haraket anlatıyordun herşeyi bebeksi bir gülücükle bide efendim diyişin vardı ama yürekten her cnm dediginde tekrar ve tekrar vurulmuştum sana aslında herşey sende saklıydı senin masum buselerindeçocuksu ürkek ellerinde gizliydi hayat aslında herşey sende saklı...... sende..
|
|
|
|
#32 | ||
![]()
|
yaralıyım biraz birazda yorgun günlerden cuma
aylardan ise şubat bir sevgililer gününe denk gelmişti yok oluşum hayata biraz daha isyan edişim sensizlige o zman ilk defa isyan etmiştim oysa kader dedigin kısacık bir süre'ymiş bilememişizher günü yarını var gibi yaşamızız boşuna bugun yarına çıkacagımız belli bile degilken seni ilk o zman görmüştüm salacakta sahilde ellerin demir tellerde deniz'e bakıyordun o gün isyan ediyordun hayata ben de elerimde kitap'larım kız arkadaşlarımla yürüyordum sahil boyunca tam döndüğün anda çarpmıştın ya kazayla elimdekiler yere düşmüştü aniden sürekli özür dileyerek toplamıştın nazikçe kitaplarımı yerden ![]() ben ise her defasında önemli degil demiştim bir bardak çay içermisiniz demişti kız arkadaşlarımdan biri sana ve neden olmasın demiştin sende şimdi hatırlıyorumda o gün bebek gibi bir gülümsemem vardı yüzümde ilk kez seni orda görmüştüm aylardan şubat'tı 14 düydü günlerden ilk bakışmamız gelmişti aklıma gözlerindeki hüznü sevmiştim ben senin sen ise çocuksu gülüşümü sevdigini sölerdin hep şimdi senden tek hatıra kalan yanlızlıkla yine aynı yerde'yim salacakta aylardan şubat günlerden ise cuma senin için güller attım sahilden deniz'e bilmiyorum sana gelirmi sana ulaşırmı biliyorum sen çok severdin mavi gülleri ve son kez göemeden çekip gitmiştin ya hayatımdan kollarımda son nefesini verdigin günü asla unutmadım hala kazılı beynimde sensizlik hala sana ait yüregim ve hala ikimize dair hayaller kuruyorum el ele dolaştıgımız yerlerde.....ve sensizligin vermiş oldugu yaralarımla ...... hayata elveda diyorum senin gittin o yerde... elveda............
|
|
|
|
#33 | ||
![]()
|
seni ilk kez görügüm yerdeyim sana ilk dokundugum ilk hissettigim yerde
yanlızlıga isyan ettigim içimdeki hüzün'den uzaklaştıgım yerdeyim ve şimdi sana ait degilim oysaki bir gülüş bir bakışta saklıydı mutluluk bir sevda masalıydı aşkımız hani sevmesende seviyorum dedigin şeyler vardıya ben seviyorum diye sende seviyorum derdin oysaki ben bilirdim senin sevmedigini yüzündeki ince çizgilerden anlardım sen her defasında seviyorum diye yalanlardın hislerini sırf ben üzülmeyeyim diye ama ben bilirdim aslında gerçegi. şimdi içimdeki hüzün gömdü beni derin derin mezardan sevdanın acısına sensizlik çok zor ve acı oldugunu bilmezdim içimdeki sensizlik karanlıga çekiyormuş beni gün ve gün farketmemişim. şimdi isyanım sana degil kendime sensiz geçen günlerime degil kahroluşuma seni sevmiyorum derken bile gözlerin bugulu bugulu bakarmışta ben fark etmemişim megerse hala severmiş oda beni gururumdan sevmiyorum dedigimde bile aglamaklı olurmuşum dostlarımız öle sölerdi oysa ben kendimi tanıdıgımı sanırmışım kandırırmışım yıllarca içimdeki hüzün çıkıncaya kadar ortaya seni sevdigimi asla söleyemezmişim şimdi sölüyorum seni seni seni çok seviyorum...içimdeki hüzün senin eserin serserim.......
|
|
|
|
#34 | ||
![]()
|
biz seninle bardagı dolduran çay ve şekr gibiydik ne oldu yarim bize
ellerin yalan sözüne kanıpta çekip gittin hani sevdamızın üstüne yoktu başka sevdalar hani bir ömür boyu sürücekti aşkımız ellerimiz birbirinden ayrılmayacaktı biz seninle bir bardagı dolduran çay ve şeker gibiydik tamamlıyorduk birbirimizi şimdi ne degişti zalim sevgili o eski sevginden eser kalmamış gördüm gözlerindeki nefreti öle bakıyordun ki bana kelimelerle anlatamam o an ki hissettiklerimi sana hala titriyor ellerim hala seni seviyor olmanın acısı içindeyim oysa biz senle bir bardagı dolduran çay ve şeker gibiydik ne degişmiş diye dönüp bakmadık hiç geri megerse seni o bir çift göz degiştirmiş bir çift yalan göz degiştirmiş biz etmedikmi içten o güzel dilekleri sen istemezmiydin birlikte geçen o güzel günlere geri dönmeyi neler degişmemiş ki sen degişmeyesin degilmi bir çift göz için terkettin sen beni ve sevgimi oysa biz senle bir bardagı dolduran çay ve şeker gibiydik bir bardagı dolduran........ en tatlı çift degilmiydik yalancı sevgili.........
