![]() |
|
|
#1 | ||
|
Misafir
|
![]() PaPaTYaLaR AğLaR Mı? Çok kucuktum. O'nu tanIdIgImda. Kimi zaman buker boynunu, huzunLenir. Kimi zaman icine kapanIr, gizemLidir. SevincLidir kimi zaman da. AcILIr sacILIr, ne$e verir etrafa... Cok mutLudur. Kimden mi soz ediyorum? Papatyadan tabii ki... Hani gençLigimizin baharInda bize öteki yüzünü gösteren sIrda$ImIz, arkada$ImIz, ümitLerimiz oLan papatyadan. Seviyor...Sevmiyor...Derken, bize yaranabiLdi mi sanki? YoLup bir kenara atmadIk mI? Kimi zaman kIzmadIk mI, küsmedik mi? Önde oLan hep bizim duyguLarImIzdI. Ama o bize hiç küsmedi, kIrILmadI. VefasInI hiç esirgemedi. ÜsteLik hep güLümsedi ve boyun büktü önümüzde. Onun da agLayabiLecegini hiç dü$ündünüz mü? Yagmur dI$Inda papatyaLarI suLayan nedir sizce? Tabii ki gözya$LarIdIr. Yani, papatyaLarIn kendi gözya$LarI... Bu gözya$LarInI farkedenLer de çiçek ruhundan anLayan duyarLI ve hassas kimseLerdir. Güne$in dogu$unu, doganIn uyanI$InI çogumuz izLemi$izdir. KurtLar, ku$Lar ve çiçekLer de uyanIr güne$Le birLikte. Tabii bir de bizim Papatya. Ama bayan Papatya herkesten gizLedigi dertLerini, kederLerini, hüzünLerini, üzerinden atIp çevreye ne$eLi görünme çabasIndadIr. AgLamak ve rahatLamak ister. Üzerinde ki çig taneLeri gözya$I oLmu$tur ona. AgLa papatya... Ne oLur sIkma kendini. Koy ver gitsin gözya$LarInI... AgLa... Siz hiç agLayan papatya gördünüz mü? Çig taneLerinin, papatyanIn beyaz yaprakLarI arasIndan süzüLmesi neye benzer biLir misiniz? Tabii ki çok güzeL bir hanImIn uzun kirpikLeri arasIndan döküLmeye çaLI$an gözya$LarIna... Eger bu anI görseydiniz, eminim ki etkisinden hiç kurtuLamazdInIz | ||
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
bir de bizim Papatya. Ama bayan Papatya herkesten
gizLedigi dertLerini, kederLerini, hüzünLerini, üzerinden atIp çevreye ne$eLi görünme çabasIndadIr. AgLamak ve rahatLamak ister. çok güzel yüreğine sağlık pericim.hüzünlerimizi dertlerimizi hep saklarız biz bayanlar yani en azından ben öyleyim
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ağlar , papatyalar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|