![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde yaralı_gönül Şiirleri konusu , yüreğine sağlık süper ötesi...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#123 | ||
![]()
|
sürgünlerde sevdim seni
yanıp kavuran sevdamdın sen benim yanlıklarda sevdim ben seni bitip tükenmeyen tek sancımdın sürgünlerde sevdim ben seni yüregimdeki sancıyan tek yaraydın birde gidişlerde sevdim seni arkana bakmadan gittigin o anda
|
|
|
|
#126 | ||
![]()
|
ağlama kara gözlüm göz yaşın değer delik delik olur ömrüm Gül gül kara gözlüm ay süzülür gözlerinde Vurur pırıltısı gözlerinden gözlerime Uyan uyan kara gözlüm Çakmak çakmak bakan uykucu gönlün Gül gül benim için Kıyamadığım üzemediğim kara gözlüm Aklım başımda değil Sensiz gündüzüm gündüz değil Yediğim içtiğim su değil Ben seni bilirim seni severim Gün açık yine karşımda sen gibi Avutur beni çocuklar gibi Mutsuz olmak sensizlik inan… Zayi olan gönüller biz El olup uzanıp hissetmek an gibi Geçecek elbet zaman su. Aşkımıza bahar gelir gibi Mutluluk çiçek açtı gönüllerde Zorla girdi sanki bizim içimize El olup uzanıp dokunmak gül tenine Güneş düştü gözlerine Ateşi sanki mahşeri Mümkün olsa yakacak geçmişi Zaman bitti ateş hala sönmedi El olup uzanıp kapatmak gözlerini… :babs:babs
|
|
|
|
#128 | ||
![]()
|
her karanlıkda bir aydınlık vardır.
ben o aydınlıgın peşinde koşarken umarsızca ![]() bir deli dalga alır beni oysa derin ve soguk sularda.. ve yanlızlık çıkar gelir aniden karşına öyle kalıveririsin yapa yanlız ıssız sokaklarda...
|
|
|
|
#130 | ||
![]()
|
Şimdi yollar kapalı
Kar yağışı başladı Sabahlara kadar yazmaktan ayazıkoklamaya başladım Gün bitmedi öglen yağışlı Sırtıma düşen yağmuru taşıdı Kaldıramadığı yerde çöktü gözlerimden gelen kanlı yaştı Kıpkırmızı bir yol kesildi Gözlerimden düşen kanlan elbet Kapattım gözlerimi kan kokusunu takip ettim Sonu benim olmayan yerdeydim Uyumadan yıllar gecirmiş Güzellik uğruna kendinden geçmiş Ne mal ne ruh eline geceni vermiş Gözlerini açmış kanlı kanlı bakmış Ne uykusuz geceler ne karlı dağlar Ne sırtına yük ettiği yağmur Ne de gözlerinden akan kanlar Hepsi aradığı bir güzellik içindi Hiç bir şeyin aynı durmadığı gibi Yıllar sonra gözlerini açdığında Neler vermediği güzellik Her açan gülün sonu gibi Ne dikeni diken Ne de sapı sap Topraga güçle tutunuyor Güneşe yüzünü dönmesi günler alıyor Tuttup kopartıyor Kurutup saklıyor Ben kurululmuş bir gül için savaşmışım Solup yaprak döken bir gül için yıpranmışım Meğer ben ne salakmışım Yaprağından düşen bir damla yaşa kanmışım Toprağı sımsıkı tutan köküne hayran Kendini koruyan dikenlerini sevmişim Şimdi ne sapı toprak tutar Nede dikeni kendini kollar Zaman çok şeyi almış Saklı güzellikleri bile bitmiş Ne göz yaşı Adımı haykıran sesi Uzattığı sicacık elleri Herşey ama her şey bitmiş Hayal kırıklığı.... Her şeyin bir vakti var gelip gecer Her gelen vakit gibi birşeyler alıp gider Her gecen vakit gibi güzellikler de biter
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yaralıgönül , şiirleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|