![]() |
|
|||||||
Sitem icinde Nefretimsin Anlatamadım galiba N E F R E T İ M S İ N konusu , Bunca emekten sonra ayrılık reva mı bana Seni benden kim aldı aşkımız yalan mıydı Kaderin bir oyunu bu etme dünyası bu Bnede bu handa bir garip yolcuyum Senden ayrıyım içmeden ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() Bunca emekten sonra ayrılık reva mı banaSeni benden kim aldı aşkımız yalan mıydı Kaderin bir oyunu bu etme dünyası buBnede bu handa bir garip yolcuyum Senden ayrıyım içmeden sarhoşum Gün olur belki çok pişman olursun Beni zor bulursun ![]() Ayrilisi ile iyi bir düsün Sonra nasil mutlu oluruz söyle Hani seviyorduk biz ölesiye Neden degistin biranda böyle Cilesi cekilmez bir insanmiyim Sacini yolduran bir kahirmiyim Bardagi tasiran son damlamiyim Darilmam gücen ne olur söyle Hani bedeninde canin gibiydim Hani gözlerinde hep hayalindim Hani vazgecilmez tek sevdigindim Neden degistin biranda böyle Cilesi cekilmez bir insanmiyim Sacini yolduran bir kahirmiyim Bardagi tasiran son damlamiyim Darilmam gücen ne olur söyle ![]() Askindan hatira ne varsa bende İsminle beraber gomdum maziye Artik hayat bana zor olsa bile Bundan sonra artik nefretimsin sen Artik hayat bana zor olsa bile Bundan sonra artik nefretimsin sen Ben bu ayriliga hasret diyemem Hasretim degilsin nefretimsin sen Sanma ki bir anlik bir sitemdir bu Yasadikca benim nefretimsin sen Gitsede gencligim bu benligimde Bu nefret bu kin gitmez hic gozumden Yanliz bu dunyada degil bir tanem Olsemde mahserde nefretimsin sen Yanliz bu dunyada degil bir tanem Olsemde mahserde nefretimsin sen Ben bu ayriliga hasret diyemem Hasretim degilsin nefretimsin sen Sanma ki bir anlik bir sitemdir bu Yasadikca benim nefretimsin sen Sanma ki bir anlik bir sitemdir bu Yasadikca benim nefretimsin sen ![]() Hasretinin peşinden Çok mevsimler değişti Şimdi anlıyorum anlıyorum ben Yıllarım boşa geçti Nerde benim gençliğim Nerde senli günlerim Yok kendimden haberim Yıllarım boşa geçti Geri dönmek artık zor Sensizliğin yaşanmıyor Hayat geldi gidiyor Yıllarım boşa geçti Nerde benim gençliğim Nerde senli günlerim Yok kendimden haberim Yıllarım boşa geçti ![]() Güya sen Mecnun olmuşsun Hani Leyla nerde gönül Neden gül gibi solmuşsun Hani sevdan nerde gönül (yorgunu) Ne aradın neyi buldun Hangi pirden öğüt aldın Allahtan sınıfta kaldın Hani dostum nerde gönül(yorgunu) nerde ?
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Gece_perisi (07-23-2008)
|
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() Yıllardır aşk için yaşanan Kederden acıdan yüreğim yorulmadıBaşımda sevdanın rüzgarı Derd ile durulmadı Geceler şahidim sırdaşımKöşeme çekilip her vedada ağladım Yine de doymadım sevmeye Sevmeden duramadım Bir deli bakış bir tek tatlı söz yeterGüller gibi açar gönlüm Bir deli bakış bir tek tatlı söz yeterHemen yoldan çıkar gönlüm İnatçı gönlüm ah Anlar mı laftan Uzak durur mu hiç Sevdadan aşktan İnatçı gönlüm ah Acıyla inler Hüsranla yansa da Muhabbet ister ![]() Seviyorum diyorsun sevmiyorsun Yavrum beni deli ediyorsun Seviyorum diyorsun sen bana İnanma fatih sen bu kıza Bir iki üç Adım atarsın Koşarak hemen yanıma varırsın Yüzüme bakıp anlatma sakın Bırak işte ne güzel mazide kalsın Bakın buna buna hele hele buna Konuşulmuyor bir türle bunla Her kelimesinde var bir elveda Ha umrumda mı sanki gitse sonunda Yalancı yarim yalancı yarim Ne olacak yar sonunda bu halim İnanmıştım güvenmiştim ben sana Yapılımı lan bu fatihe Çatla çatla levis abi çatla Kız yanıma geldi sığıntıdan patla Kalk güzelim ona gidelim levis abi oturmuş hadi hadi üzelim Ağlama levis abi ağlama Fazla gönül dedim bağlama Çekti gitti bağ sonunda Canımı feda etmiştim uğruna Lak lak edersin derdin çekilmez Gır gır edersin kimse seni sevemez Üzemem kızamam dersen bana İnanma fatih sen bu kıza
