![]() |
|
|||||||
Sitem icinde Söyle Sevdiğim .. Kendini Hangi Gecede Unuttun..? konusu , Söyle Sevdiğim .. Kendini Hangi Gecede Unuttun..? Sana kaç kez son verdim bilir misin Geceleri yatarken. Ve kim bilir kaç kez yeniden başladım Gün doğumuyla erkenden... İlk sigarada zihnimdeydin Ciğerdeydin ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() Söyle Sevdiğim .. Kendini Hangi Gecede Unuttun..? Sana kaç kez son verdim bilir misin ![]() Geceleri yatarken. Ve kim bilir kaç kez yeniden başladım Gün doğumuyla erkenden... İlk sigarada zihnimdeydin Ciğerdeydin duman duman Kadeh kadeh ellerimde Düşlerimdeydin her akşam Hangi şarkının nakaratında dilleniyorsun? Kim yordu seni hangi dizde dinleniyorsun?Yine yüzünde bir yağmur Bu kaçıncı sağanak? Hayalimde daha güzeldin Ne vardı karşıma çıkacak... Hangi badireden çıktın böyle? Bitmiş-tükenmişsin Bu ne hal? şu karşımdaki yitik ![]() Dağılmış suret sen misin? Nasıl bir yanlışla bunca zaman kalbini avuttun? Söyle sevdiğim kendini hangi gecede unuttun?
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
Nasıl bir yanlışla bunca zaman kalbini avuttun?
Söyle sevdiğim kendini hangi gecede unuttun?çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık...
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için Konu *AS!* tarafından (10-04-2007 Saat 02:03 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
|
MORFY !! nesi var şiirin?! yorum yapacaksan SAYGI çercevesinde yap bundan sonra! burda kimsenin kimseye şiir beğendirme hevesi yok zaten! insanların duygularıyla yaptığı işlere karşı daha saygılı ol bundan sonra! kaldı ki beğenemediysen! otur da kendin yaz daha iyisini sonra yayınla alın size şiir budur diye!! bir daha uyarmam seni!
|
|