![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde yaralı_gönül Şiirleri konusu , Her açan gülün sonu gibi Ne dikeni diken Ne de sapı sap Topraga güçle tutunuyor Güne şe yüzünü dönmesi günler al ı yor...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#131 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Her açan gülün sonu gibi
Ne dikeni diken Ne de sapı sap Topraga güçle tutunuyor Güneşe yüzünü dönmesi günler alıyor
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
KARABEY (06-24-2008)
|
|
|
#132 | ||
![]()
|
bu sesniz geçen 29
günhala adını anıyorum hala sen kokuyor ellerim yıkamadım sen gittikten sonra bir daha ellerimi bu sensiz geçen 29.gün nasılda geçiverdi oysa zman çocuklar gibi masumduk koşardık özgürcesine hesap vermeden severdik bibirimizi bu sensiz geçen 29.gün sensizligin çöktügü akşamdyım hala kokun dolmuştuya odama açmadım pencereleri uçup gidersin diye hala arka bahçede duruyor ektigimiz çiçekler hani çok severdim ya papatyaları ellerinle dikivermiştin gizlice bir gece vakti bu sensizligin 29.günü hala sana ait yüregim hala seni seviyorum terk edişlerde bile sevmiştim seni oysa dedim ya mühür gözlüm bu sensiz geçen 29. gün elveda ile kapandı gözlerim geceye ve bir buse ile bitti tüm hatıralar sensizligi anlattım arka bahçedeki sardunyalara çok zor....çok.. anlatılmaz dedim ona olan büyük ve anlamlı sevgim sen gittigin an ben bittim oysa seviyorum demek zor gelmişti her zman şimdi sölüyorum sana ben sni hala seviyorum sensiz geçen 29.günde hala seni arıyor bu yorgun yüregim son kez dön ve sar bedenimi sensizligi anlatan bu hazan sabahının akşamında kıskandır sevginle yıldızları ve geceyi bu sensizligin 29.günü geri dön geri dön.. mühü gözlü sevdigim bu sensiz geçen 29.gün | ||
|
|
|
yaralı_gönül İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
KARABEY (06-24-2008)
|
|
|
#133 | ||
![]()
|
seni unutmaya
ne aylar yeter nede yıllar seni terketmeye ne gücüm yeter nede yüregim seni sevmeye ne kalbim dayanır nede bedenim ama bir tek şeye dayanır bu can ellerinin elimde olmasına gözlerinin gözlerime bakmasına yüreginin benim yüregim gibi aşk ile çarpmasına bir tek şeye dayanır yüregim sana olan aşkımın saflıgına ............... | ||
|
|
|
|
|
#134 | ||
![]()
|
içimde bir hüzün ellerimde boş bir resimlik
geçmişe bakıyorum adeta bir boşluk var etrafta bir haykırış bir çıglık sanki inletiyor etrafı belkide ben öle sanıyorum yada sanmak istiyorum şimdi sen yoksun bende ellerin boş ve ellerim boş sensiz sokakalar sensiz caddeler kaldı geride birde senden kalan yalan sevdam... :(:( | ||
|
|
|
yaralı_gönül İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (09-04-2008)
|
|
|
#135 | ||
![]()
|
yuregıne sağlık canım
|
|
DESTAN İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
yaralı_gönül (09-02-2008)
|
|
|
#137 | ||
![]()
|
yüreğine sağlık..bana şiiri anımsattı ama hatırlıyamadım..
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
*AS!* İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
|
|
|
#138 | ||
![]()
|
Derinlerde bir güç bulabilecek mi ellerin tesekur
|
|
DESTAN İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
|
|
|
#139 | ||
![]()
|
bir hazan sabahının
doguşunda tanıdım seni karanlık geceme aydınlık kattın ilk o an ..... sonra bir sensizlik başladı kemirdi içimi hiç durmadan...! niye.. niçin.. nedenlerle boguştum sabaha kadar belki bir umut ya geri dönersin diye ve şimdi anlıyorum seni içindeki o büyük yarayı elveda diyemedigin o hazan sabahını şimdi sensizligin bana bıraktıgı asil yanlızlıkla baş başayım bir sen varsın bana aşkı çagrıştıran birde o yemyeşil gözlerin .... seni seviyorum serserim ![]() | ||
|
|
|
|
yaralı_gönül İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
KARABEY (06-24-2008),
|
|
|
#140 | ||
![]()
|
yıllr vardır ki görmedim gül yüzünü
kömür gözlerindeki o sihirli cennetti ellerinin ipeksi narinligini seni özledim teninin kokusunu birde ahhh...... istanbul yüregim yorgun diyişini..!
|
|
|
yaralı_gönül İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
KARABEY (06-24-2008),
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yaralıgönül , şiirleri |
| Seçenekler | |