![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde Yağmur konusu , Acemi Dağcı Sen nasıl birisin biliyor musun Sevgilim? Sen geçit vermeyen Sıra dağlar gibisin. Yamaçları bin bir engebe ve Tuzaklarla dolu çıkmaz yollara Kim bilir kaç kişi can verdi. Her ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Acemi Dağcı
Sen nasıl birisin biliyor musun Sevgilim? Sen geçit vermeyen Sıra dağlar gibisin. Yamaçları bin bir engebe ve Tuzaklarla dolu çıkmaz yollara Kim bilir kaç kişi can verdi. Her adımda dikkat isteyen. Binlerce kişi tırmanmak ister Ama bir kişidir ulaşan doruğa. Şahikadır diğer adın azametin İle caydırırsın düşmanlarını. Son adımı da attıktan sonra Muhteşem bir manzara gibisin Keşfedilmeyi bekleyen. Bir ovasındır göz görebildiğince. Sevgiyle beslenen güzelliğinle Şekillenen kadınlığınla heyecan katan Sen ve senin sonsuz hoşgörünle karşılaşan Şanslı erkeğe ne mutlu. . Ben ise acemi bir dağcıyım. Sevgilim yolda yürümesini bilmeyen. Ama seni ölürcesine seven. Sevda çiçeğime________________ Yasaklar da bir gün yasak olacak. 07-05-2008-Çarşamba TuğrulAhmet Pekel
|
|
tugrulahmetpekel İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (09-07-2008)
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
Yağmur
Yağmur sesiyle uyanacaksın sabahları. Kirpiklerinde güneşin izi kalacak Olmaz diyeceksin güneşli havada yağmur çok komik güleceksin. Beraber güleceğiz. Bizim diyarlarda güneşin en sıcağında yağardı yağmur. Sevgililerin ağladığı kayıp sevdalara. Yağmur sesiyle uyanacaksın sabahları Yanında ben olmayacağım. Yürüyemeyeceğiz yağmurun altında Islanmışız ne önemi var diyeceksin Ve gölcüklere tekme atamayacağız Bir direğin altında bensiz öpüşeceksin Benimle. Gözlerin kapalı nefesini tutup Yağmur sesiyle uyanacaksın sabahları. Şöyle bir gerinip koşacaksın pencereye Düşüneceksin bir sabah yağmurla geldiğimi Gidişimde yağmurla olmuştu aynı ölüşüm gibi. Buğulanacak cam. Nefesinde ben kokacağım. Gözlerinden yağmur yağacak ben ağlayacağım Yıkanacak İstanbul yıkanacak aşkımız ama BEN OLMAYACAĞIM. Tek Aşkım: SEHER’E_______________________ 25-07-2007-Çarşamba Tuğrul Ahmet PEKEL
|
|
ORYoDa (09-07-2008)
|
|
|
#3 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
harika yüreğiniz dert gormesın
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (09-07-2008)
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
Ben ise acemi bir dağcıyım.
Sevgilim yolda yürümesini bilmeyen. Ama seni ölürcesine seven. işte gerçek sevgi engel tanımadan ölümüne sevmek hiç bıkmadan yüreğine sağlık çok güzel
|
|
gül35 İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (09-07-2008)
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
Ben Tutkuyum
Ben tutkuyum Sevda Çiçeğim.. Tanımadığın bilmediğin bir şey. Anlatacağım bir bir bilmediklerini. Ses etme bir dinle. Hani resmin vardı ufacık bir çerçeve içinde. Beni kızdırdığın gün hiç düşünmeden verdiğim. Şimdi o çerçevede kağıt mendil üzerine yazılmış Adın soy adın ve bir imzan var sadece Biliyor muydun yıllardır sakladığımı? Sen diye senin yerine? Nerden bileceksin ki tutkunun ne olduğunu Nereden bileceksin Benim tutku olduğumu? *** Hani hatırlar mısın? Aldığım gazetelerin Bulmaca sayfalarını sana verdiğim biri hariç Sadece doğum gününde çıkan asılı duvarımda Meydan savaşında kazanılmış birer madalya gibi. Belki de seni değil sendeki tutkuyu seviyorum.. O gözlerin bal tadında bal rengi ya da ellerinin teri. Seni benden iyi kim tanıyabilir. Derler ya deftere imza atarken iyi ve