![]() |
|
|
#1 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
![]() Emanet hüzünler... Yaşama ayak uydurucam diye Kaç papuç eskittim şu hayatın yollarında Bir alan olmadı sattığım hüzünleri Oysa bedava verecektim hepsini Bir leğen, Bir avuç mandala Kaldı elimde eski bir düş gibi Sevda masallarıyla süslediğim, O asude ve derin yalnızlıklarım. Emanet sanmıştım Yıllarca bekledim Ne gelip aldılar Ne de sordular bu hüzünler kimin..... ![]() Ben seni öyle sevdimki..... Ben seni öyle sevdim ki Gözlerim değildi yüreğimdi seni gören Sen en değerli yerimde olmalıydın Yüreğimde, damarlarımdaki kanda Dolaşmalıydın... Ben seni öyle sevdim ki Senle birlikte tüm evreni Tüm insanları Tüm hayatları sevdim Mavimdin sen tüm ruhuma yayılan... Ben seni öyle sevdim ki Dört mevsimde aynıydı benim için Tüm renkler birdi gönlümde Tüm çiceklerde aynı koku... Ben seni öyle sevdim ki Denizler, maviler bile kıskandı seni Bilirsin deniz ve mavi hayatımın kaynağıydı Benim için Artık sensin benim hayatım En tutkulu aşkım.... ![]() Geleceksin biliyorum..... Geleceksin biliyorum O yüzden şikayet etmiyorum Seviyorum çünkü özlemeyi Yaşama sevinci veriyor bana Geleceksin biliyorum Tüm kent aydınlanacak bir anda Çicekler açacak kış ortasında Güneş tenimizi yakacak Geleceksin biliyorum Artık gözyaşlarım dinecek Seni tüm yüreğimle karşılayacağım Hiç kuşkum yok inan bekliyorum Gelişin benim yeniden doğuşum olacak
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
ağlamak yok
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|