![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde Yorgun Yürek şiirleri konusu , sen meçhullerde ben firarda biçare günün koynunda kimsesizim ellerimi uzatıyorum sana tut ellerimden kayboluyorum yanıyorum yar hissediyormusun yokluğuna alişamadım alışmadım yar dayanamıyorum sensizliğe herşeyimi aldin bir bedenimi bıraktin neden bir ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#31 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
sen meçhullerde ben firarda
biçare günün koynunda kimsesizim ellerimi uzatıyorum sana tut ellerimden kayboluyorum yanıyorum yar hissediyormusun yokluğuna alişamadım alışmadım yar dayanamıyorum sensizliğe herşeyimi aldin bir bedenimi bıraktin neden bir kurşunla vurmadın giderken şimdilerde yaşıyormuyum zannediyorsun? sadece ama sadece nefes alıp veriyorum bir bakteri misali bir sözün vardı beni unutamazsın demiştin gülmüştüm içimden şimdi ne dediğini anladım duyuyorsan yüreğimin sesini biryerlerden bu işkenceye son ver bu kayboluşun içinde ölmeyi bekliyorum nefesini özledim dokunmanı özledim sarılmanı ozledim bitanemmm demeni özledimmmcanım derken bir de yüreğinden derdin canım diye ölümü bekliyorum sensiz yaşamıyorum offfffffff offffffff yorgun yürek
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#33 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
nedensiz idi sessizliğim
acımasız idi yanlızlıgımbir noktadan başlamalı idi hayat çaresizliğin koynundan çıkıp umuda sarılmalı idigeriye baktığım an da kaybolusun cıglıklarını duymaktan yorulmuştu yüreğimruhum anlamsız girdaplardan kendini koparıp ufka baklamalıylı bunu başarabilirmiydi yüreğim ? neden olmasın denemeye değmeli idi biryerden başlamalı idim başlayacagım noktada acıyı eskiciye satmamalıyım istemiyorum onu baktıkca yitiriyorum cocuklugumu ıcımdeki sevgiyi onu var olduğunu bildiğimde hüznün gemisi demir almamacasına demirlemişti rıhtımıma koparmalıyım bağlarımı hüznün kollarından ufukta renlerin cümbüşü var koşmalıyım rengarenk gelecege cunku giden acımadan gitti ardına bakmadan vuslatı yakamadan kömür karası gozlerıme bakmadan dudaklarımın tanıdı unutarak gıttı inadına başarmalıyım başaracagım yorgun yürek [safakuygur] 14 agustos 07
|
|
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#36 | ||
|
|
nedensiz idi sessizliğim
acımasız idi yanlızlıgımbir noktadan başlamalı idi hayat çaresizliğin koynundan çıkıp umuda sarılmalı idi fazla söze gerek yok dimi
|
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#37 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Bu gece son gece
içiyorum seni son noktaya kadar gözlerimde duman oluyorsun yazıyorum kadehlere hicranın dilini seslendiriyorum masama anarken seni gözyaşlarım damlıyor kadehime içtiğim kadehin yarısı senin nefes nefes seni alıyorum içime.............yorgun yürek
|
|
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#39 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Bir hayal bir girdap bir çaresizlik sensizlikkimsesizliğin acımasız yanından kopup gelen bir fırtına dil bilmez söz söylemez aşinadır geceler kimsesizlige yoklugun benliğime kazınmış bir agıt sözler yaralar söyleyen yaralar dinleyen ağlar02-09-2007 [22 37]safakuygur devam edecek
|
|
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|