kötü günde. Sen tutkusun bense çekimine kapılmış bir adem Bilemezsin ki tutkunun ne olduğunu. Bilmezsin ki benim Tutku olduğumu. *** Sor köşedeki çicekçi kadına neler anlatacak sana. Her doğum gününde bir gül gönderdim. Niyet sana olduktan sonra kısmet kime olursa olsun. Takvime baktım seksen gün kalmış doğum gününe. Seksen tane yirmi dört saat hayatın tarifi Her günün beni senden uzaklaştırması gibi. Bazı şiirler vardır vasıyet gibidir bir kere okunur Sonrada hatırlanmak istemez.. Bilemezsin ki tutkunun ne olduğunu. Bilemezsin ki benim tutku olduğumu. ______________________________________ Sen tutkusun. ben tutkunum sevda çiçeğim Ne yaklaşabilir gelirim yanına Ne de uzaklaşabilir giderim uzaklara tutku benim adım Ah Veda'lım Bir bilsen. 29-04-2008-Salı Tuğrul Ahmet PEKEL
|
|
ORYoDa (09-07-2008)
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
Bir Otobüs Kalkar Oto Gardan
Geçmişinizi bir günah gibi taşırken omuzlarınızda. Etrafınızı saran hatıralarla yüreğiniz burkularak yüzleşirsiniz. Acıtsa da anılar kavrayıp sarıverir. Kurulur mahkeme. Hakimler avukatlar. Sorgular sorgulamalar. Dökülür gerçekler ve doğrular.Dökülürken gözlerden yaşlar. Yüzleşmenin acısı dokuz şiddetinde deprem gibi bütün vücudu sarsar. Hayat bu ne sürprizlerle doludur. neler yapar neler yaptırır adama. Başını kaldırınca karşılaşırsın birden karşılaşırsın unutamadığın yerde Üzerindedir unutamadığın bakışlar. Önce kısa bir şaşkınlık sonra tereddütler ve karşılıklı beklentiler. önce kim başlayacak kimden gelecek O anlaşılmayan genizden çıkan sesler. O garip seslerdir ki sorulan hal hatırdır. Yıllar öncesinde sorulmamıştır sorulması gerekenler. Bir yakınlaşmamı ve saklanan gülümsemeler. Uğraşma Tuğrul Ahmet. Boşuna bu cebelleşmeler.Kuruldu mahkeme hakimler avukatlar. Sorgular sorgulamalar.Dökülür gerçekler ve doğrular. Dökülürken gözlerden yaşlar yüzleşmenin acısı dokuz şiddetinde deprem gibi bütün vücudu sarsar. Bugün yirmi sekiz mayıs pazar. saat yirmi iki kırk beş Bir otobüs kalkar oto gardan Ve umutlarımı parça parça ederek kaybolur gider. (Bir otobüs kalkar otogardan içinde bir güzel var ki. Güzellerden de güzel.) 29-05-2006-Pazartesi-21/35 Tuğrul Ahmet PEKEL
|
|
ORYoDa (09-07-2008)
|
|
|
#8 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
yüreğine sağlık arkadasım cok guzel
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (09-07-2008)
|
|
|
#9 | ||
![]()
|
Kırmızı elbiseli kız
Fotoğraftan bana bakan güzel ![]() Değişmemişsin yıllar alamamış![]() Benden başka. Senden hiçbir şey. Aklından geçenleri okuyabilsem. Bakışlarındaki efsun ve büyü ![]() Neler geçer aklından bilemez kimse. Fotoğraftan bana bakan güzel hiç ![]() Değişme böyle kal estirme ![]() Düşüncelerimde fırtınalar ![]() Batan geminin son yolcusu Olamamalıyım ben yine razıyım ![]() Hayallerimde ki seni sevmeye. Seninle yaşayıp seninle ölmeye. Sevda çiçeğime___Veda'lıma__________ Sen Çiçeksin ben sevdayım. Sevdalar ölse de olur. Yeter ki Çiçekler solmasın.22/04/2008/Pazartesi. Tuğrul Ahmet PEKEL
|
|
ORYoDa (09-07-2008)
|
|
|
#10 | ||
![]()
|
Kaleminizin inceligine...
Yureginizin nadideligine saglik... Cok guzel cok hos ved ecok anlamli siir olmus..Yureginizin sesi kaleminiz murekkebi hic bitmemesi dilegiyle..Tesekkurler... ![]() ![]() ![]()
|
|
K€$K!NßI¢@K İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (09-07-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| karım , sevda , yağmur , yangınları |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|