![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde Ansızın konusu , yuregine saglik can...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#61 | ||
![]()
|
yuregine saglik can
Mavi dolu satırlar yazılmalı sana. mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... © nazo !!! ™ ![]() | ||
|
|
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
imahli (07-10-2008)
|
|
|
#62 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme ![]() Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#63 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Güzel yüreğin dert görmesin can teşekkürler
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme ![]() Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#64 | ||
![]()
|
UNUTULMUŞ BİR AŞK ŞARKISINDA DİNLEDİM SENİ(26.02.08 05.38)![]() Unutulmuş bir aşk şarkısında dinledim seni ![]() Ayrılığa veda eden bir gecede… Rüzgârla ortak içtiğim sigarayla ![]() Boşluğa şerefe denmiş bir kadehte…
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme ![]() Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | ||
|
|
|
|
|
#65 | ||
![]()
|
MEKTUP(05.05.08 02.35)![]() Şaşırdım; postacı mektubunu getirdi bugün. Telefon bilgisayar varken; Sen mektup yazıyordun.Şaşkınlığım kat kat arttı mektubunu okurken![]() Ne tanrıya nede bana yoktu sitemin.Tam tersine sevgi doluydu sözlerin ![]() Bir gün bir yerde görüşmek umuduylaydı vedaın.Dikkatimi çekti iki cümlen ![]() ‘’cesaretin yoksa aşka niye sevdin?’’ ‘’Korkuyordun aşktan niye umut verdin?’’ Yazarken elin titremiş ağlamışsın![]() Belli ki bu soruyu sen kendine sormuşsun. Ama cevabını benden istemişsin... Dön bak birlikte yaşananlara hatıralara…Bir ölümdü kalan yaşatamadığın bana![]() Ölümüne sevmekti öğretemediğim sana... Rüya değil; gerçek sözlerdi verdiğim sana ![]() Hayalden bile ırak yalanlardı verdiğin bana…Şimdi düşün kimin cesareti yok? Ölümüne aşka... Sen desende ’’Bir gün bir yerde görüşmek umuduyla’’ ![]() Ben bitiriyorum son mektubumu ‘’Elvedaıyla’’.Okurken güleceksin son cümlem ‘’Elvedaa’’ ![]() Madem bitti niye yazdın diye anlamsızca ![]() Sanacaksın ki; seviyorum seni hala ![]() Aşkı öğretemediğim; sakın aldanma ![]() Bu mektubu yazdıran tek duygu acıma... İLHAMİ
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme ![]() Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | ||
|
|
|
imahli İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| allaha , amacsız , ansızın , aradım , askerim , bekle , beni , boşuna , çentikte , dinledim , doĞum , emanet , gece , hayat , işte , kadar , kaybedilmiş , kurtulmak , mektup , mertçe , nereye , seni , sensizlik-1 , seviyorum , siyahtan , telefon , unutmuşum , unutulmuş , yasamak , yerim , yoruldum , yürek , ölüm , şarkısında , şeytanmıştı , şimdi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|