|
|
|
|
#3 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() Bu sahnenin perdeleri erken kapandı! Mevsimsizdi yüreğim! Senle mevsimini buldu! İlkbahar... Solmayacak kurumayacak kırılmayacaktık... Sözler verip yeminler etmiştik Engel tanımayacaktı güçlü sevgimiz... Bir beden de bütünleşmiştik Yollarımızı ayırmak yoktu! Başka bedenlerde! İki yabancı yürek! Birbirinden uzak... Biz bittik! Perde kapandı... ![]() Bu sahne yarım kaldı... Kuruduk kırıldık... O büyük güçlü Engel tanımaz sevgimizden vazgeçtik! Yeminlerimizi bozduk... Şimdi boş sahneye bakar dururuz... Acımız mevsimsiz kalan yüreğimizde saklı... ![]() "Aşk bir habermiş Konup göçermiş Bilmeyeni terkedermiş" Sözlerinin bestesinde duyularım. Aşkın haberini almıştık hatırlıyorum. İçimize konmuştu. İçimiz kıpır kıpır olmuştu. Dünya dar gelmişti bize aşk'ı layıkıyla yaşamak için. Sonra ne olduysa göç oldu. Kim gitti? [Aşk mı sen mi?] Kim terkedildi? [Aşk mı ben mi?] Tarihsiz ve sahipsiz yazıyorum satırlarımı. İçimde ihtilal var. Yokluğuna direniyoruz içimdeki tüm senli hislerle. Lakin buz kesen bir sensizlik var ve sensizlik; yüreğimin şifasının sende olduğundan bihaber. Sen içime doğmadıkça erinci de olmayacaktır bu yaşamışlığın. Bil... Öyle bir sensizlik ki güneş on ikinci ayını yaşatmakta bana karanlığın. Işığın olmadığı ülkelerde hayat da olmuyor onu da bilmezsin sen. Senin olmadığın ülkelerde hiç yaşamadın ki karanlığı sen. Sen beni bu hüzün deryasında yalnız bıraktın diye sana anlayış gösteremiyorum. Çünkü ben senli anlarımın hatıraları olmaksızın yaşamayı beceremiyorum. Ve... Ne vakitti kestim umudumu dönüşüne dair gökyüzünde yağmur yüklü bir bulut oldum. Yağdım yağdım yağdım sensizliğe. Donuk bir bakış attı aşktan birhaberler Umursamadım. Yağdım yağdım yağdım... Sevdim ben seni yokluğunun hakimeyetindeki zamanlarda. Aşktan birhaberler bunun da ne demek olduğunu bilmezler. "Aşktan birhaber gelip geçenler Ayrılık neymiş ne bilsinler"
|
|
NaZaR (07-23-2008)
|
|
|
#4 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() Sevgi bakışlardan okunurmuş gözlerim gözlerine değdiğinde anladım... Aşka dokunulurmuş elimi tuttuğunda yüreğime dokunduğunu hissettim... Bir güvercin olup özgürce uçabilmek isterdim ben senin yanında özgürlüğümü keşfettim... Hasret buruk bir acıymış senden uzakta bu acıyı tatmakta varmış... Kıskançlık insanın içini yakıyormuş sana aşık olduğumda yandım... Aşığın kalbi bir başka atarmış sesini her duyduğumda heyecanlandım... Böylesine sevince hayalde kurulmazmış gerçekleşmez diye korkup hayallere kapımı kapattım... Gözlerin gibi ışıldamaz hiç bir yıldız ve güneş bile ısıtmaz içimi ellerinin sıcaklığı gibi... Yüreğim üşürdü kimi zaman kan ağlardı kalbim kıvranırdı acıdan seni tanıyıncaya kadar Seninle yaşadım aşka dair ne varsa Mutluluğu sende yakaladım... Huzura seninle erişti yüreğim ömrüm vefa ettiğince yalnız Seni Seveceğim
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
NaZaR (07-23-2008)
|
|
|
