![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Radyo ve TV | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| | ::: [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] BU GECE YOKSUN Bu gece yoksun,sende kaldı canım, dedin.. Bilemedin aşkım, sen, candanda yakındın, Bu gece yoksun,kalbime taş basacağım, dedin.. Kalbine bastığın taş kadar yakındım,. Bu gece yoksun,bende hiç konuşmayacağım,dedin,, Suskunluğundaydı diğer yarım,, Bu gece yoksun,biliyorum kalbinde olacağım, dedin,, O kalbin sahibi,zaten sensin canım,, Benimsin,hep böyle kal bitmeyecek gibi,dedin,, Bilemedin,özleminin zaten beni bitirdiğini aşkım Benimsin,ölesiye seviyorum seni,dedin,, Ölüm sebebim olacağını dahi düşünmeksizin, Benimsin,canım kadar,yarım kadar,dedin,, Canımın diğer yarısı olduğunu bilemedin aşkım,, Benimsin ömür boyu hep böyle kal…..dedin,, Ömrümün kalanı zaten sensin canım, Bu gece dokunsan ağlıyacağım,dedin,, Sana dokunmanın,aldığım nefes kadar kutsallığını Bilemeden canım, Bu gece tek başıma,çıldıracağım.dedin,, Sana görünmeden yaptığım çılgınlıkları, Görmeliydin aşkım,, Bu gece müziklerde seni arıyacağım,dedin,, Ben zaten nağmelerdeydim aşkım, Bu gece hiç bitmeyecek ,zaman geçmeyecek…dedin Sana kanmaksa bunun adı, Bitmesini isteyen kim ki aşkım ) |
| |
| YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | Gece_perisi (07-10-2008),
gül35 (06-16-2008),
imahli (07-10-2008),
S€ssiz P€ri (08-29-2008),
ZEYNEP (07-10-2008)
|
| | #2 (permalink) |
| | Yağmurlar aldı seni [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] Buralara hergün yagmur yagıyor, Sen yoksun diye Çölün suya hasreti gibi DELİCESİNE.. Bugulanan camlara , Usulca yüzünü çiziyorum. Ellerime bulaşan her yagmur damlasını, Sen diye tutuyorum, Ama sen yoksun yanımda ÜŞÜYORUM.. Yoklugun karanlıgı çöktü içime, Bekliyorum. Sokak lambaları bir bir ışıgını yitiriyor, Yagmur seni getirsin diye, AÇMIYORUM, Şemsiyesiz yürüyorum. Özletiyor bu çılgın saganak, SENİ DÜŞLÜYORUM. Sırılsıklamım şimdi, TİTRİYORUM. Kalabalıgın ortasında yapayalnızım, SENİ BEKLİYORUM… |
| |
| YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | Gece_perisi (07-10-2008),
gül35 (06-16-2008),
imahli (07-10-2008),
ZEYNEP (07-10-2008)
|
| | #3 (permalink) |
| | Ben sana vurulmuşum Ela gözlerine tutulmuşum Nadir açan kardelen çiçeğim İnan seni sen olduğun için seveceğim Bak gözüm görmez oldu hiçbir şeyi Ellerim tutmaz oldu başka bir eli Nasıl kavuşacağım sana bilemiyorum gönlümün güzeli Oturduğum yerde kalıyorum saatlerce Lanet olsun bu gecelere Düşünüyorum ıssız karanlık yerlerde Umutsuzca seviyorum ben seni yinede Gözlerime bir baksan anlayacaksın sevdiğimi Unuttuğun aşkını hatırlayacaksın beni Mağrur olma güzelim bir gün yanlız kalırsın benim gibi İlk göz ağrımsın benim Çatma kaşlarını bana güzelim İnan yapamam ben sensiz yaşıyamam Ne olur geri dön sevdiğim Sev beni ben olduğum için Ellerimi tut benim olduğu için Ve öp dudaklarımı o büyük aşkımız için :çiçek: |
| |
| YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| | #4 (permalink) |
| | Ağlamak istiyorum Güneşin yeni ışıklarında Etraf karanlıktan arındığında Göz yaşımı kurutmayacak Bir sıcaklık istiyorum Ağlamak istiyorum Çığlıklarıma rüzgarlar eşlik etsin Dünyanın en zirvesinden Sesimi herkese iletsin Ağlamak istiyorum Yüzümü ellerimle saklayarak Yaz yağmurunda Onun hafif sesiyle Gizlice, sessizce Ağlamak istiyorum Kışın dondurucu soğukluğunda Göz yaşlarım donsun Avuçlarıma düşsünler Sıkıca tutarak Soğukluklarını derinden hissedeyim Ağlamak istiyorum Yalnız başıma Herkese küsmüş bir halde Hiç kimsenin ağlamadığı bir sesle Ağlamak istiyorum Başım annemin kucağında Okşasın başımı Göz yaşlarımı silsin “Geçti yavrum” desin Ve son kez ağlamak istiyorum Bütün içimdekileri çıkararak Sesim kısalana kadar Göz yaşlarımın son damlasına kadar ağlamak İçimde biriktirdiğim her şeyden kurtulmak Ve yeni göz yaşlarımı beklemek istiyorum… Konu S€ssiz P€ri tarafından (01-17-2008 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir.. |
| |
gül35 (06-16-2008),
imahli (07-10-2008),
ZEYNEP (07-10-2008)
|
| | #5 (permalink) |
| | bende ağlamak istiyorum ama bana büyüklerim dedi ki "Erkekler ağlamaz" bu yüzden çok şükür hiç beyhude düşmedi gözyaşlarım... Sizinde gözyaşlarınız beyhude düşmesin toprağa, gözyaşı çok değerlidir... Ancak, bi şehidin arkasından, zulme karşı koyamamanın acısından düşebilir diye düşünüyorum işte valla şimdi ben ağlayacamm saçmalamaya başladım.. eline sağlıkusta teşekkürler.. |
