![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde Ansızın konusu , beğendiğine sevindim can...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#22 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Okuyan gözlerine yorum yapan yüreğine sağlık can
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme ![]() Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#23 | ||
![]()
|
![]() Yıllarca Savaşdım durdum anlamsızca ![]() Donkişot’un yel değirmenlerine savaşıyla ![]() Yılmadım her bitişte bir doğuş aradım Yüreğim yıkılmasın diye zincir vurdum… Mantığa bıraktım süzüldüm durdum![]() Yalandan nefret ettim kayboldum…Doğrudan kaçtım yalanlara saklandım…Aydınlık da mucize sandı görenler beni![]() Karanlık zifiri gecelere sığındım! Bir ucundan bir ucuna dünyayı tanıdım…Ama hep seven nerde dedim…Sevdaya bir türküdür tutturduğum ![]() Umutsuz aşklara doğuştur yaşadığım… Gelmek bilmeyen ölüm meleğidir hasretle beklediğim…Yaşamdır... Her saniyede yalancı nedenler bulduğum. İLHAMİ
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme ![]() Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | ||
|
|
|
imahli İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (07-09-2008)
|
|
|
#24 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
kalemın dert gormesın arkadasım tesekkur ederım
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
imahli (07-09-2008)
|
|
|
#25 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme ![]() Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#26 | ||
![]()
|
İŞDE DOĞUM YERİM İŞDE ÖLÜM YERİM(04-02-08 03 44)![]() attığım her adımda sen...sokak aralarında nefesimi okşuyor hala kokun![]() gittiğinden beri gölgesindeyim aşkı kazıdığımız ağacın...kabuğundaki her çıkıntıda sen. yağmurlu bir gündü aylardan nisan...ilk karşılaşmamız gölgesi bu ağacın.tanığı büyük aşkın... saatlerdir sadece ![]() salıncak kurduğumuz dala bakıyorum... yapraklar öyle neşeli oynaşıyor ki rüzgarla... sensiz anlamı kalamadı hayatın ![]() giderken ruhumu da götürdün ![]() kalan et parçası... şimdi yine ;salıncak kuruyorum o dala...bu sefer tek ipli ilmek ilmek...sonkez sallanıyorum bu dalda ![]() ''senden önce yaşamadım'' demiştim hatırlarsan...işte doğum yerim işte ölüm yerim...ilhami
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme ![]() Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#27 | ||
![]()
|
SENİ SEVİYORUM(28.04.08 01.58) Gece rüyada... Gündüz hayalde ![]() Bedenimi dolanan damarlarda ![]() Ağlamaya inat mahkûm kirpiğimde![]() Her nefeste bir sen varsın bu canı tamamlayan…Mühürlü bir kelime sana söyleyemediğim Ama hep yaşatmaya çalıştığım Gözlerimin yangınlarında hissettiğin Bedenimin sıtmasında benimle yaşadığın…ilhami
|
|
|
|
|
|
#28 | ||
![]()
|
GRİ HAYAT (03-05-08 22.19) Yorgunluk sarar bedenimi ![]() Ama değil dünya yorgunluğu![]() Sensiz kalan kalbimin acısının yorgunluğu![]() Hayata hiç renkli bakamadım ![]() Sadece; grinin tonlarıdır yaşamım ![]() Bir sen girdiğinde hayatıma ![]() Kırmızıyla mavi olur eşlik den griye…ilhami
|
|
|
|
|
#29 | ||
![]()
|
HAYAT (07-05-08 22.09)![]() Hayat başlı başına tiyatro değil midir? Herkesin kendi oyununu yazdığı![]() Kimini başrol kimini figüran oynattığı![]() Hem yönetmen hem oyuncu olduğu…ilhami
|
|
|
|
|
#30 | ||
![]()
|
Siyahtan kurtulmak (25.05.08 02 38)![]() Karanlıktan çıkmak istedim ![]() Camsız duvarlarımı beyaza boyadım![]() Siyahtan kurtulurum diye ![]() Sadece alaca gri oldu gördüğüm…
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| allaha , amacsız , ansızın , aradım , askerim , bekle , beni , boşuna , çentikte , dinledim , doĞum , emanet , gece , hayat , işte , kadar , kaybedilmiş , kurtulmak , mektup , mertçe , nereye , seni , sensizlik-1 , seviyorum , siyahtan , telefon , unutmuşum , unutulmuş , yasamak , yerim , yoruldum , yürek , ölüm , şarkısında , şeytanmıştı , şimdi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|