![]() |
|
|||||||
Karabey ve Şiirleri icinde Karabey konusu , DAĞLI Sana biraz dert yanayım Otur yanıma yabancı Dertlerim Gelince bedenime Sol yanımda Nasıl olur bir sancı Tek dileğim bir daha Sevmesin şu gönlüm Sert bir mevsim gelse de Yok ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
DAĞLI
Sana biraz dert yanayım Otur yanıma yabancı Dertlerim Gelince bedenime Sol yanımda Nasıl olur bir sancı Tek dileğim bir daha Sevmesin şu gönlüm Sert bir mevsim gelse de Yok olsa ömrüm Her günüm yaşadıklarımBir karanlık zindandır Kahrolası Yaşadığım dünyam Dinle yabancı Sen beni bir dinle Sana ne anlatırsam Sen onu dinle Bu bu yürek varya Bu yürek Sevmesini bilmezdi Seviyorum diyene Acır dudak bükerdi Sevgi sevda aşk konuşulunca Korkunç bir şey sanırdım Ürkerdin ![]() Acırdım ![]() Şimdi sokaklarda Kaldırımların Her karışında bir anım Her köşesinde bir sözüm. Asılı kaldı Gün oldu zaman döndü Birini sevdim Sevgin ona düştü Her şeyimi her şeyimi ona Adamıştım Benliğimi vermiştim Ruhumu ![]() Bedenimi Yanlış anlama be yabancı Çevirme başını Niye kafa kıvırırsın Öyle Sen söyle Sen söyle Şimdilerde; Ne istiyorlar biliyormusun Gururumu Yalnız gururum kaldı Onu da istiyorlar Be yabancı Vereyim mi ha yabancı ? Vereyim mi ? Bir yudum sevgi için Bu kadarı da Fazla değimli…. DAĞLI
|
|
|
KARABEY İsimli üyenin mesajına7 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#2 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Emeğinize
yüreğinize sağlık gerçekten güzel olmuş.Şiirlerinizin devamını bekliyoruz. ..................
Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-30-2008 Saat 19:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
karanfil (10-10-2008)
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
yüreginize saglık
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu...... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../![]() | ||
|
|
|
|
Mr_JoKeR İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
karanfil (10-10-2008)
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
Teşekkür ederim..
YILDIZIN SAÇAKLARINDA MISIN? Oturmuş ![]() Güneşin batışını seyrediyorum Günü Süzüle süzüle terk ediyor. Batıp gidiyor Erken terk ediyor.. Aynı sevdam gibi Sevdamın umutları gibi. Güneş sevdam umutlarım Hepsi sahipsiz Sevdam Nerelerdedir acaba Belki dağların arkasında Belki kurak topraklarda Belki yamaçların arkasındadır. Kayıp ettiklerim Arananlardan çok olduğunu Biliyorum. Güneş battı Sevdam battı.. Beklentilerim yok oldu Yine hüzün çöktü Yine yitirdim umutlarımı Artık Ne iyiyi biliyorum Nede kötüyü Gitti işte bitti… Artık bir bilinmezdeyim Çöllerin ıssızlığı kadar Yalnızım. Hemde Yapayalnız.. Parlayan sevdadan Uzaktayım artık Gül kokan bedeninden Çakıyan gözlerinden. Şakıyan sözlerinden Süzülen saçlarından. Uzaktayım artık. Gözlerim gözlerine Sözlerim sözlerineBedenim hayaline dalıyorNe soruyorsun Sen bana Hasretim özledim Sus artık Ne olur konuşma Neredesin kiminlesin Yoksa yoksa Uzak yıldızların Buz tutmuş Saçaklarındamısın… DAĞLI
Baharı bekliyorsa sevda O zaman... Gül kasveti taşır ....Kokusunda….. KARABEY Konu S€ssiz P€ri tarafından (05-24-2008 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
KARABEY İsimli üyenin mesajına6 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#5 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
yüreğinize sağlık arkadasım harıka bır yazı
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
ilginize teşekkür ederim arkadaşlar..
AĞLADIK Gün yarılandı Gün bitti Karanlık çöktü O akşamlarda Başımız düştü önümüze Sahipsiz kimsesizKaldık.. Yarınlarda Zaman bize Müsaade ettikçe Gözlerimiz buğulandı Doldu taştı..Tane tane yağmur olduDüştü.. Bir sarsılışa Bir tebessüme Bir merhabaya Hasret kaldık kimi zaman İstediğimiz teselliydi İstediğimiz; Çok şey değildi aslında Derdimizi dinleyecek dostları Yaramızı saracak arkadaşlarıAradık ara sıra Gün oldu ki derdimize Gün geldi ki gidene Kayıp ettiğimize değil Merhabasız tesellisiz![]() Kaldığımıza ağladık.. DAĞLI
|
|
|
KARABEY İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#7 | ||
![]()
|
GÜL KOKUSU
bir gül kokusunun tomurcuğunda akşamın alaca karanlığında sabahın yeni doğan gün parlaklığında senin özlemini yalnızlığını doyasıya içime çektim bir nefes güzelliğinde yükseklerden esen rüzgara gökyüzünde uçan kuşa yalvardım seni sordum onlara ondan bana bir haber getirin diye yada alın götürün beni aşağılara onun yanına ama nafile söz geçiremedim seni sorduklarıma güldüler geçtiler bana özlem ve hasret rüzgarı esti gitti yalnızlığımın üstüne DAĞLI
|
|
|
KARABEY İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#8 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Şiirleriniz gerçekten hoş. Ve bu güzel emeklerin karşılığı olarak şiirlerinizi sabit konu yaptım. Tekrar elinize sağlık.
.............
Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-30-2008 Saat 19:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]()
|
teşekkür ederim sessiz peri güzel paylaşımları aktaracağım
SAYFALAR Sayfalarda yandı Sevdanın ateşinden Ordada bulamadım Gittiğin yolları Bıraktığın sözleri Saldım gökyüzüne Yıldızlar anlar mı? Dediklerini Kayıp ettiğim Neydi ki? Bulamadılar Geri gönderdiler Bana Hasretini Bıraktığın sözleri Saldım esen rüzgara Sana ulaştırsın diye Gözyaşların yağmur olup Yüreğime aksın diye... DAĞLI
Baharı bekliyorsa sevda O zaman... Gül kasveti taşır ....Kokusunda….. KARABEY Konu KARABEY tarafından (06-14-2008 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
KARABEY İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#10 | ||
![]()
|
BULABİLİRMİYİM
ve kuş olup uçsam kanatlanıp gözyüzünde ![]() kabul edermi beni gökyüzü ![]() arınmamış ayıklanmamış ham günahlarımla yıldızlar ![]() o gökyüzünün yıldızları durularmı parlaklığı ile bedenimi ruhumu ve kollarını ve yüreğini ve bedenini benim gibi arsıza açarmı gökyüzü ben kaybettiğim ben aradığım bir türlü ulaşamadığım kaybolan yıldızımı onca yıldız arasında acaba acababulabilirmiyim DAĞLI
|
|
|
KARABEY İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |