![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde Ansızın konusu , yureğine sağlık çok güzel...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#41 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
yureğine sağlık çok güzel
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
imahli (07-09-2008)
|
|
|
#42 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Ne olacak sorusuna cevap aradım bugün ![]() Kaybetmeyle kazanma korkusu arasında yaşadım bugün![]() Ölümle yaşam arasında gittim geldim bugün…
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
imahli (07-09-2008)
|
|
|
#43 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
teşekkürler hisseden yüreğiniz dert görmesin
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme ![]() Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#44 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme ![]() Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
imahli İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (07-09-2008)
|
|
|
#45 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
|
|
|
|
|
#46 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
|
|
|
|
|
#47 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
|
|
|
|
|
#48 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Teşekkürler güzellikler sizlerle olsun
|
|
|
|
|
#49 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
bir başka şair derki; sözlerin yetersiz kaldığı noktadayım ![]() ne güzelliğe ne çirkinliğe tek kelime edemem ..anla işte artık gözlerimdeki ırmaktan ![]() yüreğimin dışarı çıkmak istercesine atmasından ![]() sıtmamdan suskunluğumdan![]() anla ne olur anla... okuyan gözleriniz hisseden yüreğiniz dert görmesin ...güzellikten ayrılmasın
|
|
|
|
|
#50 | ||
![]()
|
MERTÇE OLSUN HERŞEY YALAN YAŞAMAKTANSA(29-05-08 02 50)![]() Bencilliktir yaptığım belki ![]() Belki de kırıyorumdur seni ![]() Bilmiyorum ama saklamıyorum da![]() Bilirsin ben gizli saklı işleri sevmem![]() Neyse yüreğim o vardır ortada ![]() Aptalca bir dostluk oyunu oynamaktansa sana![]() Bil gerçeği düşün ona göre ![]() Ama bir şeyi daha bil ki ![]() Ölüp ölüp dirildim bugün düşünürken bende![]() Bu kararı verirken tüm şartlar ortada![]() Hatta neyle konuşacağımı bile düşündüm… Bir bilinmeyenle melekle mi periyle mi?İnle mi cinle mi belki de hayallerle…Hani tıpta derler ya çift kişilik diye![]() Bir ikinci kişi yaratırmış insan kafasında ![]() Kimsenin görmediği ama kendisinin yaşattığı![]() Her ne olursan ol... Şart ne olursa olsun ![]() Ben bu yüreği hissediyorum.Karanlıkta ışık oluyor bana ![]() Yolumu kaybettiğimde rehber ![]() Çıkmazlarda bir yol oluyor her zaman ![]() Soğuk gecede bedenimi ruhumu saran sıcaklık![]() Sıcak yaz gecelerinde serin meltem esintisi![]() Kuşkanatsız çiçek yapraksız olur mu hiç?Bende bu yüreksiz yapamıyorum ![]() Her ne dersen de buna ![]() Ve bir bilinmeyen beynimde ![]() Bir korku içimde… Kaybetmekten bir daha görememekten yana![]() Çok düşündüm çok ne olursa olsun![]() Bil benim yüreğim hangi yönde çarpar![]() Mertçe olsun her şey yalan yaşamaktansa![]() Hala kullanmadım o kilitli kelimeyi![]() Hala ses bekler kulağım en azından bir elveda…Dünya küçük karşılaşırsak saygıyla kalınması için![]() Gözlerim buğulu postacının yollarını gözler şimdi…
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme ![]() Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | ||
|
|
|