![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde Ruhumun hicran damlaları... konusu , Alıntı: Sevda bu uğurda Sarf edilen yüceliğin tezahürüdür İnsanı insan yapan Yaratılmış bulunduğu hilkatidir Canı canan ile anlamlı Kılan ona hasredilen sevgidir ne guzel ifade etmissiniz yureginize saglik...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | |||||||||||||||||||||
![]()
|
Mavi dolu satırlar yazılmalı sana. mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... © nazo !!! ™ ![]() | |||||||||||||||||||||
|
|
|
|
NaZaR İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
YORGUN YÜREK (07-22-2008)
|
|
|
#12 | ||
![]()
|
Çok teşekkürler ediyorum
muhabbetle selam eğliyorum...
|
|
|
Mustafa CİLASUN İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
NaZaR (07-22-2008),
|
|
|
#13 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
kalemınıze saglık üstad
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#14 | ||
![]()
|
Yorgunum!
Ses etmeyin ne olur yorgunum! Heyecanım bitap yürekten solgunum!Ses etmem söz etmem gölge dahi etmem!Çatmayın bana takatsiz bir yolcuyum…Kimseye hiçbir şeye dahi gölgeye!Bilinmeyenleri güfteleyen geceye! Sessizliğimde anlam bulan heceye!Siz aldırmayın hiçliğimdeki mezeye!Mekân aramam mey bulamam!Sinende ki aşkı kimseye soramam!Aşk mı sevdamı meczuplaşamam!Kalbim mi beni sürükleyen anlamam!Divana durdum orda kayboldum!Densizliğimi görünce kahroldum! Bildiğim enaniyetimle kavruldum!Haşyet bile kesmedi mahvoldum!Yürek hayvanda da var kan pompalar!Kalp öylemi! Sadece yaratanı arar! Kâinatın sahibi ancak orda yer alır! Vakıf olmayan hazzı aşkı karıştırır!Ne olur seslenmeyin bir ahenk arıyorum!Arzı mekânda bulunca kayboluyorum!Bedenim manasız ahvalim hesapsız!Bu hayata manasız bakmak bile anlamsız!Anlamadan bir hayatı yaşadım!Oysaki zevk aldın anladığımı sandım!Meşkten habersiz yaşanan bir zevk!Betbah ve bühtanlığı yaşamaktır! Olacak ve olmuşlarda mana bulmayanlar!Kuvvetin gerçek sahibini bilmeyenler!Rahmetin membaını kestiremeyenler!Mey içse âşık olsa kendini avutsa ne yazar!Mustafa CİLASUN
|
|
|
Mustafa CİLASUN İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
NaZaR (07-22-2008)
|
|
|
#15 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Çok teşekkürler ediyorum muhabbetle selam eğliyorum...
|
|
|
|
|
|
#16 | ||
![]()
|
Ogün aşkın sayfaları açılacaktır!
Ahu serabımdan umutlar baharlaşır ![]() Ruhumun insicamından aşkın koklanır ![]() Kalbim hıçkırıkların ikliminde olandır ![]() Sevda zindanlarında hasretim sanadır… Yıllar zamanın güftesindeki sancılarda ![]() Şarkılar solan umutların serencamında ![]() İnsan renkli hevesleri yaşar sağnağında ![]() Ömür zamana ruhum hakikat bulvarında…Seni mütemadiyen anmak ruhen yaşamak ![]() Kalbin naifliğinde ki yolculukta koklamak ![]() Aşkın devranındaki edebi seninle anlamak ![]() Nisa kimliğinde o ülfete aşkınla ram olmak… Anlık hazları neyleyim kendimle dertliyim ![]() Zevklerin renklerinde gizli kalbi lekelerim ![]() Ben senin ruhunla aşikâr eylediğin hedefim ![]() Ölümle iç içeyim mizan ürpertisiydi derdim…Sevmek hiddetlerin rüknünü def eylemektir![]() Şiddetin adını anmadan hamiyeti koklamaktır ![]() Kalbin sahibinde acizliği soluyarak yaşamaktır ![]() Aşkın serencamında vefayı anlamlaştırmaktır… Her şey sana bahşedilmişken sen unutacaksın ![]() Yozlaşmak adına heveslerin peşinde solacaksın ![]() Anlamadan konuşacak düşünmeden coşacaksın![]() Bizzat halinde yanmadan yazmaya koyulacaksın… Aşk ne zanla ne envai çeşit avuntular odağında ![]() Ruhun ikliminde anlamlaşan hilkatin aydınlığında ![]() Kalbi marazların darlığında hazanın hicranlarına ![]() Ömrün en anlamlı sayfalarında coşan varlığında…Can ve canan muhabbet için kalbe doğan haktır ![]() Aklın rüknünde mükellef olmak sana kalacaktır ![]() Hesabın icmalinde aşkın sayfaları anlatılacaktır ![]() Hak o zaman mücerret bir şekilde anlaşılacaktır… Mustafa CİLASUN
|
|
|
NaZaR (07-22-2008)
|
|
|
#18 | |||||||||||||||||||||
![]()
|
oy ustadim ne cok isyan sezdim bu dizelerde...hayat genede guzel degilmi acilarina huzunlerine ragmen...cok guzel siirler yureginizin kalemi hic susmasin
Mavi dolu satırlar yazılmalı sana. mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... © nazo !!! ™ ![]() | |||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#19 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Efendim çok teşekkürler ediyorum niyazınıza talepkar olduğum için huzurunuzdayım muhabbet için kelamın selam için niyazın zaruretine inananlardanım... Sizlerin engin hoş görüsüne ve hamiyetli şevkine muhtacım...
|
|
|
Mustafa CİLASUN İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#20 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Duyarlılığınız halimde nazar eylediğiniz kanaatınız hayatın inkişafından soyutlanan varlığımız mefkure adına darlığımız bir tebessüm konusunda naçarlığımız vefa adına duyarsızlık yaşadığımız aşkı sadece tenlerde anlamlamdırdığımız yazmak adına yanmada uzak meramımız hasıl olunca...
|
|
|
Mustafa CİLASUN İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |