![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
| | #11 |
| | güzel bir eser olmus arkadasım kalemıne saglık |
| |
| | #12 |
| | Karım ol Pencerene resim çiz. Güzel bir tablo olsun. İçine kendini de kat. Yaşanası bir hayatın olsun. Bulutları beyaz, Gökyüzünü maviye boya. Aralarına, Sende karış. Özgür ol. Kollarını çırp kuşlar gibi, Uçamasan da. Bir adam çiz, yaşlı ve, Başına buyruk. Aç kollarını. Sarılsın sana, gözlerinin akına, Kendini çiz. Dudaklarında, Aşkın adı yazsın. Öp dudaklarını. Çıkın tablodan. El ele güneşe doğru. Güneşim olma, mutluluğum ol Benim ol sadece benim. Adını mutluluk koy. Mutluluğumuzu çiz. Bir köşesine, Adınla soyadımı yaz Karım ol. 01-07-2008-Salı Tuğrul Ahmet Pekel |
| |
| | #13 |
| | yüreğinize sağlık arkadaşım |
| |
| | #14 |
| | Bu gün Mecidiyeköy’deydim Bu gün; Mecidiyeköy’den Şişliye yürüdüm. İkindi sonrası. Yanımda sen vardın. Elin avucumun içinde, tırnakların, Canımı yakacak kadar parmaklarımın, En derininde. O sarhoştan sigaramızı yaktık. Belli ki, Sabahtan başlamış içmeye leş gibi kokuyor. Yine iğrendin yine miden bulandı. ’Tanıdım’ dedi ’sen o kızın yanındaki adamsın’, ’nedir yalnızlığın?’ belki de, Görmedi seni yanımda. Bu gün; Mecidiyeköy’den Şişli’ye yürüdüm, Yanımda sen vardın kollarım belinde, Var mı pastanemize uğramadan geçmek. Masamız doluydu, hemen yan masaya, İliştim. Daha evvel sen ve ben gelmişiz. Dalmışız koyu bir sohbete kıyamadım, Aralarına girmeye. İç geçirdim, Göğüs geçirdim, göz yaşlarımı silerek, Kalktım çıktım sessizce yanlarından El ele göz gözeydiler çok derinlerde. Bir Taneme_____________ Bu gün, Mecidiyeköy’deydim; Mecidiyeköy vardı, Şişli vardı Ben vardım ama sen yoktun. Alibeyköy güzeli Seherime; Hüzünlerdeydi dönüşüm. Yaşlı gözlerle Öpüşmelerimizi seyrettim sevgilim. Her Zamanki köşemizde. 31-Ekim-2007-Çarşamba Tuğrul Ahmet Pekel |
| |
| tugrulahmetpekel İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() | YORGUN YÜREK (07-08-2008)
|
| | #15 |
| | harıka bır sıır yuregınıze kaleminize sağlık |
| |
| | #16 |
| | Karım ol Karım ol Pencerene resim çiz. Güzel bir tablo olsun. İçine kendini de kat. Yaşanası bir hayatın olsun. Bulutları beyaz, Gökyüzünü maviye boya. Aralarına, Sende karış. Özgür ol. Kollarını çırp kuşlar gibi, Uçamasan da. Bir adam çiz, yaşlı ve, Başına buyruk. Aç kollarını. Sarılsın sana, gözlerinin akına, Kendini çiz. Dudaklarında, Aşkın adı yazsın. Öp dudaklarını. Çıkın tablodan. El ele güneşe doğru. Güneşim olma, mutluluğum ol Benim ol sadece benim. Adını mutluluk koy. Mutluluğumuzu çiz. Bir köşesine, Adınla soyadımı yaz Karım ol. 01-07-2008-Salı/ Haznedar Tuğrul Ahmet Pekel |
| |
| tugrulahmetpekel İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() | tevbe_42 (07-29-2008)
|
| | #17 |
| | Sevda yangınları Senin olmadığın yerde, geceler daha bir soğuk. Dışarıda kar yağıyor. Sokakları ayaz sarmış, yüreğimde sevda yangınları, düşüncelerimde sen varsın, ısıt beni üşüyorum. Senin olmadığın yerde, gözlerindeki sıcaklığı parmak uçlarımda, duyabiliyorsam, sağa sola tutunmadan ayakta durabiliyorsam, ve attığım her adımda, bir adım daha diyen, sesin yankılanıyorsa kulağımda, soğuk iliklerime kadar işlediyse, ısıt beni üşüyorum. Senin olmadığın yerde, geceler daha uzun. Güneş daha geç doğuyor. Bahar gelmeyeceğini söylemiş. Neler oluyor sevdalım, neler oluyor. Senin olmadığın yerde, çiçekler açmaz oldu. Ateş böcekleri nerede. Nerede dört yapraklı yoncalar. Hayat neden durmuş. Köşe başlarında beni konuşuyorlarmış. O küstürdü yazık oldu, kıza diyorlarmış. Senin olmadığın yerde, Ay dede buz tutmuş. Geceler daha soğuk. Bülbüller susmuş. Sevdalardan türküler yakılmıyor. Gel artık bir tanem Hayat sensiz olmuyor. 05-10-2005-ÇArŞAMBA Tuğrul Ahmet Pekel HAZNEDAR |
| |
| tugrulahmetpekel İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | ORYoDa (08-02-2008),
YORGUN YÜREK (08-02-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| karım , sevda , yağmur , yangınları |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|