#5 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() Dünya üzemez beni Ölüm korkutabilir mi Sen olmadan bu kalp hissedebilir mi? Üzüntünün ne olduğu gözlerini farkettiğim anda silinmişken lügatımdan Feriştah' ı gelse kaç yazar... Bunca yıldır boşuna attığını anladığım kalbimin atışlarına gizlemişken seni sensiz geçirdiğim anlamını yitirmiş günlere yanarım... Yaşanmamış saydım onca yılı günü saati.. Kalpler yanmış Yağmur ıslatmış Tanrım korumuş ya sevenleri... Allah' ım öyle bir anlar ki sevenin halinden tek sığınağı O dur aşıkların... Hayali bile güzeldir; çisildeyen yağmur altında sevgili ile elele yürümenin kalp çarpıntısın iliklerde hissederken gözlerde dudaklarda buluşmanın... Son nefesimde elimi sen tutacaksın son sözlerimi bir sen duyacaksın Öyle kal ki hayatımda sen olduğunu unutayım. Suyum gibi aşım gibi muhtaç olduğum ol... Bir seni görsün gözlerim sonsuza kadar bir senin adın varolsun dudağımda... Azrail in soğuk nefEsini ensemde hissederken bile "Seni seviyorum" diyeceğim O da seni seviyorum derken alacak canımı eminim çünkü MELEKLERİN SÖZÜ VAR... Tek bir damla bile dökme ki yokluğum da üzülmesin onlar çünkü MELEKLERİN SÖZÜ VAR... Her gece rüyana gireceğim unutma sabahları öpücüklere boğa boğa uyandıracağım yine seni emin ol çünkü MELEKLERİN SÖZÜ VAR ![]() Sehir Cicekleri de Aglar Simdi bu satirlari ertelenen gözyaslarim aksin diye yaziyorum. Ve bekliyorum... Yagmuru.. Bir umut... Bir ben...Bekliyorum... Cünkü yagmursuz duygularim öksüz kaliyor. Yagmursuz ümit ciceklerim acmiyor.Iste yagmur yagiyor! Yildizlar agliyor. Masumlugunu yitiren gözlerimde sararip soluyor hatiralar. Yasamak bir agri gibi dolasiyor kanimda.Artik hatiralar avutmuyor beni. Aci dolu gözlerle bakiyorum hayata. Hayat ki basimin üstünde dönüp duran pervane misali üc günlük üc nefeslik kisa bir zaman. Ben hayallerimi gökyüzüne ulastiramadim cünkü gökyüzü görünmüyordu. Gönlümü daglara veremedim cünkü daglar yoktu. Bu yüzden misralari derime kazdim. Kanasin diye yüregim aglasin diye gözlerim.. Misralari derime kazdim.. Sonra cicekleri gördüm.Beton yiginlarin arasina sIkIstirilan laleyi gülü menekseyi. Derin bir sizilari vardi konusamadim onlarla. Anlatamadim hickirarak hicranimi. Ben de sizdenim diyemedim. Koklayamadim; Bir ceset gibi gömülmüstüler topraga. Bitmeye mahkum kisa bir hikâyenin son kelimesi gibi can cekisen yüregimin son cirpintisiydi bu cicekler... Aslinda toprak öldüren degil dirilten yesertendir umutlari. Ve karmakarisik duygular icerisinde bogulan ben somutlastiramadim düsüncelerimi.Gül yüzlü seherlere acamadim kalbimi.Müjdeleyemedim gözlerimle baharin geldigini.. Ve öylesine haykirdim ki titredi beton yiginlari Ertelenen gözyaslarim süzülmeye basladi yanaklarima. Nemli gözlerle baktim dünyaya. Ve dedim: Bilin ki benim gibi sehir cicekleri de aglar. Gönlünü daglara veremedigi icin.. Gurubdaki renk cümbüsünü göremedigi icin.. Sehir Cicekleri de Aglar
|
|
NaZaR (07-23-2008)
|
|
|
#6 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() sana uzak kentlerden bırnde zamının bıyerınde seni ve senlı gunlerı anımsattı aksam gunesı onca zamnın ustunde eskımeyen bir dusuncesın sımdı insan hergun anımsarmı aynı gözleri..... seni seviyordum ve senin haberın yoktu saclarını ızlıyurdum uzaktan kulagına arkasına düsüsü ve burnun herkezden baskaydı iste güldügün zamn yukarıya bakardın yukarı kankan basın ve gülen gözlerin vardı ne guseldıler ![]() ![]() ![]() sen bılmıyourdn ben seni sevıyordum kalbıme sıgmıyordu aklımdan