![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde DESTAN ve Şiirleri:Seni Seviyorum.... konusu , SEN YOKKEN Sen yokken gittim Korkularımın üstüne Hiç ardıma bakmadım Gümüş şiirler yazdım sen yokken Çok yangın çıktı yüreğimde Küllerini bile savurmadım Irak denizlerin fırtınasıydım Uzak iklimlerin sert rüzgarları Kulaçlarken ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
SEN YOKKEN
Sen yokken gittim Korkularımın üstüne Hiç ardıma bakmadım Gümüş şiirler yazdım sen yokken Çok yangın çıktı yüreğimde Küllerini bile savurmadım Irak denizlerin fırtınasıydım Uzak iklimlerin sert rüzgarları Kulaçlarken denizinde gurbeti Kanlı savaşlarım ![]() Belalı sevdalarım olmadı hiç Ama hep sustum ![]() Hep ağladım hep yandım sen yokken.Bekliyorum dönüşünü yeniden ![]() Bir gelsen ![]() Hayatın önünden alsan beni Bir gelsen ![]() Sellerin önünden alsan beni Bir gelsen ![]() Ölümlü düşlerimden alsan beni. Çok durdum güneşe karşı bir başıma Savrulurdum rüzgarlarında sensizlik denizinin Sen yokken ![]() Az dolaşmadım gönlümün kuytularında Üşüyen karanfilim şimdi buruşuk parmaklarda Bir kırağı ayazıydım gecenin kollarında Zifirlerinde sadece ben üşürdüm. Hiç aldırmadım esen rüzgara Hiç dinlenmiş bir yürekle çıkmadım ortaya Yinede hiç yıkılmadım giden trenlerin ardından Ama bütün yangınlar beni yaktı önce Hep ortasında kaldım vurgunların Vurgun nedir ki? deme Bir babanın serzenişi nasılsa öyle Bayrakları indirilmiş ![]() Bozguna uğramış bir hisardım sen yokken Hep sustum ![]() Hep yandım hep ağladım sen yokken.Bir gelsen ![]() Yangınlardan alsan beni ![]() Bir gelsen ![]() Dünyalarımdan alsan beni ![]() Bir gelsen ![]() Şafaksız gecelerden alsan beni ![]() Ama ne zaman gelsen ![]() Akşam kızılı gözlerimle bulacaksın beni.
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
Kapat gözlerini ben geliyorum.....! Bakakalırsın geçip giden o deli saniyelere Gidenlerin ardından bakakalırsın Bir hüzün konar kirpiklerine Ordanda yüreğinin kuytularına akar Sen bilmezsin sensizlik ah nasıl yakar Kor ateşi elde tutmak kadar... Ve ben bakakalırım senin ardından Senin geçtiğin yollara yarenlik yaparım Seni düşünürüm sadece seni yaşarım Ve bu kahrolası yokluğumda seni ararım. Sen misin boşluğun içinde Yoksa boşluk mu senin içinde... Unutma gece perisi Her gece yarısı göğsünün üstüne çökeceğim Gözlerini her kapattığında beni göreceksin Bir gece ansızın geleceğim yanına Ellerini ellerime alıp gözlerimi kapatıp Seni öpeceğim Sen her gece sol yanını boş tut Belli olmaz ne zaman geleceğim Belki kıyılara çarparım hırçın dalgalar gibi... Belki bir güvercin olur omuzuna konarım Belki bir yağmur damlası Belki de bir rüzgar Her ne olursam olayım pencereni tıklayacağım Bir kitaptayız seninle Bir sayfasında sen diğer sayfasında ben varım Bir rüzgar esecek sert mi sert Ve kitap kapanacak... Kapat gözlerini ben geliyorum.....! NOT:KONU UYGUN YERE TAŞINMIŞTIR!!!
