![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde Ansızın konusu , Ansızın bir titreme hissedeceksin bedeninde Ansızın bir çınlama kulağında Gözlerin anlamsız buğulanacak Yüreğin yangın olacak İşte o anda ismim dolanacak diline… Anlamsız bir karanlığa bürünecek düşüncelerin Telefon açmak isteyeceksin Sana ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
![]() Ansızın bir titreme hissedeceksin bedeninde![]() Ansızın bir çınlama kulağında![]() Gözlerin anlamsız buğulanacak ![]() Yüreğin yangın olacak ![]() İşte o anda ismim dolanacak diline… Anlamsız bir karanlığa bürünecek düşüncelerin![]() Telefon açmak isteyeceksin ![]() Sana ‘’alo’’ diyen ben olmayacağım… İLHAMİ
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme ![]() Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | ||
|
|
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
![]() Kahrol asıca bir yürek bende ki…Bir an bile hiç tutamadığım bir dil![]() Sözde gönlümüzdeki söylediğimiz ![]() Hâlbuki patavatsızlık açık sözlülüğüz![]() Bencilliğin saygısızlığın önde gideni...Hiç düşündün mü sen hiç söylerken ![]() Karşındaki insanın duygularını? Sonrada ağlarsın saatlerce ![]() Niye böyle oldu diye ![]() Bir meleği sattığında fark edersin şeytana…Alaattin’ in çölde bulduğu lambayı ![]() Ovaladığında çıkmayan cinde… Artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını![]() Kaybedilmiş bir yüreği... İLHAMİ
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme ![]() Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | ||
|
|
|
|
imahli İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#3 | ||
![]()
|
![]() Alıştım varlığına her daim sıcak yüreğine![]() Bekledim saatlerce şimdi geleceksin diye![]() Ama gelmedin yüreğim kor ateşte…Uyumak istedim saatlerdir bulmak için hayallerde![]() Sen yoktun anlamsız kâbus vardı hayallerimde![]() Olmuyor yüreğim yanıyor yokluğunda...Gerçi hep var yok arasında boşlukta![]() Masallardaki Kaf dağının ardında perilerle.Gökten nurlarıyla inmiş meleklerle ![]() Her daim; dilek dile diyen lambanın ciniyle![]() Buğulu camın arkasından atan bir yürekle ![]() Bilmeden görmeden tanımadan sevdim kara sevdayla![]() Korkularla boşlukta soru sormadan sessizce![]() Kabullenerek her şeyini saygıyla umutla ölümle![]() Gideceğini bile bile bir çentikte sen at şimdi yaralı yüreğe...İLHAMİ
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
![]() bekle beni![]() Hayatın tam o saniyesinde bekle beni![]() Ayrılığa acıya merhaba demediğimiz o![]() Mutlu sayfada bekle beni… Sabahlar uyanmadan gecenin gizeminde![]() Yaz yağmurunun mutluluğunda ![]() Meltem rüzgârının tatlılığında ![]() Denizle kayaların oynaştığı yerde ![]() Yakamozda bekle beni… Döneceğim umutların tükendiğinde ![]() ''Elveda da'' artık bu iş bitti dediğinde.Ağlamaktan gözlerin kuruduğunda ![]() Aşktan yorgun bir günün akşamında![]() Bir sürpriz olarak geleceğim sana…İLHAMİ
|
|
|
imahli İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
NaZaR (07-08-2008)
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
o güzel yüreginle döktürmüssün can yuregn hic susmasin herzamanki gibi harikasin
Mavi dolu satırlar yazılmalı sana. mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... © nazo !!! ™ ![]() | ||
|
|
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
imahli (07-08-2008)
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
cok güzeldi ilhami yuregine saglik dost
Mavi dolu satırlar yazılmalı sana. mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... © nazo !!! ™ ![]() | ||
|
|
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
imahli (07-08-2008)
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme ![]() Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
ben teşekkür ederim güzel yüreğin dert görmesin can
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme ![]() Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]()
|
![]() Zormuş öğrendim amaçsız yaşamak![]() Sabah kalktığında nereye gideceğini bilememek![]() Akşamlarda günün yorgunluğunu atamamak![]() Zaman kavramını yitirmek ![]() Eş dost sohbetinde boynu bükük olmak ![]() Hayatta yarım yaşamak ![]() En kötüsüyse ruhunda kaybolmak…Bilinmeyene yol almak ![]() İLHAMİ
|
|
|
|
imahli İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#10 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
yüreğine sağlık arkadaşım
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
imahli (07-08-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| allaha , amacsız , ansızın , aradım , askerim , bekle , beni , boşuna , çentikte , dinledim , doĞum , emanet , gece , hayat , işte , kadar , kaybedilmiş , kurtulmak , mektup , mertçe , nereye , seni , sensizlik-1 , seviyorum , siyahtan , telefon , unutmuşum , unutulmuş , yasamak , yerim , yoruldum , yürek , ölüm , şarkısında , şeytanmıştı , şimdi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|