![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde Yorgun Yürek şiirleri konusu , sessiliğe isyan dır bu çığırtkanlığım sessizliğe feryattır isyanlarım sensiz geçen her günün deminde boğulurken yaşamanın mateminde sendeliyorum yaşamaksa varolmaksa varlığını hissetmek gözlerimden serabını sözlerimden ismini düşlerimden hayalini Sökte git bebeğim ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#91 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
sessiliğe isyan dır bu çığırtkanlığım
sessizliğe feryattır isyanlarım sensiz geçen her günün deminde boğulurken yaşamanın mateminde sendeliyorum yaşamaksa varolmaksa varlığını hissetmek gözlerimden serabını sözlerimden ismini düşlerimden hayalini Sökte git bebeğim sökte git.
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına7 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
CiCi (10-15-2008),
dolunayca35 (11-13-2008),
KARABEY (10-20-2008),
kara_kalem (10-15-2008),
Mella (11-13-2008),
NaZaR (11-13-2008),
S€ssiz P€ri (10-15-2008)
|
|
|
#92 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
bir isyan varlığım sensizliğin ta ortasında
aklım firarda sürgün hayalinle girdaplarda hergün bir dirhemdaha yokoluyorum sessizce sadece nefes alıyorum sensiz çığlıklar savuruyorum odamın dörtbir yanına duvarlardan döndüğünde acı olup yakıyor yüreğimi ve sen sevgili hicranlı gecelerimin vazgeçilmezi sen sevgili mehtabın derinliği senden yana ne varsa şimdi hüsran içinde bir ben kaldım bir bende kalan sen....
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
CiCi (11-13-2008),
Mella (11-13-2008),
NaZaR (11-13-2008),
S€ssiz P€ri (11-13-2008)
|
|
|
#93 | ||
![]()
|
bir ben kaldım bir bende kalan sen....
|
|
|
CiCi İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#94 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Yüreğine sağlık...
Bazen Susmak Gerekiyormuş Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına;Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş... Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren... Ama Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş
UNUTULMA Pahasına... | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
Mella İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
S€ssiz P€ri (11-13-2008)
|
|
|
#95 | ||
![]()
|
çığlıklar savuruyorum odamın dörtbir yanına
duvarlardan döndüğünde acı olup yakıyor yüreğimi
Mavi dolu satırlar yazılmalı sana. mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... © nazo !!! ™ ![]() | ||
|
|
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
dolunayca35 (11-13-2008)
|