![]() |
|
|||||||
Sitem icinde Dokunma Bana... konusu , Dokunma bana... Vakit gece yarısını Sevgi seni Hayat beni çoktan geçti Dokunmalar geçti Sen geçtin geçmişimden... Dokunma bana Ben benden geçtim Sen bensizliği Bense sevgisizliği seçtim. Dokunma bana... Ben geçmişe ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
![]() ![]() ![]() Dokunma bana... Vakit gece yarısını Sevgi seni Hayat beni çoktan geçti Dokunmalar geçti Sen geçtin geçmişimden... Dokunma bana Ben benden geçtim Sen bensizliği Bense sevgisizliği seçtim. Dokunma bana... Ben geçmişe değer biçtim Ve Senli günlerin üstünden geçtim. Dokunma... Akif ÖZBAY
| ||
|
|
|
|
İsİs İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
ORYoDa (08-03-2008),
YORGUN YÜREK (08-03-2008)
|
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Dokunma bana...
Vakit gece yarısını Sevgi seni Hayat beni çoktan geçti Dokunmalar geçti Sen geçtin geçmişimden... sevdiğim bir şiir bu sağolasın paylaşımın için
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
İsİs (08-03-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bana , dokunma , dokunma bana |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|