|
|
|
|
#35 | ||
![]()
|
seni tanıdıgım gün aylardan temmuz'du ilk bahar'da çiçeklerin kokusu dolmuştu her yerde sevdalıların ayak sesleri çınlatıyordu hertarafı ve küçük bir tebessümle tanımıştım seni önce marur bakışların ürkek ürkek çıkan sesin ve içinde çocuksu bir yanın vardı kömür gözlerin vardı gece gibi kapkara o an vurulmuştum sana sen aradıgını sölerken bile ürkek ürkek titriyordu ellerin gözlerindeki parlaklılıgı sevmiştim ve yüreginde yaşattın o saklı olan hüznü sen demiştin ya kimseye anlatamadım kendimi benim seni anlamış olmama sevindigin anlar bile küçük bir çocuga şeker verilmiş gibi heycanını hala hatırlıyorum ben seni o gün salacakta sahilde kahıt helvanı yerken sevmiştim masum bakışlarına tutulmuştum şimdi aylardan ise ocak bir kış günü senden uzakta ama bir o kadar da yakındayım elimi uzatsam dokunacak kadar yakın ama tutamayacak kadar uzaktayım tek bir şeyi biliyorum oda seni hala sevdigim zifiri karanlık gözlerini masum masum bakan çocuksu gözlerini ürkek bedenini sana ait olan herşeyi seviyorum ben hala seni seviyorum.. zifiri karanlık gözlerini......
|
|
|
|
#36 | ||
![]()
|
masum bir buseydi oysa ellerin ellerimde
gözlerin gözlerimdeykenküçük bir masum buseydi oyüregim yüregindeyken bir istanbul masalıydı aşkımız önce hüzün sonra mutlulukla dolu olan bir sendin damarlarımda hrgün sıcacık dolaşan kanımdın sen benim masum bir busemdin...
|
|
|
|
#37 | ||
![]()
|
bir sevdaydın eskiden yarim istanbul
bugece sensiz uyandım sabaha bir veda'ydı ama sen anlayamadın. bir çift gözlerde kaybolurdum eskiden sessiz sakin o aşk dolu sokaklarında şimdi ise sensizlikte kayboluyorum şimdi ne sevdaların adı kaldı dillerde nede senin söledigin istanbul şarkıları bir veda havası var artık caddelerde sokaklardabir sevdaydın eskiden yarim istanbul bir sevdydın bu sokaklarda gökyüzü artık mavi degil eskisi gibi çiçekler açmıyorlar artık güllerde tutmuyor senin yerini şimdi ise istanbul sensiz yarim istanbul oda sensiz eskiden bir çiçekte açardık bazen ise bir bulutla dolaşırdık güzel şehri daglarada koşan iki ürkek ceylan gibiydik yada bir çift beyaz küheylan gibi şimdi sensiz doğmaz oldu güneş oda sabaha küstü yıldızlar ise geceye... bir tek ben sana küsmedim yarim istanbul bir tek ben bir sevdaydın yarim istanbul bir sevda dillerden dillere destan olan bir sen vardın taşıyla topragıyla ...... birde ben sana hayran kalan
|
|
|
|
#38 | ||
![]()
|
aşk değildir ayrılıktır ağlatan aslında derler.aşk değil yalancı ayrılık be gülüm içine işlemişlik yalnızlığın belki biraz sonra savrulup durmak rüzgar nereye giderse oraya doğru sonbaharın acımasız rüzgarında sararıp teker teker düşmemiz savrulup gitmemiz ayaklar altına alınışımız bakma gerisi yalan ben bilmedigim bir yolda koşarmışım oysa söylenenler o kadar güzel sanırdım yanılmışım aşkı sakladım her nefesimde gözlerimi yumdum her gidişinde ve biz kalmamış onuda gördüm artık rüzgarlar esmiyor eskisi gibi bugulu bugulu olmuyor pencereler eskisi gibi durmuyor bahçedeki güller ne oldu oysa ikimiz bardagı dolduran çay ve şeker gibiydik ne oldu mühür gözlü sevdigim bize.......
|
|
|
|
#39 | ||
![]()
|
bir gün gelirde unutursan eger beni
gözlerin kararda göremezsen seni sevdigimi ellerin dokunur ama hissedemezse beni işte o zman mezarıma koymak için bana bir gül ver bana bir gül verdi solsunyaprakları kırılsın benim gibi bütün dallarıumutları yıkılsın aniden bir sızı girsin içinden çıkmasın kan kırmızısı olsun güllerbana bir gül verki sana benzesin eşi benzeri olmasın misk koksun büyülesin sevenleri ama bir gül verki unuttursun herşeyi dostlugu düşmanlıgı kırgınlıgı ve kadre isyanıbana bir gül ver saklayım ömrümün sonuna dek elimden düşmesin susan dilimin sesi gören ama bakamayan gözlerimin perdeleri olsun bir fırtına gibi çoştursun essin ılık ılık sevda yeli savursun sana dogru tenimin kokusunu bir gül ver bana aynı senin gibi koksun bir gül ver.............
|
|
|
|
#40 | ||
![]()
|
önce küçüktürler
zamanı ortasından ögrenirler kırışık yüzeyiyle çektiğini soguk terlemesinde heycanı sıcak oluşunda baglılık temsili umuda o zaman hissederdi hepsi önce küçüktürler... zaman ve hayat ortasından geçer kırış kırış çevresinde çektiklerini soguk terlemesinde heycanı sıcak oluşu baglılık temsili umudu o zaman eldediyor hepsi önce küçüktürler yavaş yavaş büyüyor ve yavaş yavaş ögreniyorlardır ama zaten içinde vardı büyük olan bir kısmı küçümsememek lazım o küçük çocugu emeklemeden yürüyemez ki kimse hepimiz önce küçüktük hepimiz küçük ............
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yaralıgönül , şiirleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|