![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde Yorgun Yürek şiirleri konusu , yüregine saglık teşekkürler...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#43 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
andıkça ismini dolar yüreğim
sığmaz ufku deryaya ve işte bu andır kaybolusun bendi alkolun sınır duvarı... bu gece benim gecen diyor şarkıda bu gece bizim gecemiz ben ve yalnızlığım bir arkadaşım var en yalnız zamanımda beni bulan bir şişeye gizlidir...... şimdi bir kurşun gönder bana hızı çaresizligim gücü ölümüm olsun.. safakuygur
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#46 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Sitemim hayata rotasının belli olmadığı bir gemiyim ![]() nereye demir atacağım mechul ![]() açılıyorum yalnızlıklara deniz dalgaları ile itiyor beni![]() kimbilir: belkide bir hırçın dalgası ile bogacak kabul etmeyecek sahılıne vuracak kirli cesedimi ![]() kurt kuş yiyecek bedenimi ![]() topraktan geldim ama gidişim toprak olmayacak ![]() bir gönül dostu idi hüseyin ![]() şimdi meçhullerin koynunda kirli geceye gebe![]() bir fahişe misali gün geçtikçe yokolan ![]() hüseyin'in sözleri gönül dostlarına değil ![]() isyanı hayata insanlığa kahbe kadere![]()
|
|
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#47 | ||
![]()
|
Sitemim hayata.... güzel şiirdi yüreğine sağlık..
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
|
|
#48 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Bir hayat hikayesi sundu ömür bizlere
neresinde acı neresinde mutluluk farkedilmedi mesnevi felsefesi idi bizi ona çeken tuhaf bakışlar altında kalınan zamanlarda ............... safakuygur (yorgun yürek)
Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-29-2008 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#49 | ||
![]()
|
cok guseldii emegine yuregine sagLik...
Mavi dolu satırlar yazılmalı sana. mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... © nazo !!! ™ ![]() | ||
|
|
|