![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
| | #11 |
| | yüregim yangınlarda ey yar bir acı bir sancı var taa derinlerde dinmiyor bir türlü yüregim yangınlarda sevdam saklasam olmuyor gizlesem dinmiyor bir türlü gözlerim dolu dolu oluyor konuşan dilim susuyor tutan elleim kilitleniyor adeta yüregim yangınlarda sevdam sırf senin inadına yüregim yangınlarda ............................... |
| |
| | #12 |
| | bir mutluluk dolaşıyor etrafımda çiçekler kokusunu saçarken güller açıveriyor ellerimde bir sevda var yüregimde haykıramadıgım öyle bir sevdaki içimdeki tutku çoşuveriyor her elimi tutuşunda bir mutluluk dolaşıyor etrafımda içim huzurla dolu gözlerim ilk günki kadar parlak neşe saçıyor sanki her tarafa içimde bir sen var birde gönlümde her baktıgım yerde senin adın her dokundugum yerde senin yumuşacık ellerin var her yerde bizim aşkımız .................. her yerde |
| |
| | #13 | |||||||||||||||||||||||
| |
şiir tadında kalın... saygılarımla......... yaralı_gönül | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #14 |
| | eskiden çok eskidendi bir ilkbahar akşamında rastlamıştım sana eskiden çok eskidendi nisan yagmurlarıyla ıslanıyordum yanagımdan aşşagı süzülen iki damla göz yaşı gibi eskiden çok eskidendi bir denizin kenarında yanlız ve tek başına yürüyordum ellerim boş yüregimde bir sızı yanagımdan süsülen yaşlar ve senden kalan küçük bir kalp agrısıyla eskiden çok eskidendi sen ve ben dedigim zmanlar eskidendi ............... |
| |
| | #15 |
| | umut diyince titrer nefesim sevme bırak diyince ürperir bedenim senin gözlerin bırakırsa bilki ölürüm yar kokusuna dayanamadığım sevdiğim olurda tutsak bedenim soğuk duvarlara senin sicak nefesin derdime deva düştüm var say derin.. karanlık kuyulara.. kurtarır uzanırsa o pamuk ellerin bana düşmüşüm dağ bayır demeden yollara.. yol gösteren gözlerin olmasa nasıl dönerim sana... |
| |
| | #16 |
| | gözlerinde hüzünü gördüm gecelerce aglamadık ama sevdik sorgusuz suhalsiz sen demedinmi abim yürekli degilse sevdigin acı çekersin gitme diyorsun kaçma nereye gidicegimi bilmiyorum ki daha abimm gel korkmadan yürüyelim sırtımızı dayamadan acıya hüznü ve kederi gömelim buram buram hasret kokan daglara gidelim burdan abim bacı ve kardeş gidelim acılardan uzak olan bir şehir bulmaya ........ |
| |
| | #17 |
| | elveda dostlarım yine kapıya dayandı ayrılık vakti bir gece vakti pusu kurmuş yanlızlık sisli bulutların ardında sönmüş bir yıldız gibiydi mutluluk bir veda şarkısı çınlıordu kulaklarda elveda doslarım gidiyorum elveda sevgili yarim istanbulu sensiz terkediyorum ............... |
| |
| | #18 |
| | sensiz gecenin sabahındayım gidiyorum seni unutmak için başka sevdalara sensiz geçen her güne bir acı her acıya bir özlem ekliyerek sonunda istedigimiz oldu ayrı yerlerde ayrı sevdalardayız ben sevmesemde telli duvaklı bir gelin sen istesende istemesende başka kollarda sevgili işte gidiyorum sırf sen mutlu ol diye sensiz gecelerin sensiz sabahlarına gidiyorum eski sevgili......... |
| |
| | #19 |
| | bir garip sevdaya tutuldum yandım kor ateslere vuruldum oda benı sevıyordur sandım yanıldım yollara koyuldum bıtermiş sevgıler bunu anladım yalan dunyanın sahte sevgılerıne kandım garip gönlüm sende yanıldın sevda dedın ateslere atıldın gönül yarası bu merhem istemez onun derdıne çare olunmaz bi çare gönül atese dayanmaz yanar kor gibi derdi anlaşılmaz dermandır derdıne yalancı yar olsun varsın inanma yar kal ellerrın sözüne ol onlara yar istemez yaralı gönül bundan sonra seni yar..... Yaralı_Gönül |
| |
| | #20 |
| | bilirim özlem eflatun sabahlarda sevda dagıdır bilirimki sevdigim aslında sevenimdir bilirimki eflatun sabahlarda özlenir özlenen dag başında nara atar seviyorum diye bazen bir çiçek kokusunda bazen ise bir kelebegin kanadında bilirm eflatun sabahlarda sevdigine daha bir aşık olursun bilirmki sen aslında benim hayalimdeki sevdigimsin ...................................... yaralı_gönül |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yaralıgönül , şiirleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|