![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Radyo ve TV | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) | |
| | Alıntı:
| |
| |
| NaZaR İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | YORGUN YÜREK (07-22-2008)
|
| | #12 (permalink) |
| | Çok teşekkürler ediyorum, muhabbetle selam eğliyorum... |
| |
| Mustafa CİLASUN İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | NaZaR (07-22-2008),
YORGUN YÜREK (07-22-2008)
|
| | #14 (permalink) |
| | Yorgunum! Ses etmeyin ne olur yorgunum! Heyecanım bitap, yürekten solgunum! Ses etmem, söz etmem, gölge dahi etmem! Çatmayın bana, takatsiz, bir yolcuyum… Kimseye, hiçbir şeye, dahi gölgeye! Bilinmeyenleri güfteleyen geceye! Sessizliğimde anlam bulan, heceye! Siz aldırmayın, hiçliğimdeki mezeye! Mekân aramam, mey bulamam! Sinende ki aşkı, kimseye soramam! Aşk mı, sevdamı, meczuplaşamam! Kalbim mi, beni sürükleyen anlamam! Divana durdum, orda kayboldum! Densizliğimi görünce kahroldum! Bildiğim, enaniyetimle kavruldum! Haşyet bile kesmedi, mahvoldum! Yürek hayvanda da var, kan pompalar! Kalp öylemi! Sadece yaratanı arar! Kâinatın sahibi ancak orda yer alır! Vakıf olmayan, hazzı, aşkı karıştırır! Ne olur seslenmeyin, bir ahenk arıyorum! Arzı mekânda bulunca, kayboluyorum! Bedenim manasız, ahvalim hesapsız! Bu hayata, manasız bakmak bile, anlamsız! Anlamadan, bir hayatı yaşadım! Oysaki zevk aldın, anladığımı sandım! Meşkten habersiz, yaşanan bir zevk! Betbah ve bühtanlığı yaşamaktır! Olacak ve olmuşlarda, mana bulmayanlar! Kuvvetin, gerçek sahibini bilmeyenler! Rahmetin, membaını kestiremeyenler! Mey içse, âşık olsa, kendini avutsa, ne yazar! Mustafa CİLASUN |
| |
| Mustafa CİLASUN İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | NaZaR (07-22-2008)
|
| | #15 (permalink) |
| | Çok teşekkürler ediyorum, muhabbetle selam eğliyorum... |
| |
| Mustafa CİLASUN İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | YORGUN YÜREK (07-22-2008)
|
| | #16 (permalink) |
| | Ogün aşkın sayfaları açılacaktır! Ahu serabımdan umutlar baharlaşır, Ruhumun insicamından aşkın koklanır, Kalbim hıçkırıkların ikliminde olandır, Sevda zindanlarında hasretim sanadır… Yıllar zamanın güftesindeki sancılarda, Şarkılar solan umutların serencamında, İnsan renkli hevesleri yaşar sağnağında, Ömür zamana, ruhum hakikat bulvarında… Seni mütemadiyen anmak ruhen yaşamak, Kalbin naifliğinde ki yolculukta koklamak, Aşkın devranındaki edebi seninle anlamak, Nisa kimliğinde o ülfete aşkınla ram olmak… Anlık hazları neyleyim kendimle dertliyim, Zevklerin renklerinde gizli kalbi lekelerim, Ben senin ruhunla aşikâr eylediğin hedefim, Ölümle iç içeyim, mizan ürpertisiydi derdim… Sevmek, hiddetlerin rüknünü def eylemektir, Şiddetin adını anmadan hamiyeti koklamaktır, Kalbin sahibinde acizliği soluyarak yaşamaktır, Aşkın serencamında vefayı anlamlaştırmaktır… Her şey sana bahşedilmişken sen unutacaksın, Yozlaşmak adına heveslerin peşinde solacaksın, Anlamadan konuşacak, düşünmeden coşacaksın, Bizzat halinde yanmadan yazmaya koyulacaksın… Aşk ne zanla ne envai çeşit avuntular odağında, Ruhun ikliminde anlamlaşan hilkatin aydınlığında, Kalbi marazların darlığında hazanın hicranlarına, Ömrün, en anlamlı sayfalarında coşan varlığında… Can ve canan muhabbet için kalbe doğan haktır, Aklın rüknünde mükellef olmak sana kalacaktır, Hesabın icmalinde aşkın sayfaları anlatılacaktır, Hak o zaman mücerret bir şekilde anlaşılacaktır… Mustafa CİLASUN |
| |
| Mustafa CİLASUN İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | NaZaR (07-22-2008)
|
| | #18 (permalink) | |
| | Alıntı:
oy ustadim ne cok isyan sezdim bu dizelerde...hayat genede guzel degilmi acilarina huzunlerine ragmen...cok guzel siirler yureginizin kalemi hic susmasin | |
| |
| | #19 (permalink) | |
| | Alıntı:
Efendim çok teşekkürler ediyorum, niyazınıza talepkar olduğum için huzurunuzdayım, muhabbet için kelamın, selam için niyazın zaruretine inananlardanım... Sizlerin engin hoş görüsüne ve hamiyetli şevkine muhtacım... | |
| |
| Mustafa CİLASUN İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| | #20 (permalink) | |
| | Alıntı:
Duyarlılığınız, halimde nazar eylediğiniz kanaatınız, hayatın inkişafından soyutlanan varlığımız, mefkure adına darlığımız, bir tebessüm konusunda naçarlığımız, vefa adına duyarsızlık yaşadığımız, aşkı sadece tenlerde anlamlamdırdığımız, yazmak adına yanmada uzak meramımız hasıl olunca... | |
| |
| Mustafa CİLASUN İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| damlaları , damlaları... , hicran , ruhumun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|