![]() |
|
|
#11 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
AGLA HICKIRARAK, HAYKIR DÜNYAYA PISMANLIGINI, GIT BASKASINA VER GÖNLÜNÜ,
SORMA YARINLARA GELIR MIYIM DIYE, GELMEM!!!!!DÜNÜMDE YOKDUN KI BU GÜNÜMDE OLASIN......!!!! giderkene uzatsaydin ellerini tutunurdum sImsIki sonsuza dek! dokunsaydin gözlerinle yüregime ölürdüm yollarina inan sana olan bu sevgimle.... AGLAYAN GÖZLERIM, SIZLAYAN YÜREGIM, KURTULUSUM UCURUM, UMUDUM SENSIN....!! bu sehir yaraladi kaderimi, cikmak istedim gizli gözyaslarim ve sessiz cigliklarimla, sevmek istedim onu kararmis dünyamla. bogulmak istedim her nefesde defalarca... YARIM GELIR AKLIMA HER GÖZÜMÜ KAPATISIMDA, DAMLAR YASLARIM HANCER GIBI KALBIME, KANAR ASKIM SENSIZ SEVGINSIZ BU YÜREGIM SESSIZCE..... unutamassin sen beni bilirim ben seni cok mu sizliyor kalbin alsaydin o zaman beni! NE,NE UYUYAMIYOR MUSUN GECELERI VAH,VAH KACIRDIN MI KECILERI NE O NEDEN BÖYLE BOZULDUN BAK SEN YOKSA SEN ASIK MI OLDUN SENIN GIBILERE DELI DERLER DELI GERCEKDEN SEVIYOR MUSUN BENI AMAN ANLA ISTE BENDE SEVIYORUM SENI........!!!! goyunlar melii kuzular otlii sen yoksin icim bir hos oliii aksam olii uyku tutmiii davarlari sayirem sayirem bi dene eksik cikii bi de bakirem sen yoksiiin.... YANLIZLIK ÜSÜMEKSE YANLIZIM ÜSÜYORUM, SENSIZLIK UCURUMSA TUT KOLUMDAN DÜSÜYORUM, SORU SORMA CEVABINI BILMIYORUM, BILDIGIM TEK SEY SENI COOK SEVIYORUM...
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
imahli (07-10-2008),
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#12 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
tesekkur ederım sagolun
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#13 | ||
![]()
|
sürgünlerde sevdim seni
yanıp kavuran sevdamdın sen benim yanlıklarda sevdim ben seni bitip tükenmeyen tek sancımdın sürgünlerde sevdim ben seni yüregimdeki sancıyan tek yaraydın birde gidişlerde sevdim seni arkana bakmadan gittigin o anda ..............
|
yaralı_gönül İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#14 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
birde gidişlerde sevdim seni
arkana bakmadan gittigin o anda sozler cok etkıleyıcı ne soylesem bu sozlerı ovmek ıcın anlamsız kalır
| ||
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#15 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
bende sanırım birşeler var ilham hiç gitmiyor bir gitse bak neler olcak![]() ![]()
|
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#16 | ||
![]()
|
sen gittin
sen gittigin an bende bittim bir düş gibiydin gözlerimin ucunda bir rüyaydın geceden sabaha tek kalan sen gittin sen gittin ben bittim bir mühür gözlerin kaldı aklımda birde vefasız sevgin bir elveda diyişin hatrımda birde ben aglarken arkana dönüşün sen gittin sen gittin ya işte o an bende bittim ..................
|
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#17 | ||
![]()
|
Öylesine....
Sabah'tı yagmur yagıyordu, gökyüzü masmaviydi bir elimsağma vardı semda rengarenk bir veda havası yankılanıyordu adeta geçmişten bu güne o an elim telefona uzandı! Seni aramaktı niyetim ama, arayamadım gözlerim dolu dolu oldu bugulanmış camlar gibiydiler sanki telefonu açtıgında ise ölesine aramıştım diyecektim. elim titredi birden ilk öpüşünde oldugu gibi ürkek ve tedirgindi bedenim ya..! beni rahatsız etme derse? işte o an biterdi tüm ümitlerim. Yaşıyorum işte hayat öylesine... Öylesine sayıyorum günleri, ayları,seneleri... öylesine işte geride kalan sevdigim arkandan ağlıyorum.. kaybettigim bütün günlerime... bir kez daha karşılaştık yine salacakta aylardan temmuzdu günlerden ise cuma saat mi? sanırım 12'yi çeyrek geçiyordu ama tek unutmadıgım senin gözlerindi çakmak çakmak bakan mühür gözlerin işte beni tek yaralayan o mühür gözlerin...di sevdigim işte öylesine saa olan ve tükenmeyen bu deli divane sevgim... ÖYLESİNE...................
|
|
|
#18 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
yorgunum, yaşamaktan değil ama yaşatmaktan
didinmekten gözümde canlanmasa bile yaptıklarım zayıflığımın tepesinde şovalye rengine bürünmekten nerede olduğumu bilsem bile yoruldum yorgunum yaptıklarımdan değil yapamadıklarımdan yaşamadıklarımdan, yaşatamadıklarımdan yıprandım, kırıldım, ezildim kestirip atamadıklarımdan ve attıklarımı toplayamamaktan yoruldum yorgunum hissetiklerinden değil hissetmediklerinden kafesleri kırmak zorunda olduğumdan, istemesem de gerildim, kızdım sıkıldım sevgimi kanıtlamaktan yoruldum yorgunum anlatmaktan seni, onu, diğerini anlatamadım, dinletemedim; kimim neyim ben beklemekten sıkıldım ne zaman sıra bana gelecek dinleneceğim diye yoruldum yorgunum yürümekten karıncanın ağırlığıyla mutsuzum gösteremediğim için geçtiğimiz yerleri ben her adımını yaşasam bile yolculuğun farkında olamamandan yoruldum yorgunum sevmekten sunmadığım için tek bir yüreğe tutulamadığım için bir çift elle iki kişilik yoruldum yine de bıkmadım seni sevmekten. ..yorgunum sevdiğim sana kendimi anlatmaktan anlayamamandan yalnızlığımdan sevdamı iki kişilik yaşamaktan.. hayallerimden çığ gibi büyüyen arzularımdan içimde kopan deli fırtınalardan,boranlardan... yorgunum... anla artık ne olur.. yine de bıkmadım sevgi dilencisi olmaktan...
| ||
|
|
|
imahli (07-10-2008)
|
|
|
#19 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
bir düş gördüm
sonu olmayan gözlerimdeki bulut eridi birden.. odamdaki yıldızlar birer birer sönerken sakladığım güneş çıkıverdi cebimden.. nedir seni sevdiren anlayamadım kafam karmakarışık uyuyamadım yatağımda boşluksun ama yastığımdaki çukursun bana.. işte sen her gece düşlerime düşünce yerle bir yelkovan yerlebir akrep gündüzler yokki zaten oyunlar bir bilmece ne düşteyim ne gerçektee sevmek böyledir işte...
| ||
|
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
imahli (07-10-2008),
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|
|
|
#20 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Beni mi Seviyorsun
Kadın adamı çok seviyordu... Yemyeşil ovalarını verdi adama Yaşam fışkıran. Beni seviyor musun? Evet, dedi adam... Güneşini, ayını verdi kadın Yıldızları taktı bir bir adamın omuzlarına... Beni seviyor musun? Tabi, dedi adam... Kadın çağladı Gürül gürül akan pınarını verdi adama. Beni seviyor musun? Elbette, dedi adam... Kadın bağlandı Yaşam ipini adama verdi. Bir oldular tek oldular adamla. Beni seviyor musun? Biliyorsun, dedi adam... Kadın dağlarını verdi adama Tırmandılar doruklara. Beni seviyor musun? Aşağılara baktı adam zirveden. Başkalarını gördü Sustu adam... Ağladı kadın... Gözyaşını verdi adama Almadı adam... Kadın onurunu verdi adama Şaşırdı adam... Sordu yine usulca kadın Beni mi seviyorsun? Onu da seviyorum seni de, dedi adam... Sustu kadın... Verecek bir şeyi kalmadığında... Senin yüreğine ihtiyacım var, dedi adam Başkasını sevebilmek için... Çıkarıp yüreğini verdi kadın. Korktu adam... Beni sevmiyor musun, dedi adam. Sesi yoktu kadının söyleyemezdi. Gözleri yoktu kadının ağlayamazdı. Kalbi yoktu kadının sevemezdi. Onuru yoktu kadının yaşayamazdı.
| ||
|
|
|
S€ssiz P€ri (08-29-2008)
|