![]() |
|
|||||||
Sitem icinde ߀ni özLüyormuşsun... konusu , Beni özlüyormuşsun öyle diyorlar Kıs kıs gülüyormuş tuzak kuranlar Sense besleyerek yalnızlığını Kabul ediyormuşsun aldattığını Beni soracak olursan hayli kırgınım Kırgınlık bir yana bir de şaşkınım Tek tek anla¤¤¤¤¤ hatalarımı ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Moderatör
|
Beni özlüyormuşsun öyle diyorlar ![]() Kıs kıs gülüyormuş tuzak kuranlar Sense besleyerek yalnızlığını Kabul ediyormuşsun aldattığını Beni soracak olursan hayli kırgınım Kırgınlık bir yana bir de şaşkınım Tek tek anla¤¤¤¤¤ hatalarımı Sevmeye çalışıyorum yalnızlığımı İşte ben böyle bir hal içindeyim
Aslında derin keder içindeyim Bazen bilmeyerek ne yaptığımı İyi kötü güzel çirkin her biçimdeyim Bazen isyan edip yalnızlığıma Sana karşı ince bir sitem içindeyim
Bilsen uzaklarda kimler agliyor Gelemem sevdigim felek koyuyor Gurbet eller bana Bir mesken oldu Gelemem bir tanem kader bagliyor Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
|
dolunayca35 İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Kıs kıs gülüyormuş tuzak kuranlar
Sense besleyerek yalnızlığını Kabul ediyormuşsun aldattığını
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
Aslında derin keder içindeyim
Bazen bilmeyerek ne yaptığımı İyi kötü güzel çirkin her biçimdeyim Bazen isyan edip yalnızlığıma Sana karşı ince bir sitem içindeyim
|
|
gül35 İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
wankoo (09-05-2008)
|