![]() |
|
|||||||
Sitem icinde isyan konusu , Şimdi Sensiz İsyanlardayım. Baş Kaldırdım Sensizliğe. Eriyorum Sensiz Kaderim. İsyanım Var Bu Kadere. Tattım her çileyi bu genç yaşımda Baharım erkenden kış oldu gitti; Ağardı saçlarım garip başımda Bütün umutlarım ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
![]() Şimdi Sensiz İsyanlardayım. Ne kadar talihsiz bir kulmuşum benBaş Kaldırdım Sensizliğe. Eriyorum Sensiz Kaderim. İsyanım Var Bu Kadere. Tattım her çileyi bu genç yaşımda Baharım erkenden kış oldu gitti; Ağardı saçlarım garip başımda Bütün umutlarım düş oldu gitti. Tutunduğum dallar koptu yerinden; Felek sillesini vurmuş derinden Ahlarım gözümde yaş oldu gitti. Istırap yükünü beden çekmiyor Gönlün tuttuğu pas kolay çıkmıyor; Kimse çürük yere çivi çakmıyor Çürüdü bedenim tuş oldu gitti. Acı çekmeyenler dertten anlar mı? Dertlinin halini durup dinler mi? Bir derman dilesem gelip önler mi? Dertlerim ömrüme eş oldu gitti.
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
çok güzel şiir emeğinize sağlık........
|
|
|
#4 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
gül harika bir yazım sağolasın
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
dertlerim ömrüme eş oldu gitti:(
teşekkürler paylaşım için
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
umutlarım yalan oldu gitti benimde...:(....emeğine sağlık......
Olması Gerekenler Yanımda .Olması Gerekipte Yanımda Olmayanlar Kimin Umrunda _Siчαнßєчαz_ .♥ уєѕıℓ gσzℓυм ♥ ςλяکı . ![]() Kainattaki Her Şey Ya Bizzat Güzeldir Ya Da Neticeleri İtibariyle Güzeldir | ||
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
Acı çekmeyenler
dertten anlar mı? Dertlinin halini durup dinler mi? Bir derman dilesem gelip önler mi? Dertlerim ömrüme eş oldu gitti.Paylaşım için teşekkürler...
Bazen Susmak Gerekiyormuş Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına;Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş... Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren... Ama Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş
UNUTULMA Pahasına... | ||
|
|
|