![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde Yorgun Yürek şiirleri konusu , her nefeste bin acı çekerken sessizliğin çırpınışlarında yokoluyorum boğolmak geldiğinde gözlerim konuşuyor ben susyorum yaşamak..? ne idi neden idi niçin idi sorularıyda kayboluyorum. hani isyan ederlerya neden derdim olurmu derdim.. ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#61 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
her nefeste bin acı çekerken sessizliğin çırpınışlarında yokoluyorum
boğolmak geldiğinde gözlerim konuşuyor ben susyorum yaşamak..? ne idi neden idi niçin idi sorularıyda kayboluyorum. hani isyan ederlerya neden derdim olurmu derdim..OLURMUŞ Şimdi bende isyan ediyorum... ve hiçkimde yanımda olmuyor tek yürek haykırıyorum.. uzanıyorum sana sevdiğim tam tutacak oluyorum ellerini biraz daha kaçıyorsun benden...yine yılmadan uzanıyorum sana sen kaçtıkça ben ardından geliyorum..içimde hep bir umut evet bir gun diyorum.. bir dakika bile olsa seni görebilmek için nefes alıyorum.. SADECE bir dakikaya razıyım... biliyormusun sevgilim... sen benden gittiğin gün ölürüm.. bir garibim muhtacım sevmeye sevilmeye.. gelde sevindir GÜLÜM bu garibi... Onun yaşamak için sana ihtiyacı var... safakuygur.....
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#62 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Konuşsan benimle uzak durmasan kaçmasan bu seven yürekten
özlemek nedir hasret nedir sevgi nedir yokluğunda anladım... yalınız kaldığım gecelerde hayaline sarıldım ağladım hıçkırıklarla sustum sustum susamadım şişeyi alıp elime bağırdım ne bir anlayanım vardı nede dinleyenim çünkü sen yoktun yanımda Durmasını istedim atan yüreğimin olmadı neden olmadı biliyormusun.... ardımda ağlayan yürek bırakacaktım buna razı olamadım durduramadım... sadece isyan ettim.. ben sensizken kayıplardayım dünyamsın GÜLÜM yaşama sebebimsin anlıyormusun? Sakın bırakma ellerimi Gülüm
Konu S€ssiz P€ri tarafından (03-07-2008 Saat 15:46 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#64 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Bu gece süzülürken gözlerimden yaşlar
İlk defa acıya bürünmedi yüreğim ilk defa yalınız olmadığımı hissettim ve ilk defa yaşamamın bir anlamı olduğunu anladım mutluluk ve sevgi idi çırpınışlarımın ismi gözbebeklerimden yağmur misali süzülürken hayalin dudaklarımda bir tak sen vardın.. kimsesizdim gecenin koynunda arzularımın esiri sessizliğin bekçisibir söz oldun fikrimden süzülen ve bir hasret oldun yüreğimde yanan.. sevdim bitanem sevdim seni yıllar sonra çıkıp gelen sevgilimsin bebeğimsin sevdim seni ey yar duyuyorsun değilmi ? 04.03.2008 03:38 yorgun yürek ten bitanesine
Konu S€ssiz P€ri tarafından (03-04-2008 Saat 12:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#65 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
bir sevda nöbeti bendeki
bir hasret coşkusu varlıgının aşıgıyım sevdiğim mutlugunun kölesiyim
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#67 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
sessiz bir çığlık yaşamdan kopan
sevda yüklü bir beste sevgiliye doğan gümüş bir tepsi ile sunulan bir yürek suskun gözyaşı dolu hasret yüklü safak...
|
|
|
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#68 | ||
![]()
|
sevdim seni ey yar duyuyorsun değilmi ?
Duyuyordur tabikide ![]() çok güzel olmuş her daim olduğu gibi yürekler dertlerden uzak olsun ....
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
|
Yorgun Yüreğim İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#69 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
gecelermi soğuk
hayalin mi ? bir bulut olsam yağsam geceye ![]() Her damla da ısıtsam sevgiliyi dudaklarından dökülüp gerdanına dolsam sevgimle titretip aşkımla sarsam sonra SEN olsam dolsam geceye anlasam yüreğini anlasam özlemlerini Yansam isteklerinde kavrulsam hasretinle Bir emanettir yar YARADAN dan bir melektir yar sevdalı çiçeğin goncasındabeden titrerken aşk ı ateşinle yar gözler damlar damar damardil lal olur aşkını söyleyemez
|
|
|
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#70 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
sessızlıgın sesı yıne deldi benliğimi
bir söz söylemek istedim azraile baktı yüzüme üzüldü gitti ardından yalvardımbenide götür diye seslendim duymadı belliki oda acı çekmemi istedi......... zamanı yitiriyorum avuçlarımda güller kalmadı bahçemde usulca çekiliyorum sessizliğin sokaklarına heryer karanlık ufukta gece gecede ölüm kan çiçekleri açtırıyorum yüreğimde sevgiden senden yana ne varsa ateşler içinde
Konu S€ssiz P€ri tarafından (05-12-2008 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|