Konu imaginary tarafından (10-01-2007 Saat 11:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
penceremden dışarı bakıyorum yine bu akşam ![]() havada okadar yıldız varki sanki nispet yaparcasına yaklaşıyorlar birbirlerine ![]() bilmiyorlarki ben yalnızım ama iki kalp var içimde ![]() hava çok soğuk bu akşam yinesanki tenim üşüyor titriyorum ![]() ama içimde bir sıcaklık var beni ısıtan ![]() işte tam şurda sol göğsümün içinde ![]() sanırım bu senin kalbin....... >>>>>> BENİM MELEGİM <<<<<<<< dışarda kar yağmış bir melegin kanatları gibi bembeyaz ![]() bende bir melek tanıyorm onunda kalbi bulutlardan yeni kurtulmuş kar gibi gözleri ay ışığında dans eden deniz dalgasındaki yakamoz gibi ışıl ışıl ![]() yüzü sanki elindeki şekerini yerezdüşürmüş bir çocuğun bakışları kadar masum ![]() bakışları dünyanın en masum insanına ben suçluyum diye haykırtacak kadar etkileyici ![]() işte bu benim meleğim
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
![]() Boş şişeyle bardakta Titremekte mum alevi; Oda soğuk buz gibi. Dışarıda otlara yağmur yağmakta. Yatıyorsun kısa bir zaman için Üşüyerekten üzgün yatağına.Yine sabah olacak akşam daha sonra![]() Sabahlar aklamlar gelecek tekrar![]() Ama sen hiç gelmeyeceksin Bir hafta oldu sen gideli Bir hafta oldu sen gideli Ve bir haftadır Evde rutubet arttı Romatizmal ağlıyorum Yokluğunda Dizlerim tutuyor da Kalbim sızlamada Bir haftadır Gözyaşlarımla yıkıyorum Yüzümü her sabah Ve sen niye aynada Uyanıyorsun? Gözlerin döküldü Gözlerin döküldü Yemyeşil yapraklar gibi Çatlamış toprak misali Yüreğimin ta içine Onlar da çürüyecek korkarım Çürüttüğüm tüm sevdalar gibi Ve gene gideceğim ben Güneşin doğamadığı gecelere O güzel yüzün kaldı Sararmış fotoğraflar gibi Bulaşık teli misali Beynimin tam içinde O da solacak korkarım Solan hayatım gibi Ve ben gene koşacağım O diye Hiç çalmayan kapılara Sensin diye koştum Sensin diye koştum Kapımda her duran arabaya Telefonun başında nöbetlerdeyim Belki gelir de tadarsın diye Bir haftadır O sevdiğin makarnamdan yapıyorum Kilolandım biraz Yüreğim zayıfladı ama Herkes geldi Sen yoksun yoksun işteDemek aslındaYokmuşsun Zaten. Ben seni çok sevmiştim Ben seni çok sevmiştim Biliyor musun? Çok söylemiştim Biliyor musun? Şimdi rahat rahat Uyuyor musun? Omuzların dik başın yukarıda Yürüyor musun? Gök gürlüyor zannettiğin Hıçkırıklarımı Duyuyor musun? Yağmur sağanak zannetmeAğlıyorum Görüyor musun? Hep sevdim dedin ama Sen aşk nedir Soruyor musun?
|
|
|
|
#9 | ||
![]()
|
Sen beni hiç sevmedin ki..! Hiç özleyip bulutlardan inmedin İçimi çektirip sen çekmedin kiSadece seni sevdin Bir de geçmişini Daha ne bekleyebilirim Sensizliğin mezbereliğinde Ölüp ölüp dirilmelerin peşindeBana çıkan kardeşlikmi Ben sevgi ektim özüme Aşk sevda dedim geleceğe Sen kendi çukurundasın Ben kendi çukurumda ölmeden Ne mutlu gerçek seven Sadece bıraktığın sevda acısı yeter bana Gidiyorum sensiz başka bir bahar yaz sevdalarına Mutlu olursun umarım sen geçmişin hatıralarında __________________ K A L B İ M S E N İ N L E
|
|
|
|
#10 | ||
![]()
|
![]() sana bir sır söyleyeceğim/ aç yüreğini burası benim vatanım/ ölmek de yaşamak da benim hakkım ve en çok bundan dolayı sana burasını cehennem bana yine cennet vatan yapacağım sana bir sır söyleyeceğim aç yüreğini yaşadığın her an mahşer menzilimdesin soluk aldığın her an mahşer menzilimdesin sana bir sır söyleyeceğim aç yüreğini burası benim vatanım camiler kenti: felluce ben bağımsız yaşarım ben anasız yaşarım ben babasız yaşarım ben oğulsuz yaşarım ben kızım olmadan yaşarım ama vatansız yaşayamam sana bir sır söyleyeceğim aç yüreğini unutma benim öldüğüm yer de vatanım ya senin ve sen petrolsüz yaşayamazsın yapamazsın yaşayamazsın öfken hayalet öfkem gerçek öfkem gerçek öfken hayalet ölmek ve öldürmek benim için onur senin için utanç senin için yüz karası sana bir sır söyleyeceğim aç yüreğini sen uyut dünya uyusun sen uyut insanlık uyusun ama ben uyanığım ama ben direneceğim işte kefenim bedenim sana bir sır söyleyeceğim aç yüreğini felluce içinde redif sesi var bakın yüreğine acep nesi var beni duymayana dostlar hepten âhım var sana bir sır söyleyeceğim aç yüreğini mahşer menzilindesin mahşer menzilindesin sana bir sır söyleyeceğim aç yüreğini bayram bağımsızlığımladır
|
|