![]() |
|
|||||||
Sitem icinde Özür Dilerim konusu , Hep kapılardan döndü ayak seslerin ah ne fena; ölmeden önce gelecektin... sana söyleyeceğim o kadar çok şey vardı ki su içer gibi anlatacaktım bana seni seni bana gün doğana dek; ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
![]() Hep kapılardan döndü ayak seslerin ah ne fena; ölmeden önce gelecektin... sana söyleyeceğim o kadar çok şey vardı ki su içer gibi anlatacaktım bana seni seni bana gün doğana dek; yağmur tekrar yağana dek hep kapılardan döndü ayak seslerin ah ne fena; ölmeden önce gelecektin... ne zaman ihtiyacım olsa iki çift söze; onulmaz dertlere; derman gibi ihanetine uğrarım tüm sözcüklerin riyakar cümlelerim neredesiniz...? ben soluksuz yanarken sizler; şimdi hangi zalim dildesiniz? sana neler anlatacaktım oysa şimdi bir cümleyi bırakıyorum cami avlularına bırakılan hayatlar gibi bir cümleyi bırakıyorum; kucağına... özür dilerim; yaşatabilecekken yaşatamadıklarım söyleyebilecekken sustuklarım için...
Mavi dolu satırlar yazılmalı sana. mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... © nazo !!! ™ ![]() | ||
|
|
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (08-20-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dilerim , özür |
| Seçenekler | |
| Stil | |