![]() |
| | #22 (permalink) |
| | insan doğmadan görebilseydim veya hissedebilseydim dünyanın gercek yüzünü yada tüm kötülüklerini, igrençliklerini pisliklerini belkide doğmadan vaz geçer hiçde yaşamak istemezdim bu alanda ama doğdum büyüdüm gördüm, duydum hissettim geç oldu şimdide yaşıyorum dünyanın kahrı ile… dağlı |
| |
| KARABEY İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | NaZaR (07-21-2008)
|
| | #27 (permalink) |
| | Teşekkür ederim arkadaşlar....... TÜKENİŞ Gün gelmiş Gitmenle yıkılmıştım Düşmüştü sevdamın gözyaşları Toprağın terine O zamanlarda Ayağa kalkamadım Çaba mı İşte senin için çok çabalamıştım Ama olmadı Bitmişti,tükenmişti Bende ruhumu Sessizliğe ve sensizliğe salmıştım Susturmak için Alevlenen öfkemi, Çırpınan isyanımı Ama söz dinletemedim Ruhumun derinliklerine Yaşadıklarımı Sığdırmak istemiyordum Bedenime Sözlerin, Kesiyordu sensizliği Özlem ve hasretin Kesiyordu Bu pes edişimi Susan dillerim Silkin ve ayağa kalk Diyordu Yorgun bedenime Ama kalkamıyordu Sonra Sonrası Senden kalan Bir tükeniş Bir bitişin Hazin öyküsüydü.. DAĞLI |
| |
| KARABEY İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | dolunayca35 (08-30-2008),
S€ssiz P€ri (08-30-2008)
|
| | #28 (permalink) |
| | Sevgi yalnızlıkmıdır Sevgi güzel ama Ama Sevgiye bir çift sözde benden Sevgi hain bir pusu gibidir Sevgi kalleş bir düşman gibidir Sevgi yalnızlıdır Sevgi yokoluştur, Sevgi vaha da bir çöl gibidir. Sevmesini bilenide yok eder Sevmesini bilmeyenide dağlı |
| |
| KARABEY İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | dolunayca35 (08-30-2008),
S€ssiz P€ri (08-30-2008)
|
| | #29 (permalink) |
| | GÖKYÜZÜ ağla o zaman gözyaşlarını gökyüzünde uçan kuşlar gibi özgür bırak bu günden yarına... ve dinle o zaman Gökyüzü Senin olsun isterim Hemde bulutsuz Yüreğin gibi açık Ve tertemiz Umutlar tükenmesin Sen gözyaşı dökme Senin yerine Gökyüzü döksün Gözyaşlarını Senin yüreğini ferahlatsın Umutlarını tazelesin İsterim Bulutların arkasından çıkan Güneş gibi.. DAĞLI |
| |
S€ssiz P€ri (08-30-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dağlı , karabey |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|