![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde Ansızın konusu , BU GECE (01.06.08 22 58) Saatlerdir yüreğim yüreğinde Ateş kor gönlümde Yok olmakla var olmak arasında bir yerde İyi ya da kötü bir haber beklediğim sadece Bir merhaba ya da ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#51 | ||
![]()
|
BU GECE(01.06.08 22 58)![]() Saatlerdir yüreğim yüreğinde Ateş kor gönlümde Yok olmakla var olmak arasında bir yerdeİyi ya da kötü bir haber beklediğim sadece Bir merhaba ya da bir elveda Sonsuz teşekkür ya da büyük bir saygıya Ne olursa olsun bir sonuca Postacının gelmemesi Suskunluğunun bozulmaması Delirten beni bu gece… ilhami
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme ![]() Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | ||
|
|
|
imahli İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
NaZaR (07-10-2008)
|
|
|
#52 | ||
![]()
|
SUS(01.06.08 03 29)![]() Sus Ne olur; kirletmesin dilin o kelimeyi. Sakın söyleme Kolay harcama o kelimeyi ![]() Hem bizim birlikteliğimize yakışmıyor ki ![]() Biz neydik daha onu bile çözemedik ki… ilhami
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme ![]() Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | ||
|
|
|
|
|
#53 | ||
![]()
|
BU GECE(29.05.08 02 20) Tut beni ne olur düşmeyeyim bu gece...Yüreğim kırgın sevginle sar beni bu gece...Gözlerim yaşlı güzel sözlerle sil bu gece...Ruhum üşüyor varlığınla ısıt beni bu gece...Bedenim bitkin şifanla dokun bana bu gece...
|
|
|
|
|
#54 | ||
![]()
|
SENİ ARADIM(15.05.08 05.00) ![]() Seni aradım doğada gezdim bugün![]() Bir demet topladım tüm çiçeklerden![]() Tek tek kokladım hepsi sen kokuyordu…Doğanın şarkısını dinledim rüzgârın fısıltısında![]() Senin sesini taşıyordu… Deli gibi yağan yağmurda dolaştım ![]() Bedenimde senin dokunuşun vardı… Uzaklardan bir bülbül ![]() Senin şarkını söylüyordu…
|
|
|
|
|
#55 | ||
![]()
|
ŞEYTANMIŞTI (05-06-08 02.31)![]() Sana yemin sözlerime... Yalan sözlerin vardı… Sen yanan yüreğime... İhanetin vardı. Kirpiğimde hapsine... Yalancı yağmurun vardı... Meleklere inanmıştım Şeytanmıştı...
|
|
|
|
|
#56 | ||
![]()
|
TELEFON(21.05.08 22.45)![]() Bugün telefonum çaldı Aylardan sonra ilk kez farklı çaldı...Numara yabancıydı ![]() ‘’Alo’’derken benzim sarardı… Sessizlikte yüreğim bir başka çarptı ![]() Titrek ‘’Alo ’’ da dizlerimin çözüldü bağı![]() Sakladığım seni kirpiklerim tutamadı ![]() ‘’Geri dön’’yakarışını yüreğim kaldırmadı... ‘’Hayır’’a dilim varmadı...
|
|
|
|
|
#57 | ||
![]()
|
Yüreğimin mezarlığında ölüsün (19.05.08![]() 03.05)![]() Bakma öyle yaşandı bitti Ben istemedim ki bitmesini ![]() Ama artık söndü aşkının ateşi. Kalmadı bile külleri Ağlama artık yeter yok bir faydası görüyorsun Oysaki eskiden ![]() dünyayı yıkardım bir damla gözyaşın için ![]() Anla; Yüreğimle birlikte bitti artık ![]() o büyük aşkın... Boş yere bakma arkana git gideceksen ![]() Hiç bekleme geleceğim diye arkandan... Boşuna dolaşmasın ayakların ![]() sen zaten ![]() Yüreğimin mezarlığında ölüsün ![]() benim için... ilhami
|
|
|
|
|
#58 | ||
![]()
|
SENSİZLİK(02.06.08 23 05)![]() Zor gelir oldu artık yaşam ![]() Korkar oldum kaybetmekten ![]() Oradan oraya savrulur oldum ![]() Fırtınanın ortasında kalmış gemi gibi ![]() Yer yurt bulamaz oldum. Göçmen kuşlar misali... Sevginin ateşini unuttum ![]() Baharı gelmez kış gibi... Hasretlik oldu en büyük yoldaşım![]() Koyu bir gölge gibi...
|
|
|
|
|
#59 | ||
![]()
|
SEN(30.03.05 04.30)![]() Yorgun bir akşamda girdi hayatıma ![]() Ruhunun derinliğinin aynası gözlerin... Bakışlarındaki hayat sevinci... Ela gözlerindi Beni vuran… Başakların çaldığı saçlarının rengi... Rüzgârla dans edişiydi yüreğime saplanan![]() Sen sen şiirler güzeli sen Bir anda aklımı başımdan alıp giden... Hayallerde de olsa sevmeyi öğreten...
|
|
|
|
imahli İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
NaZaR (07-10-2008),
YORGUN YÜREK (07-10-2008)
|
|
|
#60 | ||
![]()
|
yuregine saglik dost cok guzeldii
Mavi dolu satırlar yazılmalı sana. mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... © nazo !!! ™ ![]() | ||
|
|
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
imahli (07-10-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| allaha , amacsız , ansızın , aradım , askerim , bekle , beni , boşuna , çentikte , dinledim , doĞum , emanet , gece , hayat , işte , kadar , kaybedilmiş , kurtulmak , mektup , mertçe , nereye , seni , sensizlik-1 , seviyorum , siyahtan , telefon , unutmuşum , unutulmuş , yasamak , yerim , yoruldum , yürek , ölüm , şarkısında , şeytanmıştı , şimdi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|