gecelnler duvarlara vıtrın camlarına kaldırımlarar carpıyodu gerı donuyordu cogalarak..... senın sesını duydgum maslarda ertelıyoudm herseyı hersyı ertelıyısım oluyodun kalp agrısı oluyoudn bırlıkte soludugumuz sokak ısımlerı oluyoudn mevsımler degısyor ve buyuyordun dönemekcler gecıyo kopruler goze alıyor ve bazen tekın olmayan suların üstünden atlıyorduk cesurduk....... ufuk cızgısı mavıydı gun batımı hep turuncuydu kırmızıydı butun karanfıller ben seni sevıyourdm sen bılmıyourdn.... sevıncleırm oluyoudn ara sıra sen hıc bılmıyoursun sonra herhangı bıır ıoldun butun sevınclerım bıttıkten sonra yagmurlar yagdı serın hazıran aksamlrı derken bırgun uzaktan gorudm senı sacların bana ınat basın herseye meydan okuyarak iste yıne aynı kalbımı acıttın herzamnkı gıbı degıstık sanıyorudm ve sen yıne bılmıyoırdun simdi bunları anlatsa bırılerı kımbılır yada bosver bılme en ıyııs...... ![]() Bir hayalldi benimkisi Bir rüyaydi belki gördügüm... Bu kadar cabuk uyanmak zorunda kalmam Belki buna inanmam di en büyük hatam... Seni ne kadar sevdigimin tarifini bile yapamazken bu hayatta Ben yasattirdin bu cekilmez aciyi bana... İnan sendin benim tek bekledigim. Sendin tek benim sevdigim... Benim yasadiklarimi ne sen anlayabilirsin nede bir baskasi Senden baskasi bana haramdi... Ummut kalmadi artik bende Hayallerim tükendi seninle Uyanmak istemedigim bu rüyam Sonunda kabuslara döndü benim en büyük duam.. Her zaman ellerimi actigimda istedigim sendin... Dualarlan gönlümde dolan birtek sendin... Tüm kalbimle istedim seni Sense terk edip gittin simdi beni... Ömrümde ilk defa bu kadar büyük bir hatta yaptim Sana bu cocuksu bu sevgi dolu yürregimle kandim... Ama sen benimle sadece bir oyuncak gibi oynadin... Benim duygularimi hicce saydin Hic birsdey yasanmamis gibi birden bire gittin Ve beni böylece sensiz tek basima caresiz bir sekilde biraktin.. Hakketmedim ben bunu Günhaim sadec seni sevmekdi sana kalbimi vermemdi Bir rüyya inanip bu duruma gelmemdi… Ben sadece seni sevdim ve seni istedim bitanem… Artik sen bana harram olsanda Baska ellerde olsanda Sevgimden vazgecmem ASLA.....!!!!!!! Seni cok seviyorum ![]() Ben ölmek için doğmadım Her gece yürüyüşümde Bir yıldız kayar gökten Ama hiç dilek tutmadım Kehribar tesbih misal hep yıldızlar saydım Yalnızlıktan kaçıp ayın mehtabında dolaştım Kendimi gizledim vefasız aynalarda Kamufle olup sessizliğe kaçtım Ben kaçtım Ben gizlendim Ben sustum.. Ben ayrı dünya çocuğu Her gece ayın doğuşunda Sancısını çekerim yalnızlığın Sonra firari fikirle yıldızlar sayarım.. Kaçarım esaretine düşmekten yalnızlığın Gök kubbesi altında gizlenirim karanlığın Yürürüm gecenin kucağına susarım Benim adıma doğan Her gündüz için Her güneş için To be or not be Önemli değil Her ne kadar asil bir eylem olmasa da Ben kaçarım Ben gizlenirim Ben susarım.. Ben ölmek için doğmadım Her gece yürüyüşümde Bir yıldız kayar gökten Ama hiç dilek tutmadım Kehribar tesbih misal hep yıldızlar saydım Ben kaçtım Ben gizlendim Ben sustum.. Ben ölmek için doğmadım Ben ebedi yaşamak için öleceğim…
|
|
|
NaZaR (07-23-2008)
|
|
|
