![]() |
|
|||||||
Sitem icinde Ben Sensiz Ne Yaparım konusu , Bu kadar uzak olacak ne vardı Gittin oraya beni de al yanına Ben hep burdamı kalacak Hüzünle mi ağlayacak Ne zaman dertler bitecek Ne zaman öleceğim Dağları geçerim yolları aşarım ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
![]() ![]() ![]() Bu kadar uzak olacak ne vardı Gittin oraya beni de al yanına Ben hep burdamı kalacak Hüzünle mi ağlayacak Ne zaman dertler bitecek Ne zaman öleceğim Dağları geçerim yolları aşarım Sevdiğim sana gelmek için bedenimden vazgeçerim Ben sensiz ne yaparım gece gündüz ağlarım Eğer sen cehennemliksen senin için ben yanarım Ne vardı sanki neden aldı Allah seni Gücüm kalmadı beni de alsa bari Ben sensiz ne yaparım gece gündüz ağlarım Eğer sen cehennemliksen senin için ben yanarım Şiir: SeN Benim Aldığım soLuk İçtiğimsu Gibiydin Ama Şimdi Yoksun Şunu BiLmeLisin Ki Artık bende Yokum Yokum ALLAH'ım İsyanım Sana DeğiL Kendime Ama Onu Bana Vermiyorsan Bari benide aL benide alıntı
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
wankoo (09-03-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ben , sensiz , yaparım |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|