![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde yaralı_gönül Şiirleri konusu , çok güzel şiirleriniz yüreğiniz esağlık...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#22 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
yok olsada dirhem dirhem hergün erisede sevginle bir umut bir hayalin ardından sürüklensede aylarca belkide günlerce sitem etmiyeceğim sevdigim gittiğinde yinede belki bir veda havasıydı ardından kalan bir lodos gibi esti bahar yeli belki eflatun sabahlardaydı aşkın rengi gidişin yaralamadımı..? benim gibi seni adım kaldı ardından yaralı_gönül seviyordun sende haykırmadınmı..? hani salacakta bir ilkbahar akşamında haykırmadınmı martılara banklar ve insanlar şahit olmadımı sevdana... yaralı gönül gezer avare seviyor seni sen istemesende birde giderken bakmasaydın arkamdan aglamayacaktım seni seviyorum diye .............. Yaralı gönül
|
|
|
|
#23 | ||
![]()
|
o kadar yorgunumki hayat
isyan edebilirm her an sana ne mutlu olabiliyorum senin yüzünden nede üzgün kalabiliyorum o kadar bitmiş ve tükenmiş haldeyimki hayat her an isyan edebilirim sana gözlerim dolu dolu oluyor ağlamak istiyorum ama omuyor senin yüzünden hayat ağlamak istesemde ağlıyamıyorum ağlayamıyorum ..............
|
|
|
|
#24 | ||
![]()
|
her sevdada vardır bir boşluk ama bir tek çözüm bulamazsın işteama doldurmaktır önemlisi yregini her açtıgında bir acı saplanır kalır kelimeler kifayesiz kalır kalbinde virane olsa bile odaları bekle bir ışık belkide güneş dogacak yakında puslu camlarında sevdalar bitmez ki bittigini sanırsın ama her sabah kalktıgında bir sancıyla uyanırsın yüregini paramparça eden sen o bulamadıklarımdansın ...............
|
|
|
|
#25 | ||
![]()
|
Şimdi gözlerim kapalı sensizlige
Agrılar çöktü üzerine Oysa ne ümitler vermiştik Hep bir cocugumuz olsun diye Bu çocuğu ikimizn bir parcası olarak büyütmeye Sonra ne olduysa kara bulutlar Elimi dilimi kiltleyen zor çümleler Zor ulaştığım yerlere saplanan oklar Birden bire uzak bıraktı bizi bize Kim derdiki devasa bir aşkı tüketip bitirmek Neden... neden ulan senin gözlerin bana sevgime kalbime ihanet etti Yaşamak hep bir acı bana Sana dokunabilmek O dolma dolma ellerini tutmak Sicacık yüregini gözlerinde görmek Hep bir yaşam oldular bana
|
|
|
|
#26 | ||
![]()
|
sen gittin gideli odam
çiçek kokmuyor sen gittin gideli pencereme kuş konmuyor sen gittin gideli ela gözlüm sevgi sözleri fısıldamıyor artık kulaklarımda bir sesle uyanmıyorum artık etrafta senin misk kokun yok gökyüzünde artık senin resmin yok agaçlar seni anlatmıyor eskisi gibi sen gittin gideli ela gözlüm sevgidin şarkıyı bir daha dinlemedim bir daha çalmadım saatlerce sevdigin kokuyu sürmedim bir daha sen yoksun ya gezdigimiz sahilden bir daha hiç geçmedim sen gittin şimdi ela gözlüm sen gittin ben de işte o an bittim ........................
|
|
|
|
#27 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
sen gittin gideli odam
çiçek kokmuyor sen gittin gideli pencereme kuş konmuyor sen gittin gideli ela gözlüm sevgi sözleri fısıldamıyor artık kulaklarımda bu sozler mukemmel ne demelıyım bılemıyorum buyuk bır ılgı ıle okuyorum
|
|
|
|
#29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
|
![]()
|
|
|
|
#30 | ||
![]()
|
Zamanla alışıyormuş insan sensizlige bak aradan yıllar geçti hala burdayım gözyaşalrım kurudugünler haftaları haftalar ayları aylar ise seneleri kovalıyor sensizde geçiyormuş artık günler.Bilmezdim bilemezdimki oysa ben senden ibaret degilmişim sensizde gülebiliyormuş sensizde koşabiliyormuşum.Nasıl bilebilirdim ki sensizde tutunabiliyorken sımsıkı hayata daha güçlü ve dimdik durabilecegimi bilerek artık ellerim titremiyor ve bedenimde ürkek degil artık bir gece vakti senden kalan son hatırayla başbaşa kaldım ve zamanla alışıyormuş insan sensizlige onu anladım sensizde yaşıyormuş insan dedigim gibi zamanla alışıyormuş insan sensizlige aylardan yine temmuz etrafta misk kokulu çiçekler ilkbaharın çoşkusu var etrafta sensizde yaşam devam ediyor.bir sonbahar akşamındaydı çekip gidişin bir veda şarkısı çalıyordu saksafondan eski plaklar gibi esrarengiz gece kadar ürkütücüydü o gün yine sensiz sokaklar ama sensiz güzel ve sensiz yaşanır bir kent oldu sokaklar.. sanıyormusunki ben sensiz yaşayamam bu kentte belkide haklısın sensiz bir yerim noksan kaldı gittigin o yerde bir ufak veda buse si konmuştu önce sonra ağlaşan bir çift göz kaldı yine geride bir temmuz akşamıydı elveda deyişin bir temmuz akşamında sevmemişmiydin oysa ilk o zaman bakmıştın gözlerime derin derin ve anlamlı ilk o zman demiştin ya seni seviyorum diye bir sıcak temmuz akşamında sarılmıştın sıkı sıkı bedenime hani hiç bırakmıycam diye yeminler ediyordun bak yine boş kaldı ellerim hala tenimde senin kokun var yüregim hala sana tutkun ve hala sana yanık zor olsada zamanla alışıyormuş be gülüm sensizlige.... zamanla alışıyor insan sensizlige
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yaralıgönül , şiirleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|