#7 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() Karşımdasın. Elimi uzatıp dokunabiliyorum sana. Ne büyük mutluluk bu... Gördüğüm en güzel şeysin. Senden öte tanımladığım başka hiçbir şey yok. Her şey senin adınla anılıyor benim dünyamda. Bütün çiçekler sen bütün yıldızlar sen... Bir sanat eserisin bakmaya doyamadığım. Tanrının bana armağanısın ve artıyor her geçen gün sana hayranlığım. Yüzünde kuşlar gözlerinde hayatın ta kendisi var. Öyle gerçeksin ki... Gözümü açıyorum sen kapıyorum sen... Hiç bitmeyen serüven... Günümün en keyifli anı uykumun en tatlı rüyası... Seni soluyorum havadasın. Seni kokluyorum doğadasın. Hele şimdi sonbaharsın. Ya da sonsuz bahar. Seni yaşıyorum canımdasın. Canımsın... Sarılsam sana bin yıl geçse bir an bile ayrılmasak... Ten tene yürek yüreğe sonsuz baharın en aşk dolu iki yaprağı olsak... Ağaç ağaç gezip yeşersek açsak. Yere düşsek kalksak... Seni bilsem bir tek seni. Seni görsem bir tek seni... Sesin sarhoş etse beni... Öyle içimdesin ki... Bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim veremem. Sensiz geçecekse geçmesin zaman istemem. Seninle yeniden doğdum yeniden doğuşun kanıtıyım ben. Senden önce geçen zamanı sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim kimmişim bilememişim. Şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile. O yol yüründü ve bitti artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde. Yorgunluk nedir bilmeyeceğim hiç şikayet etmeyeceğim ve bir tek adımda bile tökezlemeyeceğim uzun aşk dolu bir yol... Öyle aklımdasın ki... Ah sensiz kalmıyor muyum bazen yıkasım geliyor gördüğüm bütün duvarları. Ardında seni bulurum sanıyorum. Ne ayrı koyduysa bizi zaman ya da yollar bir kalemde silesim geliyor. Sana dokunmamı engelleyen ne varsa bir kadehi yere çarpıp tuzla buz eder gibi parçalamak istiyorum. İsyanım taşıyor kendi öfkemden korkuyorum. Ve kavuşmak... Bunu düşünmek içimde kırılmış bütün aynaları tamir ediyor. Mavi bir yağmur başlıyor ıslanıyorum. Maviye boyanıyorum. Öyle özlüyorum ki... Sen ol hep ol benimle ol bende ol... Sendeyim ben yüreğimi koydum yüreğinin üzerine. Aşk bu başka isim arama. Hem de en koyu en deli en tutkulu... Öğreneceğim çok şey var sana dair. Bilmediğim çok şey var. Ama bir şeyi öyle iyi biliyorum ki... Seni öyle çok seviyorum ki...![]() Ben ağlarken sen gidiyordun... Elimden gözlerimi kapamaktan mavi hayaller kurduğum dünyamı unutmaya çalışmaktan başka hiç bir şey gelmiyordu. Aklına koymuştun besbelli. Dönmeyecektin bir daha.. Bazen kendimi sana o kadar yakın hissediyordum ki. Her yerde seni arıyordum ve her yerde senden bir şeyler buluyordum. Hayata umutla gülümseyerek ve en önemlisi seninle bakmak güzeldi. Seni çok uzun zaman bekledim. Bana dönmeni bana sarılmana "hepsi geçti artık" demeni. Gözlerinin gözlerimle buluşmasını... Ta ki sana yeniden gelebileceğine dair umutlar taşıyan tüm gemilerimi yakana kadar. Kendimi asla bağışlamayacağım senin de beni bağışlamayacağından emin olduğum şeyler yaptığım zamana kadar. Garip olan ne biliyor musun? Bunca yaşadıklarımıza rağmen hala berabermişiz gibi geliyor. Uzakta olsak ayrı da olsak.. "Kalplerimiz bir yerde birleşiyor." "Yalnız kaldıysan kalkıp pencerenden bir bak Güneş açmış mı yağmur düşmüş mü? Dön bak dünyaya Herkes gitmişse sakince arkana dön bir bak Dostun kalmış mi aşkın solmuş mu Dön bak dünyaya dön bak dünyaya Bir sonbahar kadar yalnız bir kış kadar savunmasız Ya da ilkbaharsan yolun basındaysan Asla VAZGEÇME kalkıp da pencerenden bir bak Güneş açmış mı yağmur düşmüş mü? Dön bak dünyaya" Birazdan sabah olacak ve sen her zaman ki gibi bu yazımı da okuyacaksın. Bende her zaman ki gibi gülümsemelerimle yazdıklarımı reddeceğim.Gülüşlerimle çektiğim acıyı korkularımı gizleyeceğim...
|
|
|