![]() |
|
|||||||
Sitem icinde Sana Değmez Bu Sitemler Sana Değmez ! konusu , Sana Değmez Bu Sitemler Sana Değmez ! Benden sana dert olmaz bunu bil Nasıl güllerin pembe dilleri varsa Senin gülden bedenin var bunu bil Boş yere etme şikayet tutar ahım ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
|
Sana Değmez Bu Sitemler Sana Değmez ! ![]() Benden sana dert olmaz bunu bil Nasıl güllerin pembe dilleri varsa Senin gülden bedenin var bunu bil ![]() Boş yere etme şikayet tutar ahım Bir kere insan yerine koy aşkımı Sevdim anlatamadım Sana değmez Bu sitemler sana değmez ![]() Beni aldattın bunu bile bile kahrettin alıntı
![]() Konu ORYoDa tarafından (08-04-2008 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
bu reklamlari silsen süper olacak sevgili adminim .)
Mavi dolu satırlar yazılmalı sana. mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... © nazo !!! ™ ![]() | ||
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
anlamayanlar hu huuu anlayin artik benim seker adminimi .))
Mavi dolu satırlar yazılmalı sana. mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... © nazo !!! ™ ![]() | ||
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
bide ingilimanca anlat sen .)) belki turce anlamiolardir
|
|
|