![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde Yorgun Yürek şiirleri konusu , kalemine saglık canımcım süperdi yine vurgu harika...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#52 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
bu gece hüznün limanındayım kelimeler çıkmıyor
ufukta bir acı gelecekte bir sancı vurgun sadece kelimeler sessizce çekiliyorum geceden... yorgun yürek 04 4525 12 07
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#53 | ||
![]()
|
gitmeLi buraLardan
kendinden biLe kacarcasina buLamamali kendini biLe oyle bir gitmeLi ki seninLe geLememeLi dertLer onLari dondugunde taniyamamaLi insan tskler canimcim yuregine saglik
Mavi dolu satırlar yazılmalı sana. mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... © nazo !!! ™ ![]() | ||
|
|
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (07-10-2008)
|
|
|
#55 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
bir zaman kaybı bir hayal bir sessizlik
yokolmaktır bu senden gelen sessizliğin sırlarında kayboluyorum ellerim boş yüreğim sessiz benliğim mechul uyandırma beni bu hüzzamdan bırakta git.... sadece git
Konu YORGUN YÜREK tarafından (01-15-2008 Saat 01:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#56 | ||
![]()
|
yüreğine sağlık hepsi birbirinden güzel..
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
*AS!* İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (07-10-2008)
|
|
|
#57 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Sen ufukta sakladığım gizli sevdamsın
Sen içimde yangını süren volkanımsın Sen çocuk yanım garipliğimsin Sev beni Sevde Cenneti sunayım sana Ölümün acısını değil sevginin yüceliğini getirdim avuçlarına
|
|
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#58 | ||
![]()
|
mukemmel otesi yuregi yorgunumun yureginde bi diriliş hissediyorum
Mavi dolu satırlar yazılmalı sana. mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... © nazo !!! ™ ![]() | ||
|
|
|
|
|
#60 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Sana susuz çöller gibiyim
Mehtap sensiz rüzgarlar çaresiz Herşeyin bir sonu vardır ya sonum sen ol istedim Sevgini bastım bağrıma gözyaşlarımı sardım kimsesizliğime yandım gülüm yandım Dur hayat dokunma yüreğime Dokunma onsuz ona çırpınışlarımaveya Dokun bana al yüreğimi Onsuz hayat kayan yıldızlar gibiKoptuğum nokta onun acısı olsun.. yorgun yürek
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
KARABEY (06-24-2008),
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|