![]() |
|
|||||||
Sistem bakım programları icinde Bilgisayarini Ilk Gününe Dönsün Ontrack Easy Recovery Professional 6.0 konusu , Aşağıda Linkini vereceğim programla isterseniz 10 Format öncesine bile dönebilirsiniz.Yanlışlıkla Bilgisayarınızı Formatlamışsanız veya istemeden Windowsunuz Çökmüşse ---- 4-5 format öncesi bi dosyanız gitmiş ve onu geri almak isterseniz Bu program ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
|
Aşağıda Linkini vereceğim programla isterseniz 10 Format öncesine bile dönebilirsiniz.Yanlışlıkla Bilgisayarınızı Formatlamışsanız veya istemeden Windowsunuz Çökmüşse ---- 4-5 format öncesi bi dosyanız gitmiş ve onu geri almak isterseniz Bu program sizin işinize çok yarıyacaktır.
Bu program Lisanslı full sürümdür Ayrıca Bilgisayarcı olduğum için Yüksek bir ücret karşılığı Dosyaları geri alma işini yapıyorum. Maziden Dosyalarınızı görünce ağlamayın çünkü benim eski hatunun fotosu çıktı Sizden bişey saklamak olmaz.Afiyetle indirin [hide] Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... [/hide]
|
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
çok süper benım makınadan kımbılır neler cıkar teşekkürler
Elimde değil unutmak seni Rüzgar kokunu getirir kuşlar sesiniMasum bir çocuğun bekleyişi gibi Elimde veda mektubun bekliyorum hala seniZor gelmez yağmurda ıslansamda beklerim seni.....................2001....................... | ||
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
çok teşekkürler de ben kaç gündür yana yana bu programı arıyorum şimdi yükledim 1607: Unable to install InstallShield scripting runtime diye hata veriyo ne yapmalıyım bi yardımcı olun lütfennn
Konu YORGUN YÜREK tarafından (05-04-2008 Saat 21:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
şuan için bir bilgim yok ama uygun zamanımda armaya calısacagım
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bilgisayarini , dönsün , easy , gününe , ilk , ontrack , professional , recovery |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|