![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
![]() Gözlerin doğuyor seher vakti,
güneşten daha evvel gözlerin. Kuşlar donmuş gökyüzünde. Denizin kıpırtısı durmuş. Ellerini tutmak istiyorum. Bana uzanmıyor. Gülüyorum... Zamanı durdurduğumu unutuyorum... Gunesi sogutarak buzdan gozlerinde. Beni kimsesizliğime bırakıp gidiyorsun. Arsız değilim hakir değilim. Sadece sana tutkunum sevdiğim. Bir sahipsiz ceset gibi kaldı saçlarında ellerim. Benide zorlama bu hicrete. Gitmeyecegim... Bilegimi kessin bu usturalı yalnızlık. Kelepcelenmisim bikere kopamamki senden. İnsan gibi sevmenin yaşamanın gayretindeyim. Ben seni kucucuk kagıtlara sıgdırmısım ceplerimde. Bu kocaman yuregimemi sıgmayacaksın. Oy gozundeki ısıltıya kurban oldugum. Hangi gun yuz cevirdim sana tapmaktan. Hangi gun gozlerine yaslar indirdim. Ki ben senin gülüşündüm,düşündüm. Hangi gun umidini kestinde benden. Simdi onume asilmaz daglar dizmektesin... Yoksun... Sustum... Simdi varlıgına susadımda... Alev alev yanmaktayım... Keşke hiç gitmesende kalsan hep gözlerimde. Olmazmı be sevdiğim. Ben bir adım senden uzaklaşsam, bin adımda sana gelirim...
![]() Konu S€ssiz P€ri tarafından (07-15-2008 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Yoksun...
Sustum... şiirin derinliği sergilenmiş yüreğine sağlık
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
sen mi yazıyorsun şiirleri
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
Vurgun yedi yüreğim. Nice güvenilen dağlara kar yağdı. Nice fırtınalara göğüs gerdi. Nice çığların altında kaldı yaşama direndi. Direndi de bir sana yenildi.
Vurgunlarda şimdi yüreğim. Hiç bu kadar acıtmamıştı canımı oysa yüreğimi kanatanlar. Hiç bu kadar kanamamıştı ki zaten yaram. Evet, itiraf ediyorum kabuk bağladıkça yüreğime hançer hançer soktuğum sensin. Hiç bu kadar anlam bulmamıştı susmalar. Ne güzel susardın değil mi? Sen susardın, bense aşkına susardım, acıkırdım hatta ekmek gibi, su gibi nimettendin. Bırak! Yine de bırak, toparlamaya çalışma artık dağıttıklarını. Bırak öylece kalsın. Hatıra kalsın senden bana bırak! Ne demiş şair bilirsin “Sakla yamalarını kalbim…” Ben hep sakladım bunu da bilesin. Git şimdi! Eskisi gibi olmayacak biliyorum. Yama tutmayacak belki de! Sen diye diye tükenecek nefesim bu da kabul! Ama git ne olur? Yüreğim vurgun yedi! Vurgunlardan vurgun beğendi. Seni sevdi! Şimdi düşmanım sol yanımdaki parçama. O sevdi seni. Şimdi de o ağlasın banane!
|
|
|
#6 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Seni sevdi! Şimdi düşmanım sol yanımdaki parçama. O sevdi seni. Şimdi de o ağlasın banane!
sol yanımda derin bir vurgun hiç dinmeyen bir haykırış yüreğine sağlık :seniniçin
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
ben bilinen şairlerden se
gün ışığına çıkmamış böyle şiirleri okumayı çok seviyorum teşekkürler şiir için ,paylaşımın için ,yüreğin için
|
|
|
|
#9 | ||
![]()
|
Bilmiyorum
Artik hic bilmiyorum Nerde kiminle nerelerdesin Sana beddua bile edemiyorum Söz vermistin elimi birakmayacaktin... Diliyorum ki elini tutanlar birakmasin Bilmiyorum elimin sicakligi kaldimi ellerinde... ya gözlerin gene ariyormu beni Bilmiyorum simdi kalbin ne halde bilmiyorum,bilemiyorum
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
KARABEY (06-24-2008)
|
|
|
#10 | ||
![]()
|
Sakladım
Sakladim satirlarima seni Kimse gormesin diye Benden cok severler belki Sevmesin seni bilmesin diye Satirlarimda yasadim seni Hic bitmeyesin diye Ustunu ortmeye geldim noktalarımla üşüme titreme diye.....
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
KARABEY (06-24-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| nazodan , şiirler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|