![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde MaSaL_16 Şiirleri konusu , karanlık hayatın temeli yuregimin tek emeli ruhuna nagmeler degmeli bakıslarım sensizlige boyun egmeli gozlerim seni arıyor diyar diyar suruklendim senelerce askın bi har oldu esti gonullerde biliyorum bu ask anılacak ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
karanlık hayatın temeli
yuregimin tek emeli ruhuna nagmeler degmeli bakıslarım sensizlige boyun egmeli gozlerim seni arıyor diyar diyar suruklendim senelerce askın bi har oldu esti gonullerde biliyorum bu ask anılacak asırlarca gonlum seni arıyor Yol alıyor yanlızlıgım umut dolu ruyalarına sensizlige gunaydın diyorum ruhum seni arıyor yasak olmus sonsuzluk mezar olmus adımlık vakit gelmiş idamlık asklar seni arıyor geldi azrail kapıma acımıyorum yasıma kaldım ben tek basıma ölüm beni arıyor
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
sen gidince öksüz kaldı mısralarım
her sozumde aglar gene yazarım sevdana ne agıtlar yakarım sen gidince... Anlatılacak kimse kalmadı kalp hicbir yangından boyle yara almadıhislerim hic boylesine kaybolmadı sen gidince.. dusun beni ruhundaki matemi dudaklarındaki saklı sozleri soyleyemedin soylemedin sen gidince bende bittim...
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
dusun beni ruhundaki matemi
dudaklarındaki saklı sozleri soyleyemedin soylemedin sen gidince bende bittim... Yüreğinize sağlık...
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
MevsimLerin hüznü doLanıyor DiLimde
Bir eski senFoni MırıLDanıYoRum içimDe Yüregime dar geLen sessiz odamda SensizLiği iciYoRum her nefeSimde.... Buruk acıLarın mahkumiyeti sarmıŞ dört bir yanı BiLmez ne Vakti ne Yarını NeŞeme NeŞe katan yarimi özLüyorum Her nefesimde... DErinden derine kayboluyorum seninle Yüregimdeki yerinLe Seni anıyor Seni arıyorum her nefesimde.... Sanma unutur gözyaŞını kurutur Biz böyLe severiz Yer ve zamansız yurek acıtır VazgeciLmezimsin her nefesimde... Ruh sana ait mekan yuregindir Kaybolmuş esir rehindir Şahit oL bu sessizligindir Yaşıyorum seni her nefesimde...
|
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||
|
Bir adın kaldı bende...
|
masal harika bir çalışma yüreğine sağlık canım kardeşim devamınıda beklerim
özellikle
|
|
|