![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Radyo ve TV | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 (permalink) |
| | [b]Gittin... Ben arkandan sadece baktım. Oysa söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... ’’gidersen, iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen, sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen, karanlığa mahkum edeceksin günlerimi. O karanlıkta yolumu kaybedeceğim...’’ diyecektim sana. Konuşamadım... Gittin... gidişini görmemek için gözlerimi kapattım. Öğlesine acıdı ki içim, tutup koparsalardı kolumu, bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akmalıydı gözümden. Ağlayamadım... Gittin... gidişini önlemek için tutmalıydım ellerinden. Ellerim değilmiydi her dokunuşunda seni ürperten?! ürperirdin yine biliyorum. Bir kez dokunsam, bir kes tutsam ellerini, gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu. Tutamadım... Gittin... bir yıkım gibiydi gidişin. Sen adım, adım uzaklaşırken benden çöküp kaldı bedenim olduğu yerde. Nice terk edişlere dayanan bu yürek bu kes yenilmişti. Bu kadar zayıf değildim ben, kalkmalıydım. Kalkamadım... Gittin... oysa ben geldiğin gün gideceğini biliyordum. Hazırdım gidişine. Kaçak zamanları yaşıyorduk. Zaman bitecek ve sen gidecektin. Bense gidişinin ertesi günü hayatıma kaldığım yerden devam edecektim. Edemedim... Başlayamadım... Gittin... bir şey söyledin mi giderken? ‘KAL’ dememi istedin mi? Son bir kez ‘ SENİ SEVİYORUM ’ dedin mi? ‘BEKLE BENİ DÖNECEĞİM’ dedin mi? Beynim öylesine uğulduyordu ki... Duyamadım... Gittin... Nereye gittiğin önemli değildi. an, iki metre ötemde de fark etmiyordu. Binlerce kilometre uzaklarda dahi ols Artık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyordu. Kurtulmalıydım senden, bu yokluğun duygusundan kurtulmalıydım. Kurtulamadım... Gittin... unutulanların arasına katılmalıydın. Anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerinden yakalamalıydım. Bu aşk noktalanmalıydı, bu sevdadan vazgeçmeliydim. Yapamadım... Gittin... bir okyanusun ortasında, tek küreği kaybolmuş sandalda dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim artık. Bil ki; Sevmekten vazgeçmedim seni, bil ki seninle birlikte sevdanıda taşıyacağım yüreğimde. Bil ki seni... unutamadım... |
| |
| YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() | S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
| | #22 (permalink) |
| | Bütün gece düşündüm biliyormusun sevdiğim... Senin ağlayışlarını düşündüm... Hiç bişey beni yıkmıyor gözyaşların kadar... Hiç bişey vazgeçiremiyor bu sevdadan senin umutsuzluğun kadar... Bi an.. Bi an... Bende kaybettim umutlarımı... Senle gelecek olan mavi düşlere ulaşamıyacam diye ağladım... Gözyaşım içime aktı engel olamadım... İçimden bişeyler koptu gitti sanki... Oysa.. Oysa benim düşlerim hala masmaviydi... Masmaviydi sana olan aşkım... Ben kararımı çoktan verdim... |
| |
| YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() | S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
| | #23 (permalink) |
| | Kadın dağlarını verdi adama Tırmandılar doruklara. Beni seviyor musun? Aşağılara baktı adam zirveden. Başkalarını gördü Sustu adam... Ağladı kadın... Gözyaşını verdi adama Almadı adam... Kadın onurunu verdi adama Şaşırdı adam... Sordu yine usulca kadın Beni mi seviyorsun? |
| |
|
| | #24 (permalink) |
| | İçimde büyüdün çoğaldın,taştın gözlerimden yüreğimi de kattın o sele..Her şey sana doğru akıyordu kalbim,ruhum, isyanlarım,sevmelerim,üzüntülerim..Her şeyim aktı sana,her şeyim oldun. Canım olsun,kanım oldun,hayatım oldun,hayatıma mal oldun.. Kırılgandım,bilirdin.İncitmeye korkardın. Dokunmaya çekinirdin ellerinde bin parçaya ayrılırım diye.Dokunmadın.. Sevmeye korkardın,bir gün bırakıp gidersin diye.. Sevmedin.. Kalbini vermeye korkardın,alıp geri vermem diye.. Vermedin.. Aldım be canım.! Hepsini aldım senden. Sen nasıl her şeyimi aldıysan sorgusuz sualsiz, ben de aldım. Sana göstere göstere aldım.. Umursamadın..! Alsın,ne hali varsa görsün diye düşündün belki de. Aldım canım.! Ne halim varsa da gördüm sağol.Yandım kavruldum küllendim senin derdinle.Her şeyi yaktım bir senin yüreğindeki o barutu ateşleyemedi sevgim yazık.. Kırılgandım,bilirdin.Saçlarımı okşamadın hiç,gözlerin gözlerime değmedi,gülüşlerini sakladın hep benden,tenini kaçırdın tenimden.Olsun be canım.Evet kırılgandım ama sana değil,dokunuşlarına,ellerine,gözlerine değil.Beni sevmeyişineydi kırılganlığım.Her kırmamayı düşündüğünde kırmana kırıldım ben.Uzaklaşmana,aramamana,hatrımı bile sormaktan kaçışınaydı bu isyanlarım.. Çığlıklarımı bir sen duymadın.Hoş,belkide duymaktan korktun.Duyup bana koşmaktan korktun sen biliyorum.Kollarımın arasına sığınmaktan,tenimin kokusunu içine çekmekten,kalbimin sözcüsü olan gözlerimle karşılaşmaktan korktun.Seni sevmemden korktun yalan mı?!! Kork sen sevdiğim.Kork hatta kaç benden.Bildiğin en uzak yerlere kaç kaçabilirsen.