![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
| | #11 |
| | Artik buyudum ben anne bak sirtimdanda vursalar ağlamıyorum gulumsuyorum acilara vursalarda ölmüyorum anne kac kere yağmaladılar beni darmadağan ettilerde genede pes etmedim anne Hani derdin ya anne sana senden baska dost olmaz Bak orda yanildın anne Öyle dostlar varki yaralarimi senden önce sardılar anne Buyumeyeceksin derdin bana bak ben artik büyüdüm anne |
| |
| NaZaR İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | DAĞLI (06-24-2008),
YORGUN YÜREK (07-16-2008)
|
| | #12 |
| | yüreğine sağlık harika eserler yazmışsın utanarak bir dortuk eklemek ıstedım bir kavboluşun içinde buldum seni o kadar masum o kadar saf ve o kadar ürkektin Korkuların dı seni çaresiliklere sürükleyen imdat çığlıkları idi güverteden ufka süzülen şimdi zamanıdır sessizliğin... acılarını sarma zamanıdır (yüreğin) |
| |
| | #13 |
| | bu sarkilami seni hatirlatan hicbirinde sen yoksun ki bakma ağladiğima seni bulmadim o satirlarda o sarkidaki gözler seninkiler gibi olabilir senin gibi kokabilir o cicekler seni hatirlamiyorum ki hatirlatmiyor hicbiri seni bana üşüdüğümde aradığım sıcaklık seninkisi değil senin ellerin değil ellerime baktıkça anımsadığım ölüm gibi sanmıştım sensizliği oysa yanılmışım sensizde yaşanıyormuş Başımı yasladığım omzuna hiç ihtiyacım yok sensiz duvarlarla konuşurum olmadı balkonda gokyuzune bakar sensizliğimi kutlarım hiç özlemiyorum ki seni hatirlamıyorum bile gözlerinin rengini özlemiyorum sevişlerini hiç... hiç hatirlamiyorum seni |
| |
| NaZaR İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | DAĞLI (06-24-2008),
|
| | #14 |
| | Emeğine yüreğine sağlık NaZo |
| |
| İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() | YORGUN YÜREK (07-16-2008)
|
| | #15 |
| | .......... SiiRLe BirLikTe YasaMak.. HeR Zmn önemLidir.. ![]() |
| |
| | #16 |
| | ellerine sağlık |
| |
| | #17 |
| | gozlerinize saglik arkadaslar nazicane yuregimden gelen sesler ... bazen akortsuzda olabiliyor...affiiniza siginiyorum... |
| |
| NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() | YORGUN YÜREK (07-16-2008)
|
| | #18 |
| | Direnecegim Katran karasi gecelere yuregimden vurup gidenlere beni benden alip bitirenlere son gücümle direnecegim.... Ruhumda firtinalar koparcasina Tükenmis umutlari yakarcasina Birdaha birdaha taparcasina Yaradilani sevecegim... Pes etmek yok yuregim Zalimlere meydan mi vereyim Hayat benim nasil son vereyim dogum sancisi gibi ya hani... direnecegim.... |
| |
|
| | #19 |
| | [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] |
| |
| shakespeare İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | DAĞLI (06-24-2008),
|
| | #20 |
| | Shakecim supersinnnnnn emeklerine saglik canisiiiii |
| |
| NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() | YORGUN YÜREK (07-16-2008)
|