![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde yaralı_gönül Şiirleri konusu , Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... aylardan temmuzdu seni ilk gördügümde dolaşıyordun sahilde eski sevgilinde bir çift mavi gözlerin vardı cam gibi beni benden almıştı hani ben deniz!i ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#111 | ||
![]()
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... aylardan temmuzdu
seni ilk gördügümde dolaşıyordun sahilde eski sevgilinde bir çift mavi gözlerin vardı cam gibi beni benden almıştı hani ben deniz!i severdim ya deniz mavisin'den bile güzeldi yine aylardan temmuzdu dolaşıyordun salacakta o çay içtiginiz sahilde belki tesadüftü seni tekrar görmem belkide kader yine beynime kazınan bir çift mavi göz vardı çalıların akasında kalan yüregimi derinden yakan bu sfer yoktu kız arkadaşın yanında yanlızdın bakınıyordun etrafa bende kalmıştım ilerliyordum senden tarafa elimde ders notlarım birde o çok sevdigin kitabım aziz nesin (zübük) adlı eseri vardı çok beyenirdim derdin hep bana masum bir kazayla çarpışmıştık sonra ikimizde pardon diyip gülüşmüştük sen yerden kaldırmıştın hepsini ama benim aklımda bir çift mavi göz vardı beni benden alan birde pardon diyerek gülümseyişin artık gün başka dogardı sbaha akşam başka açardı geceye gözünü yıldızlar başka parlardı ve bambaşkaydı heryer önce adımı sormuştun kısık ve titreyen sesle deniz demiştim ne oldu ürktün birden diyip gülmüştün utanmıştım belliydi yanaklarımdan al al olmuştu ele vermişti yine beni ve adım tufan demiştin dogruydu bir tufa gibi girmişitn hayatıma bir çift mavi gözünle işte o zman aşık olmuştum 18 yaşında ...........
|
|
|
|
#114 | ||
![]()
|
unuttum gözlerinin rengini
sevdigim bir bakış bir öpüştü senden geride kalan birde o misk kokun burnumda tüten gel desem gelmezsin git desem gidemezsin bir elveda bile demeden çektin gittin hayatımdan gel ne olur gel desem gelirmiydin gelirmiydin? mühür gözlü sevdigim bir hazan sabahında gitmiştin bir bilinmeze önce bugulu bugulu baktın zifiri karanlık gözlerime sonra bir damla yaş aktı al ala yanaklarından usul usul süzüldü gönül pınarımın en derin sularına ve sen gittin vefasızca acımadan bana bir parça elveda demeden çekip gittin bir elveda.... ve şimdi ben sana elveda diyorum çünkü dünyayı sensiz terk edi yorumelveda elveda mühür gözlü sevdigim.... ![]() ![]()
|
|
|
|
#118 | ||
![]()
|
gel ne olur yine gel
gece olmadan gün batmadan ne olur yine gel bir rüzgar havasında dog günüme güneşin ateşini söndür ellerinle dön ne olur yine dön gözlerimin mavisine sevgimin gerçekligine dön ne olur yine dön nolur yine dön ....
|
|
|
|
#120 | ||
![]()
|
bırak beni hazan sabahında yanlızlığımla başbaşa
bir göz yaşı sun ellerinle avuçlarıma ve bir teselli ile gel baş ucuma içinde kucak dolusu sevginde olsun yag istersen topragıma istersen güneş ol dog sabahıma ama sakın gece olma karatma aydınlıgımı gökyüzm ol kapla dünyamı ve benim vazgeçilmezim ol ol ki..! senle başlayıp senle bitireyim herşeyimi senle başlayıp senle bitireyim. .....!!!!
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yaralıgönül , şiirleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|