İşte istediğini veriyorum sana,hodri meydan..!!Bul seni benden çok seveni bulabilirsen.Bul onun içinde saklan benden.Bu son çığlığımı isyanımı duydun mu peki?Git hadi artık.İçimden azad ediyorum seni.Kalbimin kapılarını senin için açmıştım yine senin için kapatıyorum belki bir gün yeniden gelmek istersin diye.Git artık,git.Daha fazla kalma.Ben ki küçük bir kız çocuğu sensizlikten korkup seni bırakmaktan vazgeçebilirim.Ya da peşine düşüp seni mutluyken mutsuz edebilirim.Git, lütfen git... Dayanamıyorum.Bu aşkın büyüklüğüne,benim olmana ve sana ait olmaya dayanamıyorum.Korkuyorum.Bunu bir sonu var mı bilmiyorum.Sana şuan olduğumdan daha çok bağlanırmıyım belirsiz.. Git,yalvarırım git.. Seni sevmeye doyamıyorum.Git,sonum olmadan git |
| |
|
| | #25 (permalink) |
| | İçimde güller ağlar, ben ağlarım be gülüm... ![]() ![]() |
| |
| VuSLaT İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() | S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
| | #26 (permalink) |
| | bir defa görsem kan çiçeğim, çıkmasın gecem sabaha küçük bir ışık bekliyorum senden yana, içimdeki umudu yıllara ragmen bitiremedim umutlarının asla bitmemesi dileğiyle...yüreğinize sağlık...!! |
| |
| SuSKuN İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() | S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
| | #29 (permalink) |
| | Gidişin yarı çıplak sessizligimde çıglıklarla dön diyebilmek kimse duymadan.dön diyebilmek en günahkar kelimelerle sana ve bir saniyesini geriye getirmek zamanın. Korkmadan seviyorum diyebilmek gözlerinden sızıp kalbinin derinliklerine... Gidişin oldu zamansız gelen ölüm,kurda kuşa yem olayım diye sürgün edildim sana, oysa hiç korkmadım senden,ekmek gibi ,su gibi kıymetliydin, vazgeçilmezdin ,kelebegimdin,benimdin... Gidişinmiş meger en güzel rüyalardan sıçrayarak uyanmak,kırlangıça gülümseyerek seni anlatmak,geceleri kulagına fısıldamak en mahrem şiirleri... Gidişindi gözlerime inen zamansız bakışların,göz göre göre unutmayı ögretmişlerdi bana. gitmiştin,yakamozlar yine gözlerindeydi oysa korkarak söylenmiş yeminler sonrasında.boşver diyorduk yalan diyorduk yinede inanıyorduk,niye olmasınlarla başlamıştık,nasıl olurlarla bitmiştik... Ölemedim Titrek sesle söylenmiş bir yalandı herşey.ürkek bakışlarıyla seni seviyorum diyebilmekti bir ölünün senden istegi. Gittin ugultusu kaldı ayrılıgın kulaklarımda her akşam.çıglıklarımdı ardından söylenmiş dualar.bilmem kaç bin kere döküldü dudaklarıma adın. Derin nefeslerde çektim içimin derinliklerine seni, sahiller öyle güzel gelmiyor,yakamozlar öyle güzel parlamıyor artık yagmurlar canını actmıyor aşıkların ve gülüşler kahkalarla devam etmiyor.aşk zamansız öpüşlerle başlıyor zamansız ayrılıklarla son buluyor. Gittiginden beri kaç leylim gece ölmek istedim sen gibi,ölemedim işte... Uç uç böcegi korkmak apansız geceye düşen yagmur seslerinden,agız dolusu gülüşlerden,durup dururken diline dolanan kelimelerden .... korkmak aşkın ilk hecesinden,ve kalbinin boş kalan kısımlarını doldurmak platonik sevdalarla, korkmak yalanın yalanını söylemek kara gün dostuna,sırtından vurmak kalleşce,aldatmak avucuna konmuş uç uç böcegini yalan sözlerle. Bir bahar Bir bahardır yaşanıyor buralarda ben hala soguk bir kıştayım. kapanıyor gözlerim , belki ölüyorum belkide içimde öldürüyorum seni. unutmak için herşey yapsamda , hangi göze baksam hatırlıyorum seni. Cehennemin içine atıyorlarda senin yaktıgın kadar yakamıyorlar beni.... |
| |
|
| | #30 (permalink) |
| | ......ve sen gidersin bir şehir sulara gömülür ardından uğultular içinde gökyüzü dönüp bakmazsın bile sırtın yüzüme dönük çoktan yüzüm duvarlara çarpar susarım ........sen gidersin sesim yere akar bileklerimden ve bir şehir yiter uğultularla kana çalar güneş her batışında dilimde bir bıçak taşırım artık susarım |
| |
|