| |
| ZiFiR İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | S€ssiz P€ri (08-29-2008),
ZEYNEP (07-10-2008)
|
| | #6 (permalink) |
| | SUS YÜREĞİM SUS! gözyaslarım süzülüp dökülmesin üzerine... gökyüzü benimle aglarken ismini yüregine kazısanda sevdigini anlatacak gücün varmı?.. dudaklarım ismini söylesede, kollarım hayalini sarsada icimi acıtmaktan baska yaptıgın varmı?.. umutlardır insanın sarılacagı,gözlerin bakıslarıdır sevdigini anlatan... sözlerdir aciz kalıp sevgiyi anlatamayan.. yanlıs anlama yüregim aglamak istemiyorum.. icimi acıtmaktan,gözlerimi aglatmaktan baska yaptıgın varmı?.. her sarkıda hüzünlenip kahrolmaktan,bizim sarkımızda kahırlar dolusu aglamaktan... hayalleri ,kanayan yaralarına sarmaktan baska yaptıgın varmı?.. yıldızlara benzetip ellerimi uzatıp tutamamaktan, gökkusagını saclarına tac yapamamaktan, rüzgarların kanatlarına sevdamı yazmaktan, dudaklarımdaki buseleri kırılıp yerlere dökmekten baska yaptıgın varmı ? sus be yüregim sus!! köz yapma yaralarımı, yaralarıma saracak sevdammı var.. gözyaslarıma dokunacak ellermi var.. yoksa sana sunulacak bir dilim ask mı var.. ne olur sus yüregim !!! deli rüzgar olup esme, esipte canımı acıtma.. gözlerime kanları doldurma, kefen yapma bedenime herseyi... sus ne olur... sus ne olur!.. acıtma canımı bu kadar,dayanacak gücüm yok biliyorsun... senide cıkarıp canlı canlı gömerim yüregim ...ne olur sussss!!! |
| |
| YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| | #7 (permalink) |
| | GİTME Gidiyorsun karaları bağlayıp Gitmek istiyorsun gönlünce,heyecanınla Uzak durmak istiyorsun mavi semaların körerdiği bu şehirden Hayalin acı verdiği yangın dolu bu alemden kaçıyorsun Geride bırakmak istemediğin göz yaşlarınıda beraberinde götürüyorsun Hadi git!.. Gitmek istiyorsan; Pişmanlığın fayda etmediği yeni dünyana haydi koş, Geride bıraktığın yangın dolu dakikaları düşünmeden hadi git Bir asırlık çınarın yapraklarını kurutmaya acımadan, Hadi kıy özenle büğüttüğüm sevgi çiçeklerini,kurutarak git Git hadi!.. Güneşin acı çektiği kızıl sonsuzlukta göz yaşlarıma şemsiye tutarak git Dokunma bulutlarıma, Ellerinle getirdiğin kudreti buzul dağlarında soğutmaya calıştığın dünyamdan çek elini. Durma koş git!.. İnan bana gözlerimden tek damla düşmez!.. Hatıralara çizdiğim yeşil tablomdan eser kalmaz Sana yazdığım şarkıların notalarını,ne kuşlar okur penceremin kordonunda Ne de penceremin buğusu nefesim yazar şiirini. Gitme dur!.. Dur!.. Gitme neolursun!.. Güneşe bakışımı beraberinde götürüyorsun Gitme!.. Denizi koklayışım,yakamozla dans edişim sende kaldı Dur gitme, Ellerimle yaptığım yıldızlarım senin ufuklarına kaçıyor Gitme seni son öptüğüm yağmurlu geceler yok oluyor dünyamda Gitme dur!.. Hayal dünyamda aradığım mavi gizem gözlerinde kaldı. Dur!.. Sayfalarımla seviştiğim mürekkebim tükendi,gitme Yalvarırım dur, S O N N E F E S İ M S E N D E K A L D I ! ! ! ! . . |
| |
| YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| | #8 (permalink) |
| | Renkler gitmenle soldu KIrmızı kırmızılığını unuttu Mavi maviliğinin farkında değil Beyaz yalnız sen giydiğinde güzelliği Haykırıyormuş bir defa daha kan çiçeğim, kollarıma alayım, bir defa daha sevdiğim, gözlerinde kaybolayımm soluyor bu canım, sensiz yaşayamıyorum sana hasret yorgun yüreğim. nefesim sensin, sebebim oldun doyamadım. sensiz bu bedenin anlamı kalmadı, bir defa görsem kan çiçeğim, çıkmasın gecem sabaha küçük bir ışık bekliyorum senden yana, içimdeki umudu yıllara ragmen bitiremedim yorgun yürek |
| |
| YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | imahli (07-10-2008),
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
| | #9 (permalink) |
| | yaz kalemin yine dostta haber yazki duysun bizden bir sevdası varmış eskiden şimdi onuda kara toprak almış yaz ellerim dosta haber gözleri dolucak belki okudugunda yaz yüregim dosta haber bekledigimiz söyle orak, harman zamanında yaz ellerim dosta haber gelsin sıladan haber bir slm havası var buradan ona yaz elelrim dosta haber yaz ellerim yaz |
| |
| yaralı_gönül İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() | S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
| | #10 (permalink) |
| | yüregimde bir sancı bir acı var söküp atamadıgım birde sen varsın yanlızlıgım....!![]() |
| |
| yaralı_gönül İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() | S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|