![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde Yorgun Yürek şiirleri konusu , oyle bir sızı varki sol yanımda ne senden yana ne senden ote sır dugumudur sessizligim kımsesizligin koynunda kayıp...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#71 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
oyle bir sızı varki sol yanımda
ne senden yana ne senden ote sır dugumudur sessizligim kımsesizligin koynunda kayıp
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#72 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
bu gece hüznümü saldım şehrin koynuna
bir fahişe misali sevişmeli sabaha kadar hiçbirşey olmamış gibi donmeli günün ilk ışıkları ile ardından soluk bitik suskun mihrabında yalnızlığın.....
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
KARABEY (06-24-2008),
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#73 | |||||||||||||||||||||
![]()
|
Mavi dolu satırlar yazılmalı sana. mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... © nazo !!! ™ ![]() | |||||||||||||||||||||
|
|
|
|
NaZaR İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
YORGUN YÜREK (06-26-2008)
|
|
|
#75 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... geceye ismini yazıp yıldızlarla özlemini süslerdim uykuyu sürgün gözlerime haram edip sensiz sabahlara umutsuz yarınlara uyanırdı kimsesiz yüreğim ismini sorduğum her nesneden duvar misali yanıt alırdım öfkem duvarlara değil kendime idi bilirmisin telefonda kendi sesini duymanın acısını? Ağlardım kimsesiz yüreğime düğümler atarak Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... her yağmurda bu kent sen kokuyordu sicim sicim düşüyordu hasretin ıslanmak değildi beni korkutan o damlalarda boğulmaktı nefes alıyorsam şimdi bilki gelecek yeni güne umutla bakmamdan dır.... yorgun yürek 22 06 2008 00:38Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-09-2008 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
imahli (07-10-2008),
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#76 | ||
|
ZAMANSIZ...
|
yorgun yüreğine sağlık şafak abim... ama yormasınlar artık güzel yüreğini
|
|
|
BaLaRıSı İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
YORGUN YÜREK (07-10-2008)
|
|
|
#77 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
yanarak sevdim
esmer gecelerin perdesini araladım hayalinle söylenmemiş sevda türküleri sundum yüreğine bir ufak fısıltı ile anlattım bakışlarımdaki anlamı iki kelimeye sıgdıramadım duygularımı semayı gösterdim gözlerin doldu..... .
Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-09-2008 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#78 | ||
![]()
|
hepsi birbirinden güzeldi yüreğiniz vede kaleminiz dert görmesin her daim var olsun ... eserlerinizi okurken içimden geldi...Affınıza sığınaraktan bir iki satırda ben yazmak istedim....bir yüreğin acısını izledim bu gece yüreğim yandı bir yüreğin acısında sevgiye vedayı hasreti gördüm bu gece bir yüreğin yanlızlığa isyanında yıkılan bir çınar gördüm bu gece gözyaşlarının arasında yüreğiniz dertten ırak kaleminiz daim olsun
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme ![]() Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | ||
|
|
|
|
imahli İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
S€ssiz P€ri (08-29-2008),
|
|
|
#79 | ||
![]()
|
hepsi süper emeğine sağlık
|
|
Gece_perisi İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
|
#80 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
geceye ismini yazıp yıldızlarla özlemini süslerdim uykuyu sürgün gözlerime haram edip sensiz sabahlara umutsuz yarınlara uyanırdı kimsesiz yüreğim ismini sorduğum her nesneden duvar misali yanıt alırdım öfkem duvarlara değil kendime idi bilirmisin telefonda kendi sesini duymanın acısını? Ağlardım kimsesiz yüreğime düğümler atarak her yağmurda bu kent sen kokuyordu sicim sicim düşüyordu hasretin ıslanmak değildi beni korkutan o damlalarda boğulmaktı nefes alıyorsam şimdi bilki gelecek yeni güne umutla bakmamdandır. yorgun yürek 22 06 2008 00:38Gerçekten güzel olmuş yeni gördüm kusura bakma.Affına sığınarak şiirinin devamını getirdim. yanarak sevdim esmer gecelerin perdesini araladım hayalinle söylenmemiş sevda türküleri sundum yüreğine bir ufak fısıltı ile anlattım bakışlarımdaki anlamı iki kelimeye sıgdıramadım duygularımı semayı gösterdim gözlerin doldu ![]() o gül pembe yanakların ıslandı Benim sevdam sana acı çektirmek için mi vardı? Neye yaradı ayrılık sevdiğim söyle neye yaradı?... ..............
Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-28-2008 Saat 03:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
SuSKuN (08-09-2008),
YORGUN YÜREK (11-13-2008)
|