![]() |
|
|||||||
Sitem icinde YaLan / YanLış Sevdiğim Tüm MasaLLara... konusu , Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Yaklaşıyor sonbahar Ölümün adı dokunuyor dudak uçlarıma Yeşil bir sis Karanlığımı bölüyor Ve bir ses; “hadi öl!” diyor Alnıma düşen çizgilerin Parantez ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Yaklaşıyor sonbahar Ölümün adı dokunuyor dudak uçlarıma Yeşil bir sis Karanlığımı bölüyor Ve bir ses; “hadi öl!” diyor Alnıma düşen çizgilerin Parantez içlerine mahsur kalıyor hayat Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Asfalt çizgilerinde kayıplığım artıyor Sokaklar büyüyor adımlarımda Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Gidilmeyen tüm şehirler “sen” oluyor “ben” yabancı bir çığlık kalıyor düşlerine Varlığıma bir sıfat biçilmiyor derinlerinde Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Dilimden düşen son yalanım! satır aralarımda bulunmazsın. Kaç kalan olmanın paydasında yazıyor ki adım? Verilmiş sözlerden inciler dizerken bileklerime İnandığım tüm sözcükleri Unutulmuş cümlelerin içine sığdırdı “her kimse” //... Şimdi ise Sularımda yağmalanırken ateş Devrik bir cümle oluyorum Yalan-yanlış sevdiğim tüm masallara… … Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... (// bitmedi… uzunca yazılır bu boşluğa…)
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
Yorgun Yüreğim İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
gül35 (09-03-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| masallara , sevdiğim , tÜm , yalan , yanlış |
| Seçenekler | |