![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde yaralı_gönül Şiirleri konusu , yüregimin en kuytusundan dosta merhaba demeye geldim merhaba ey.. dost. merhaba bir gün gelir dogarsa güneş dogdugu yerde kalmazsa batarsa yerine ay çıkarsa semaya bilki dosta merhaba demeye geldim bir ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#101 | ||
![]()
|
yüregimin en kuytusundan
dosta merhaba demeye geldim merhaba ey.. dost. merhaba bir gün gelir dogarsa güneş dogdugu yerde kalmazsa batarsa yerine ay çıkarsa semaya bilki dosta merhaba demeye geldim bir yıldız kayarda giderse gecede bir dilek tutugunda hayalim gelirse gözünün önüne bir de merhaba derse sana bilki merhaba demeye geldim ey.. dost merhaba bir sevdadır dostan gelen haber belki güldürür belkide hüzünlendirir ama bu ayrılıktan gelen bir kederdir merhaba demeye geldim ey... dost merhaba........ ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#102 | ||
![]()
|
lanetleme sevgiyi unutma sevgisiz bir hiçim nasıl muhtaçsam bir damla suya yada havaya nasıl muhtaçsa beden öle muhtacım sevgiye lanet olmasın sevgilere yürekte yeşermezmi sevgiler tanıdıkça büyümezmi gittikçe kor olmazmı yüregim tutulmazmı dilin onu görünce evet şimdi haykırarak sölüyorum ben onu çokkk seviyorummmmmmmmm etkilenmemek elde değşl....yüreğinize sağlık... | ||
|
|
|
|
|
#103 | ||
![]()
|
gel yine gel
istanbul'a buralar hala güzel.. senin bıraktıgın gibi her yer hala çigdem çiçek açıyor ilkbaharda hala agaçlar meyve veriyor gel n'olur gel hala bizim şarkımızı sölüyor istanbul leman sam'ın güz güzeli hala güzel gel n'olur gel ben hala sana sevdalı ben hala sana aşık ama artık sana ait degil gel mühür gözlüm istanbula n'olur gel son kez bakayım kömür karası gözlerinin içine ve kaybolayım en derinlerde gel n'olur sevdigim yine gel yagmur yagsada karlar düşsede topraga güneş çagsada iki dagın ardından yine sabaha bilki seni bekleyenin hep burada gel n'olur yine gel.....
|
|
|
|
#106 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
|
![]()
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#107 | ||
![]()
|
gözlerinde gördüm hüznü
öle derin bakıyorduki.. oysa bir bebek gibi masumdu pürüzsüz sevgisi öle derin bakıyorki gözlerin acıdan duvarlar kurulmuş adeta kalbinin sarayına bir kilit vurmuşsun yanlızlıgına birde geride kalan yalan aşkına şimdi gidiyorsun ya hüznü gördüğüm acılı gözlerinle benden uzaga git.... tabi sevgimden kaçabilirsen...! gözlerinde görmüştüm ilk sevgiyi aşkı hayata olan baglılıgıve yine gözlerinde gördüm yok oluşun sessizce gelip seni götürmesini o acı hüznü gözlerinde gördüm elveda demek için çok erkendi oysa isteseydin çeker giderdin yıllar önce bir veda hazanında şimdi ayrılık iyimi sanıyorsun hüzünü gördügüm o mühür gözlerinde bir elvedayı demek çok.. görüyorsun arkanda kalan yarım aşkına.... arkanda kalan yarım aşkına............ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#109 | ||
![]()
|
gecenin bir yarısı
seni arıyorum yıldızlarda belki ay olursunda dogarsın diye bekledim geceme ama her dogan günde sen sandım güneşi sen yoktun bazen hayal mayel hatırladıgım gökkuşagım olurdun yagmurdan sonra bulutların arkasından renk veren bazen bir tutkuydun dilimde destanlaşan ve sen benim için bir yardın yoklugunda zindan olan en önemlisi sen babaydın perihanımın ilk söledigi sen benim vazgeçilmezimdin vazgeçemedigim sevdigim seni seviyorum .....
|
|
|
|
#110 | ||
![]()
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... gece vakti yapayanlız dolaştım
loş ışıklı sokaklarda düşündüm sensizligi ve acısını çektim duvarların soguk ve ıslak bedeninde bir yanlızlık akşamıydı terk edip gidişinin saati ve soguk duvarlara dayamızştım sırtımı ![]() ıslak ıslak loş ışıklar yanıyordu caddede sen giderken aynı sokakta ve aynı yerde elimde bavul dolusu yanlızlık gözlerimden akan acı damlaları birde yüregimi sızlatan sevgin şimdi git bensiz sabahların bensiz akşamlarına bensiz dogan güneşin bensiz batan ayına arkana bakmadan sorgusuzca git..... ......
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yaralıgönül , şiirleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|